Dodaj do ulubionych

MPK w kulki gra ?

26.04.04, 16:02
Czy ktos moze mi powiedzieć jak to ma byc po 26 czerwca ze 124 ? Podobno ma
nie jeżdzić na wieczystą, a 192 ma robić kurs na wieczysta , jakos tak,. Ma
ktos jakies głębsze informacje. Pozatym chciałem powiedzieć żeby Mpk , dało
na 124 inne pojazdy nie tylko alby i jelcze 181. A pozatym , jak się już robi
autobus zastępczy to jakis pzregub a nie nagle z bieńczyc 120 M. Paranoja z
tym MPK
Obserwuj wątek
    • Gość: BOBO Re: MPK w kulki gra ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.04, 17:30
      Proponuję zatrudnić się w MPK, a ja zadam Ci wtedy kilka pytań.
      Czyżby chodziło Ci o Omnibusy?. Faktycznie konnych dyliżansów jeszcze tam nie
      widzieli.
      Następny uzdrowiciel?

• mcjg Re: MPK w kulki gra ? 27.04.04, 16:19
        Tylko czego?
        O co mu tylko chodziło. Bo z tych pretensji to nie rozumiem o co one są i do
        kogo adresowane.
        • sneaker20pc Re: MPK w kulki gra ? 28.04.04, 11:04
          Swego czasu na 124 jeździły Omnicity. Narzekacie na Alby-cieszcie się że nie
          macie do czynienia z Ikarami! Aha...Czemu zmieniają trasę 124 ? Zwariowali?
          • Gość: BOBO Re: MPK w kulki gra ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 13:37
            Do końca nie jest jeszcze pewne czy będą zmiany.
            Mieszkańcy (jeżeli nie mylę się to z ul. Ułanów) protestują, bo podobno przy
            przejeździe autobusów szklanki im dzwonią, a wogóle to podobno blok pęka.
            • xeeroox MPK 29.04.04, 10:40
              www.komunikacja.krakow.pl/autobusy/pe100/galeria_slajd.php?
              dir=pe182&f=20010607.jpg&x=570&y=400 Omni na 124 znalazłem to zdjątko , w
              sumie to ja nie nażekam tak an te alby , ale mogliby zasem dac coś na
              urozmaicenie :-)
              • xeeroox Re: MPK 29.04.04, 10:46
                Mam pytanie do znawców tematu taboru , czy na zmiane taboru np. na 124 z omni
                na alby coś wpływa , czy poprostu mpk tak sobie zmienia ?
    • Gość: GS Pomyśl zanim napiszesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 11:32
      > A pozatym , jak się już robi
      > autobus zastępczy to jakis pzregub a nie nagle z bieńczyc 120 M. Paranoja z
      > tym MPK

Czyli według Ciebie przeguby zamiast jeździć po mieście powinny stać puste? I
      czekać - bo a nóż wiedelec akurat się 124 zepsuje? To by dopiero była paranoja!

Poza tym - "autobus zastępczy" to autobus zastępczy - zapewniający minimum:
      utrzymanie kursu. Chyba lepiej że taki jedzie, niż zupełne wypadnięcie jednego
      przeguba.
    • kuba203 Re: MPK w kulki gra ? 05.05.04, 21:47
      xeeroox napisał:

> Paranoja z
      > tym MPK

Sam jesteś paranoja, wsiądź najlepiej do BF353 i jedź gdziekolwiek, byle dalej
      stąd ;PP
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka