Dodaj do ulubionych

7 maja marsz poparcia dla równych praw gejów i ...

IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 01:03
Dlaczego kościół katolicki tak przejmuje się homoseksualistami,przecież nie
chcą oni ślubów kościelnych.Jak można zabronić ludziom kochać? Żyjemy jak w
państwie islamskim, kościół kontroluje wszystko, zagląda ludziom do łóżka no
i.......sprowadza wino bez akcyzy, samochodziki na parafię, promuje
arcybiskupów np. Paetz'a, nie płaci podatków, wymordował miliony ludzi
itd...WREDNY człowiek to ten, który ZABRANIA nam KOCHAĆ!!!Wkrótce złożę pismo
i wycofam się z kk, nigdy nie byłam katoliczką tylko w statystykach,to
chore.....Pozdrawiam wszystkich wrażliwych na ludzką krzywdę i
niesprawiedliwość...
P.S.Pójdę na paradę równości z moim chłopakiem, jako psycholodzy pragniemy
dawać ludziom nadzieję na szczęśliwe jutro....Pa:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Gayfriendly Re: 7 maja marsz poparcia dla równych praw gejów IP: *.dsl.telesp.net.br 24.04.04, 04:59
      To jest prawdziwy paradoks, aby ktos w XXI wieku upominal sie o równe prawa.
      Jak to mozliwe ze w cywilizowanej Polsce nie jest to widziane jako fakt
      dokonany? Moralnym obowiazkiem Kosciola i innych instytucji jest aby sie
      przylaczyc i zaprzestac na te sredniowieczne polowania na czarownice. Kto to
      widzial zeby segregowac, ponizac i odwracac sie od tych co maja inne poglady
      seksualne? Czas aby ten krok dokonac!
      Inna ciekawa obserwacja, ze maja byc bojówki. Kto bedzie bil pedalów? Czy tez
      pedaly beda bily heteryków. Prawdziwy bantustan a nie Kraków, miasto badz co
      badz europejskie. Czasy sie zmieniaja i co najgorsze, nikt jeszcze nie zauwazyl
      ze nie istnieje sila aby powstrzymac tego typu reinwindykacji. To jest poczatek
      konca dla wszystkich homofobów, rasistów, szowinistów, zasciankowców i
      koltunów. Czort z nimi, nareszcie przychodzi kryska na Matyska.
      • Gość: dezz Re: 7 maja marsz poparcia dla równych praw gejów IP: 156.42.68.* 05.05.04, 10:09
        Kosciol juz zapomnial jak go komuna pedzila i zabraniala procesjii.
    • Gość: Kizia Jestesmy takimi samymi ludzmi, jak wszyscy. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.04.04, 07:03
      Jestem lesbijka. I tak samo jak heteroseksualnych bierze obrzydzenie gdy
      widzicie calujaca
      sie pare homo, tak ja nie moge patrzec jak na obsciskujace sie wszedzie i
      calujace pary hetero- tym bardziej, ze wiosna w pelni i jest ich wszedzie
      pelno. My, homoseksualisci, przynajmniej ukrywamy intymnosc przed szeroka
      publicznoscia. Tego powinniscie sie od nas uczyc! Troche dobrego smaku...
      • Gość: Krzysztof K. Re: Jestesmy takimi samymi ludzmi, jak wszyscy. IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 24.04.04, 15:47
        Kiziu, bardzo lubimy całujące się lesbijki. Całujcie sie na świeżym powietrzu.
        Ja osobiście wolę całujące się lesbijki od całujących się par hetroseksualnych.
        • Gość: CHRIS [...] IP: 81.255.48.* 24.04.04, 19:11
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • ksawerys Re: Jestesmy takimi samymi ludzmi, jak wszyscy. 24.04.04, 21:44
        Oj Kizia 3 razy widziałem ładną lezbę obciskującą się z kaszalatowatą - i serce
        mi się krajało: ale tylko z powodu tych ładnych!
    • Gość: vir Re: 7 maja marsz poparcia dla równych praw gejów IP: 81.219.144.* 24.04.04, 07:57
      Nieszczęsny kraj, w którym prezydent miasta i profesor prawa musi gęsto się
      tłumaczyć, że respektuje prawo
    • Gość: H56 [...] IP: *.comnet.krakow.pl 24.04.04, 08:15
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: bigot żenujący ekshibicjonizm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.04, 08:25
      Paulina i Kizia twierdzą, że ktoś zagląda homoseksualistom do łóżek i nie pozwala im się
      kochać. A przecież to homoseksualiści organizuja publiczną manifestację aby ogłosić wszem i
      wobec jakie są ich prywatne upodobania seksualne. To narzucanie się ze swoją prywatnością
      jest ekshibicjonizmem, który we mnie np. budzi uczucie zażenowania. Co mnie to obchodzi
      droga Kiziu z kim ty sypiasz? Dlaczego chcesz mnie o tym koniecznie informować?

• Gość: babcia Re: 7 maja marsz poparcia dla równych praw gejów IP: *.bis.krakow.pl / 81.21.194.* 24.04.04, 10:26
      > Dlaczego kościół katolicki tak przejmuje się homoseksualistami,przecież nie
      > chcą oni ślubów kościelnych.Jak można zabronić ludziom kochać?

No to zacznijmy też tolerować pedofilów i urządzać "dni kultury pedofilów". Oni
      tez kochają.
      Tu nie idzie o brak tolerancji tyko sprzeciw lansowaniu kalectwa psychicznego
      jako czegoś normalnego i godnego naśladowania. Dla kalectwa mam zrozumienie,
      dla reklamy "zostań kaleką" NIE!
      Także jestem przeciwko obrażaniu uczuć religijnych wiekszości obywateli. Choc
      jestem europejką to w państwie islamskim nie obnosiłabym ostentacyjnie gołej
      twarzy po ulicach.
      sic!
      • Gość: Gayfriendly Re: 7 maja marsz poparcia dla równych praw gejów IP: *.dsl.telesp.net.br 24.04.04, 12:42
        Babciu kochana, przebudz sie!!!! My tu nie mówimy o zadnym kaledztwie, kto tu
        jest kaleka??? Twój syn gej, albo wnuk gej, jest kaleka bo czuje pociag do tej
        samej plci? Przeciez to jest naturalne, to przychodzi z piersi matki Kolezanko
        Babciu! Nikt nie wybiera sie na wycieczke zwana HOMOSEKSUALIZM! Przestanmy
        udawac krówki na pasterce. Nikt tu nie jest ladowany w glowe. Nikt nie chce byc
        tak odmiennym dla zaczepy. Przestanmy sie oszukiwac, zarówno Wy którzy nas
        urodziliscie, majac pociag do plci odmiennej (Bóg Wam zaplac!), jak i my,
        którzy jestesmy tego stworami i musimy sie odnalezc w tym swiecie i czuc sie
        godnymi. Nie wybieramy naszej postawy seksualnej, tak jak nie wybieramy koloru
        oczu czy wlosów. To o to chodzi. Ten protest jest przeciwko tym którzy dotad
        nie zrozumieli ze nie jest to wybór indywidualny. To jest pieczec która zostala
        nadana przez nature, od której nie ma jak uciec, oszukiwac sie. Jak Ty Babciu
        mialas okazje przekonac sie co to znaczy milosc i zostalas matka, pózniej
        Babcia, homoseksualisci próbuja odnalezc podobne odniesienia i chca sie laczyc
        z kims kto odwzajemnia uczucia i "plodzi" milosc. Nic w tym z perwersji. Wrecz
        przeciwnie.
        Homoseksualizm w Polsce (i nie tylko) jest widziany jako odskocznia od
        normalnosci, taki kaprys zmeczonych ninfomanów. Wcale tak nie jest. Wszyscy
        (zaloze sie!) chca byc szczeslwi w tym krótkim okresie czasu zwanym ZYCIE.
        Wszyscy, próbuja, staraja sie aby przed zmrózeniem oczu powiedziec...bylem
        szczesliwy, kochalem, zrobilem maksimum aby dojsc do szczescia. Wszyscy
        jestesmy tacy sami. Oto chodzi w tym przekletym pochodzie, który tak irytuje
        Babcie, dziadków, prawdziwych polskich samców i prawdziwe polskie samice.
        Fakt ze istnieje innosc, to nie jest odebranie nikomu jego godnosci, to tylko
        potwierdzenie jego wielkodusznosci i tolerancji, pokory i braterstwa.
        Mieszanie pojec psychopatycznych (mowa o pedofilii) jest bardzo wybuchowe i
        prosze o uwage! Albo to potwierdza ignorancje intelektualna albo celowa
        prowokacje! Gdyby nie ta anonimowosc Internetu, to ja bym Babcie zaciagnal do
        sadu, z lasecza i garbem wlacznie. Wygadywanie tego typu pogladów jest okrutne,
        politycznie niedozwolone! Wkroczyla Babcia na teren bardzo sliski, który nie ma
        nic wspólnego z tematem. To tak jakby Babcia chciala laczyc homoseksualistów z
        milosnikami Marsjanów, krów, kóz oraz innych okazów co ludzka wyobraznia
        wyprodukuje. Babcia nawet moze kochac swojego pluszowego misia, ale pozostanie
        to tylko miedzy nami, O.K.? Te osoby które maja problemy z pedofilia, to nie sa
        te same osoby które oznaczaja 10% spoleczenstwa, to sa rzeczywiscie ludzie
        potrzebujacy pomocy psychiatry. Nie jest to przypadek homoseksualistów. Oni nie
        musza prosic o zadna pomoc, bo oni sa czescia spoleczenstwa i wiedza doskonale
        ze to nie zadna hanba, zadne zboczenie, zaden wstyd byc homoseksualista. To byc
        moze brzmi twardo i jest trudne do przelkniecia dla Babci, ale niestety taka
        jest prawda i lepiej o niej mówic otwarcie niz udawac ze zaby lubia lody.
        Cale te moje interpelacje Babciu sa po to abys spojrzala spokojnie, bez
        zgorszenia, bez rumienców, bez wstretu. Zycie nie jest tylko i wylacznie
        zarezerwowane dla ulubienców. Isnieja równiez inni, niekoniecznie kalecy,
        którzy maja równie dobrze uregulowane zycie rodzinne, wspaniale zorganizowane
        zycie zawodowe, którzy sa czescia spoleczenstwa. Oni przyszli na swiat dzieki
        swoim rodzicom, kochaja ich i wspólpracuja z nimi...a moze Babcia mysli ze oni
        sa z innego swiata? Zastanowila sie Babcia jaka jest milosc matki
        homoseksualisty do swego syna lub córki? Mysli Babcia ze ta matka nie zdaje
        sobie sprawe ze poczela syna lub córke którzy nie przyniosa jej wnuków? Czyzby
        z tego powodu ma sobie rozrywac zyly, isc z pielgrzymka do Czestochowy albo sie
        utopic? Nie, ona kocha swojego syna/córke, bo to jej cialo, bo ona wie ze to
        jest dar bozy, tak samo wartosciowy jak ona sama. Tylko Ty Babciu jeszcze nie
        skosztowalas tego uczucia. Jestes uprzywilejowana, bo przypadki chodza po
        ludziach, nie koniecznie wszystko musi sie dziac u sasiadów. Jestes pewna ze
        Twój wnuk/wnuczka nie jest "zarazona/y" homoseksualizmem? A jezeli jest, to co
        wtedy? Jakie beda Twoje kazania? Latwo mówic o innych, tych pseudo-kalekich,
        tych rubasznych, o których Ty nie masz zielonego pojecia i o których Ty (tak
        szczerze mówiac) wcale sie nie przejmujesz. Gdzez tu jest ta nasza katolicka
        wielkodusznosc, gdzez jest to nasze "kochaj blizniego jak siebie samego"?
        Jeszcze jedna bajka, jeszcze jedna hipokryzja, jeszcze jedno klamstwo
        spolecznie poblazane...z kropidlem Kosciola blogoslawione! Ach, co za wtyd!
        • Gość: MIKI BRAWO! IP: *.fastres.net 24.04.04, 13:51
          Bardzo trafne spostrzezenia!
    • makabi Re: 7 maja marsz poparcia dla równych praw gejów 24.04.04, 12:32
      Może dlatego katoliczką jestes tylko "w statystyce". Kościół katolicki to nie
      partia polityczna, z której można się wypisać skłądająć gdzieś jakiś papier.
      Skoro nie wiesz po co jesteś w Kościele Katolickim to lepiej odejdź. Tylko
      pamiętaj, że katolikiem, chrześcijaninem, zostaje się przez sakrament Chrztu
      Sw. i tego sakramentu nie mozna ot tak sobie odkleić od siebie i wyrzucić.
      Poza tym myślisz, że w Islamie tez tak łatwo można sobie odłozyć religię na
      boki i napisać paier, że odchodzisz?

Kośćiół katolicki troszczy się o homoseksualistów tak samo jak o alkoholików,
      narkomanów... Rzecz w tym czy środowisko homoseksualne dopouszcza tolerancję
      czy nachalnie narzuca swoją inność, którą muszą inni zaakceptować.
      Homoseksualiści nie domagają się ślubu kościelnego bo doktryna sakramntu
      malżeństwa im na to nie pozwala. Widać, że nie tylkol jestes katoliczką ze
      statystyki ale nawet nie bardzo wiesz jakie katolicyzm ma zasady.

Lepiej odejdź, albo idź pomedytoiwać na pustynię i jak się zastanowisz to wróć.
      Dives in Misericordiam Deus est...
      • Gość: Uczynny. Słuchajcie degeneraci. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 22:37
        To nie jest żadna orientacja,poprostu macie z braku zajęcia przewrócone w
        d..pie i już sami nie wiecie co macie w nią wpychać. Jeżeli to choroba to
        trzeba ją leczyć, jeżeli fanaberie to kijem przez łeb dwa razy dziennie i raz
        po dupie pasem, aż do skutku tzn. do ustania potrzeb.
        • makabi Re: Słuchajcie degeneraci. 14.05.04, 16:10
          A kto ci dał prawo mnie obrażąć i wyzywać od degeneratów? Nijem po dupie to
          tobie się należy za brak wychowania
    • Gość: MIKI Inteligentne podejscie prezydenta IP: *.fastres.net 24.04.04, 13:55
      ... ale to wstyd by w takim miescie trzeba bylo sie odwolywac do takich
      wybiegow. A to prawda: kupe ludzi protestujac, wykrzykujac zbija sobie przy
      okazji kapiotal p0lityczny "obroncow Ojczyzny"!
    • Gość: WojtekA wlasnie ten SLDupek zakonczyl swoja kariere IP: *.51.194.203.acc02-dryb-mel.comindico.com.au 24.04.04, 14:32
      zaloze sie, ze LPR stanie na glowie, zeby zorganizowac referendum w sprawie
      odwolania tego pacana. Idealnie wkomponowywuje sie to w kampanie do PE, to woda
      na mlyn dla LPR.
      Tak trzymac panie prezydencie o malym móżdzku.
    • Gość: WojtekA oto demokracja wlasnie, gdzie mniejszosc IP: *.51.194.203.acc02-dryb-mel.comindico.com.au 24.04.04, 14:34
      depcze prawa wiekszosci.
      • Gość: paxi Re: oto demokracja wlasnie, gdzie mniejszosc IP: *.student.pw.edu.pl / *.student.pw.edu.pl 24.04.04, 18:40
        Szanowny WojtkuA. To nie mniejszość depcze prawa większości, to większość
        depcze prawo całości. Jak w tym kraju ma być dobrze jeżeli własnie prawo jest
        powszechnie łamane lub stosowane wybiórczo (jedni mogą iść w pochodzie a inni
        nie mogą).
    • son-risa Re: 7 maja marsz poparcia dla równych praw gejów 24.04.04, 22:56
      Jestem chrześcijanka i nie rozumiem podejścia Kościoła do kwestii,których
      się...boi,bo ich nie rozumie.Jestem heteroseksualna, ale nie widzę w tym
      wielkiego hallo,ze ludzie się kochają i chcą mieć do tej miłości prawo. Co
      innego, jeżeli takie marsze kończą się okazaniem swojego "zdziczenia " i
      anormalności!i to przez takie zachowanie ludzie się Was boją i reagują
      nietolerancją!Byłam przypadkowo świadkiem takiej manifestacji w Wiedniu.Jestem
      tolerancyjna i nie odwracam się z obrzydzeniem, gdy widzę parę gejów czy
      lezbijek, ale to, w co przekształciło się tamto wydarzenie było przegięciem.Ale
      u nas to i tak abstrakcja,wątpię by w Kraku pojawiły się tak kontrowersyjne
      manifestacje...
    • Gość: Edward. Re: 7 maja marsz poparcia dla równych praw gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 22:27
      Piękna para,ty jemu palec w ...a on ci jezyk. Ten sposób i manifestacja napewno
      zapewnią ludziom szczęście. Pozdrawiam was gorąco, jako innowatorów dawania
      szczęścia.Po pewnym czasie,jak rozumiem,pójdziecie pewnie dalej i weżmiecie
      rurę, albo szynę kolejową, jako tzw. większą rzecz. W lecie nie musicie mieć
      czegoś ciepłego w .. Psycholodzy,a może tak do dr. Babińskiego?.
      • Gość: bartek Re: 7 maja marsz poparcia dla równych praw gejów IP: *.icpnet.pl 05.05.04, 23:51
        i czytam tak te wypowiedzi tych durni homofobów są jak politycy banda kretynów
        gośc portalu Edward jakiś kretyn stary impotent albo zboczeniec no tak ale dla
        niektórych ludzi wszystkiemu są winni geje lesbijki masoni żydzi komuchy ....
        niech już się zmieni pokolenie może będzie lepiej pozdrawiam wszystkich gejów i
        lesbijki maszerujcie wszędzie gdzie tylko się da bo wy wiecie co znaczy kochać
        Edward zapewne tyran i despota kocha tylko siebie
    • Gość: Bartek Re: 7 maja marsz poparcia dla równych praw gejów IP: *.icpnet.pl 05.05.04, 23:44
      Nie jestem gejem mam żone dzieci jestem heteroseksualistą ,ale ręce precz od
      homoseksualistów ciemnota brak tolerancji wstyd ci zapieczeni katolicy co sieją
      nienawiść kurwa w jakim ja żyje świecie starych dewotek nawiedzonych ludzi
      paranoja -mnie klechy wykreślili z parafi za brak uczestnictwa w kolędzie i
      innych takich tam cieszy mnie to nie jestem już w statystykach .Ale jak widzę
      te stare dewoty w tv to naprawdę wstyd mi że żyje w kraju ludzi głupich
    • Gość: tygrysiczka Re: 7 maja marsz poparcia dla równych praw gejów IP: *.golebia.clarus.com.pl 08.05.04, 13:43
      Jetstem dumna z tego że szłam w manifestacji!!!! Staliśy po jedynej dobrej
      stronie!!! A tak wogóle to nie wiem czy wiecie, iż ta maniefestacja była nie
      tylko wazan dla osób homoseksualnych ale i dla osób, które nie znalazły
      zrozumienia w społeczeństwie.. W manifestacji szły osoby starsze, osoby chore,
      osoby niepełnosprawne, geje i lesbijki oraz również ci wszyscy którzy wsperają
      takie osoby i dla których ważniejszy jest człowiek a niżeli walka i przemoc!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka