peteen 30.04.04, 14:42 czarownice mają swój sabat na łysej górze... kto, oprócz sabbina, sie wybiera ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to.ya Może ja... 30.04.04, 14:43 ale skoro mówisz, że Sabbin tam będzie, to lepiej nie... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen ale sabbin będzie w przebraniu biznesłumen... 30.04.04, 14:45 a może spotkasz tam też guriewicza... Odpowiedz Link Zgłoś
krakus_z_importu Re: ale sabbin będzie w przebraniu biznesłumen... 30.04.04, 14:47 Sabbin w ręce będzie trzymac garść akcji Elektrimu, a my bedzęmy nim(i) obracać... :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya A ja stroju wieczorowego wdziać nie zamierzam 30.04.04, 14:47 jeno turystyczny. Guriewicz? Ktoż zacz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen możesz po nagu... 30.04.04, 14:48 jak mawiaja w bulowicach... guriewicz to bohater "nocy walpurgi" jerofiejewa... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Widok to nie byłby ciekawy 30.04.04, 14:53 jak mniemam. Zaległości (jak widzę) w lekturze mam straszne. Przykre. :(( Odpowiedz Link Zgłoś
peteen pomyśl o 500 letnich czarownicach... 30.04.04, 14:55 i przeczytaj ten krótki dramacik w drodze, na miotle II klasy... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Myślę o nich i... 30.04.04, 14:57 one prezencję mają i będą mieć za kolejne 500 - czary mary, abrakadabra! PKP tak straszliwe nie jest. Po pierwszym maja już będzie ciut gorzej, bo opłaty za bagaż wprowadzają, buuu... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen bezpłatne jest przewożenie instrumentów... 30.04.04, 15:01 wpakuj wszystko do futerału po kontrabasie i sprawa załatwiona... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya a dyć... 30.04.04, 15:03 wiesz ile wtedy to będzie ważyć???? Wielbłądem to taszczyć by się zdało a nie ręcyma...! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Peteen, 03.05.04, 21:08 masz może dostęp (lub wiesz gdzie mogę kupić) "Zbrodnie i karę" w oryginale? "Thanks from mountain" za info, bo już od dawna chciałabym przeczytać :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya miej przy sobie... 03.05.04, 21:17 ... 7 lub 8ego maja w Warszawie. Przyjeżdżam na kilka dni. Będziesz? Idziemy na małe jasne z wianuszkiem? BTW: nie ma Cię na majówce???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Peteen, 05.05.04, 18:53 Będę w W-wie już w piątek rankiem (9:06). I chyba do poniedziałku. Może dłużej, może krócej. Gdybyś mógł mi pożyczyć "Zbrodnię i ..."- będzie mi bardzo miło i z góry dziękuję. Daj, proszę, znać SMSem. Jeżeli rzecz jasna możesz. Pozdrawiam słonecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
peteen to.ya, misiaczku... 06.05.04, 09:28 czy ty sądzisz, że ja siedzę w wawie za karę za jakąś zbrodnię ? ofkorz nie mam tej knigi przy sobie, ale jak się pojawię pod wawelem, to podrzucę na nasze kolejne spotkanie... mam tez inne dzieła w oryginale, próbujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Peteen, skarbeńku.... 06.05.04, 16:11 peteen napisał: > czy ty sądzisz, że ja siedzę w wawie za karę za jakąś zbrodnię ? :)))) > ofkorz nie mam tej knigi przy sobie, ale jak się pojawię pod wawelem, to > podrzucę na nasze kolejne spotkanie... BTW: majówka była??? Opowiedz... > mam tez inne dzieła w oryginale, próbujesz ? A co masz? Na razie (od paru już lat) apetyt ogromny mam na "Z i K" ale dobrą lekturą nie wzgardzę :)))) Idziem w W-wie na piffo? :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: pomyśl o 500 letnich czarownicach... 30.04.04, 16:04 peteen napisał: > i przeczytaj ten krótki dramacik w drodze, na miotle II klasy... Miotła zła nie jest, a dramacik pożyczysz jak będę w Warszawie? Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia nadciąga noc komety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.04, 16:52 ognistych meteorów deszcz nie dowiesz się z gazety, kto przeżyje swoją śmierć... Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Re: dzis noc walpurgi... 06.05.04, 10:53 Właśnie wróciłem z Brocken Hill. Niczego sobie było, tylko zimno i mżyło. Ale wiedźmy jak te lale... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen golasy choćby ? 06.05.04, 11:08 u nas na łysej górze było gorzej... scyzoryki za nisko latały... Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk A widziałeś kiedy ubraną wiedźmę? 06.05.04, 11:19 Zresztą po wprowadzeniu standardów europejskich na Sabaty (Dyrektywa KE nr 1666/66) nasza impreza świętokrzyska nie ustępuje jakością zachodnioeuropejskim, czego najlepszym przykładem jest przyznanie standardu ISO- 9001 Spółdzielni Czarownic i Wilkołaków "Jaś i Małgosia" (d. "Straszydło") producentowi krajowego sadła z niechrzczonych niemowląt, cenionego w branży i szeroko eksportowanego. Odpowiedz Link Zgłoś