Dodaj do ulubionych

Jacek Majchrowski odznaczony przez prezydenta RP

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 21:15
Komorowski nie ma jednak pojęcia o tym, co robi. Jest jak dziecko we mgle.
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawy A długi Krakowa to co? IP: *.ip.netia.com.pl 18.03.11, 21:17
      ?
      • Gość: ciemniak z pałacu Bronek Ciapulek Komorski to morze conajwyrzej... IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.11, 22:22
        kszyrzem komandorskim orderó orua biauego odznaczać
    • Gość: Ola Jacek Majchrowski odznaczony przez prezydenta RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 21:26
      Jaki prezydent, tacy odznaczeni.
    • piq Komorowski, nagrabiłeś sobie u mnie,... 18.03.11, 21:35
      ...od dzisiaj będę się z ciebie wyśmiewał jak z Kaczyńskiego.
    • Gość: azyt o Boze.... IP: *.fbx.proxad.net 18.03.11, 21:42
      tyle na ten temat
      zapytajcie Krakusow co mysla o tym gosciu
      odznaczenie chyba za to, ze w potrafi pracowac na kilka etatow, 50 godzin na dobe
    • Gość: jajco Jacek Majchrowski odznaczony przez prezydenta RP IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.11, 21:46
      ale jaja:) to jakaś kpina to muszą być jakieś układy mogę rzec towarzystwo wzajemnej adoracji
      Kraków tonie w długach a gościu dostaje order :)
    • lord.vimes Jacek Majchrowski odznaczony przez prezydenta RP 18.03.11, 22:04
      Majchrowskiemu odznaczenie należy się jak... najbardziej. Niezależny politycznie, wyrażający swoje zdanie nawet wbrew wszystkim, potrafiący utrzymać ekwilibrium pomiędzy różnymi grupami, modernizujący mimo oporów zaśniedziało-konserwatywnych krakowskich elit. Poza tym z profesorską wiedzą i kindersztubą, życzliwością dla wszelkich inicjatyw w dziedzinie kultury. Korki i długi są w każdym mieście, najśmieszniejsze, że jak ich nie będzie (bo i skończy się budowa estakady na Rondzie Ofiar Katynia, linii tramwajowej na Rybitwy i do Kampusu UJ) to i kadencja Majchrowskiego się skończy i kto inny będzie spijał śmietankę...
      Jedyne co bezwzględnie się w Polsce udało w transformacji to decentralizacja i samorząd, więc czasem może dobre słowo + odznaczenie to minimum, którym można uznać pracę tych ludzi.
      • Gość: :) Re: Jacek Majchrowski odznaczony przez prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 22:14
        pozwolę sobie wypisać kilka zwrotów, które w powyższej wypowiedzi (jak sądze - osoby, która nie miała przyjemności zweryfikować tych sądów osobiście) wzbudziły mój uśmiech politowania:
        -niezależny politycznie
        -potrafiący utrzymać ekwilibrium pomiędzy różnymi grupam
        -modernizujący
        -z profesorską kindersztubą
        -życzliwością dla inicjatyw w dziedzinie kultury

no, tośmy się pośmiali.
        • ojej24 Re: Jacek Majchrowski odznaczony przez prezydenta 18.03.11, 23:20
          Jestem w 100% takiego samego zdania. Zastanawiam się jedynie, czy to śmieszne, czy tragikomiczne - odznaczenie dla NAJWIĘKSZEGO niszczyciela Krakowa... No, ale przy okazji - Wielki Pan Prezydent sam się na kolejną kadencję nie wybrał. Zapowiadał, wprawdzie w trakcie kampanii, że będzie to jego ostatnia kadencja. Tyle, że po wielkiej wygranej w wyborach zmienił zdanie i "nie wyklucza" kolejnych (niewątpliwie udanych startów w wyborach). I tak to mamy lokalnego prezydenta Łukaszenkę! Można zatem oczekiwać dalszych niewątpliwie wiekopomnych dokonań pana prezydenta-dewastatora! A tym samym kolejnych ("zasłużonych") odznaczeń. Niech żyje! Niech żyje! Niech żyje!
      • Gość: niedzielny Re: Jacek Majchrowski odznaczony przez prezydenta IP: *.multi-play.net.pl 19.03.11, 07:27
        Niezależny politycznie?

Jesteś z Krakowa czy tylko przejazdem?
      • Gość: art [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 08:24
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Pawlak Jacek Majchrowski odznaczony przez prezydenta RP IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.11, 22:10
      To czemu go do cholery wybraliście na kolejną kadencję ?!?!
      • Gość: :) Re: Jacek Majchrowski odznaczony przez prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 22:16
        miej na uwadze, że osoby wypowiadające się tu na forum, to nie jest żadna reprezentatywna próba mieszkańców Krakowa. swoją drogą, na PiS też ludzie głosują, a potem się nie chcą przyznać - ja wśród swoich znajomych na palcach jednej ręki policzyłbym wyborców majchrowskiego, którzy się do tego przyznali i potrafili to uzasadnić.
    • oldtime Oj maruderzy, maruderzy 18.03.11, 22:16
      Majchrowski zmiażdżył Waszego Kracika w ostatnich wyborach. Wiem, że dziwny to system ta demokracja, ale większość jednak wolała profesora od sołtysa. Zasługi są, dokonania są, to i medal się należy. System niby inny, ale mechanizm ten sam :)
      • Gość: lol Re: Oj maruderzy, maruderzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 22:17
        oho, oldtime - nie zapomnij w poniedziałek się zgłosić po premię za bronienie swojego pracodawcy po godzinach pracy urzędu.
        • pastor tobie wąsacz z Niepołomic 19.03.11, 09:31
          nawet na colę nie da
      • Gość: a10 Oj - wyraźny spadek formy najemników IP: *.play-internet.pl 19.03.11, 00:23
        A najemnicy - jak to najemnicy. Jak w Libii. Spij spokojnie - jeszcze będziecie płakać.

Powieś sobie tej jego medal w fontannie.
        Będzie stosownie wyglądał.
      • Gość: anielka Re: Oj maruderzy, maruderzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.11, 10:09
        Stwierdzeniem "Waszego Kracika" powielasz głupi mechanizm głosowania na partie polityczne. Może Cię zaskoczę, ale dla mnie liczą się ludzie, a nie to do jakiej grupy należą. Mam nadzieję, że nie tylko ja tak mam... Nie podobał mi się ani pan Majchrowski, ani Pan Kracik. Chciałabym kogoś z ambicjami, z planem działania. PRZESTAŃMY LICYTOWAĆ SIĘ PARTIAMI! Rany boskie! Komuna się skończyła!
    • Gość: krakauer niech zyje Jacek Majchrowski IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.11, 22:26
      Brawo !

panie Prezydencie ! kolejnych 3 kadencji dla Krakowa i jego mieszkańców !

niech nam żyje !
      • Gość: a10 ...na własny rachunek. IP: *.play-internet.pl 19.03.11, 00:25
        Do łózia krakauerku. Rączki na kołdrę.
    • Gość: krakós Komorowski ma krechę IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.11, 23:52
    • Gość: a10 Jacek Majchrowski odznaczony przez prezydenta RP IP: *.play-internet.pl 19.03.11, 00:28
      Ciekawe, kto mu to doradził?

Boże - ale bagno.
    • Gość: Luiza Jacek Majchrowski odznaczony przez prezydenta RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 00:54
      Głosowałam na p.Majchrowskiego, bo nikt lepszy nie startował. Pan Kracik mi nie pasował, choć poza tym głosuję od lat na PO. Jasne, że wolałabym, żeby było w mieście czyściej, żeby się łatwiej jeździło, zrujnowane kamienice szybciej wracały do dawnej świetności - a mniej było brzydkich fontann, pomników zlokalizowanych w fatalnych miejscach (jakiś nowy się szykuje...), no i żeby nie było Sami Wiecie Kogo na Wawelu. Ale jak porównam Kraków z sąsiednimi dużymi miastami, to jestem zadowolona - budowane są drogi, odnawiane muzea, mało odgłosów awantur słychać z ratusza. Da się żyć pod taką władzą, nawet nie pracując administracji miejskiej.
    • swiat.bez.armii W stylu PRL 19.03.11, 02:32
      Komorowski rozdaje najwyższe odznaczenia w ilościach PRLowskich
    • Gość: bubu Czy on jest pijany? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 06:33
      Jak można odznaczać człowieka który sprowadził Kraków do najgorzej zarządzanego Miasta w Polsce. Jaki Prezydent Polski taki Krakówka - ewidentnie sobie pasują.
    • Gość: jerzy Jacek Majchrowski odznaczony przez prezydenta RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 06:38
      coraz bardziej jestem przekonany że większość wpisujących się traktuje internet jak sracz dworcowy w którym mogą uzewnętrznić swoje frustracje pisząc jakieś bluzgi i obrażając każdego kto im się nawinie pod klawiaturę
      • Gość: ? Re: Jacek Majchrowski odznaczony przez prezydenta IP: 77.236.16.* 19.03.11, 07:36
        łoncze sie z Krakowianami w bulu z tego powodó....
    • Gość: conchis a to dziś 1 kwietnia??? bo przecież w realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 10:49
      to nie możliwe, brzmi jak kpina :(( krzyż za nieudacznictwo???
    • Gość: machloi Jacek Majchrowski odznaczony przez prezydenta RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.11, 10:15
      Medal za machloiki i przekręty owszem należy się tylko powinni mu przybić go 5 calowym gwoździem do pierwsi. Po prostu kpina z ludzi. A nasz prezydent i jego partia niech nie liczy na głosy moje i moich znajomych. Teraz już wiadomo dlaczego PO traci w sondażach.
    • Gość: anielka Buahahahahaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.11, 10:03
      Wszystkie te odznaczenia, medale, zasługi... o d*** rozbić :/
    • Gość: Zorientowany Tajster "wybitną zasługą dla samorządu teryt."???? IP: *.smevpn.tpnet.pl 21.03.11, 11:10
      "Za wybitne zasługi dla samorządu terytorialnego w Polsce" - rozumiem, ze pod tym pojęciem kryje się "najlepszy" dyrektor Jan T. i jego "pełna gama" 40 zarzutów prokuratorskich - od molestowania po łapówy, za które już spędził 2 lata w areszcie?

A Janek nie dostanie? Najlepiej razem z Ralską! Kto w końcu tak bardzo "poświęcał się" dla miasta, że aż przykuwał zastępczynie do kaloryferów kajdankami? :))
    • klaser3 Jacek Majchrowski odznaczony przez prezydenta RP 22.03.11, 12:18
      Uwazam,że Profesor Majchrowski bardzo duzo zrobił przez dwie kadecje swojego urzedowania. Mieszkam w N. Hucie i musze przyznac ,ze bardzo wiele sie zmieniło ,biorac pod uwage chociażby ilość wybudowanych wiaduktów ,dróg i rond. Samo rondo Mogilskie ,Grzegórzeckie i inne trasy rozwiazujace problemy kierowców mówią same za siebie.Myślę ,że Prezydent Majchrowski w pelni zasłużył na to wyróżnienie i nalezy trzymac kciuki aby dalej realizował swoje plany zwiazane z rozwoje Krakowa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka