Dodaj do ulubionych

Castorama powalczy z Leroyem

IP: *.ip.netia.com.pl 03.05.11, 15:48
Ludzie, przecież pomiędzy Castoramą przy IKEA a Leroy Merlin jest przynajmniej 2 km odległości... więc jakie to bezpośrednie sąsiedztwo?
Obserwuj wątek
    • Gość: ba Re: Castorama powalczy z Leroyem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 16:10
      W prostej linii 4 km. Ale co to jest, jeśli pisze się poezję medialną.
      • Gość: a Re: Castorama powalczy z Leroyem IP: *.gigainternet.pl 03.05.11, 16:33
        Biorąc pod uwagę, że w każdym domu jest 1 a czasami 2 i więcej samochodów, odległość 2 czy 4 km to kilka minut jazdy.
        • terrtt Re: Castorama powalczy z Leroyem 04.05.11, 01:20
          Zwłaszcza, że mało kto jedzie po materiały budowlane tramwajem.
    • Gość: maniak Castorama powalczy z Leroyem IP: *.cdma.centertel.pl 03.05.11, 17:48
      Jak zrobia rondo Katynia to za jednym przejazdem masz JYSK, Leroy, IKEA, Castorama, można poszaleć
      A poza tym w Castoramie obsługa jest najllepiej obeznana z tym co sprzedaje, w pozostałych sklepach to nawet nie wiedza co mają w asortymencie i do czego to służy :(
    • rafixo W Castoramie tanio ? 03.05.11, 17:57
      Wiele rzeczy mają nawet 3-krotnie droższych niż w sklepach, hurtowniach branżowych. Wiem bo często jestem zmuszony kupować u nich ze względu na brak czasu.
      • terrtt Re: W Castoramie tanio ? 04.05.11, 01:25
        Może będzie taniej. Póki nie mieli mocnej konkurencji innych hipermarketów budowlanych mogli sobie pozwalać na wyższe ceny, ale rynek zaczyna się wreszcie nasycać.
    • annb Castorama powalczy z Leroyem 03.05.11, 18:12
      a rondo jest rozkopane i końca nie widac.
      Imho Castorama stawia na prostotę, Leroy zaś ma to coś, te drobiazgi które czynią mieszkanie i dom ładniejszym.
    • politologist Jak odczytać "Leroyem" - Lerłaem? 03.05.11, 18:47
      Sporo nieświadomych robi z francuskiego Lerła Merlę jakiegoś Liroja Merlina, ale po dziennikarzu spodziewałem się trochę więcej ;)
      • Gość: am Re: Jak odczytać "Leroyem" - Lerłaem? IP: *.compower.pl 04.05.11, 00:03
        dobrze, że nie napisali 'z Leroyem Merlinem' czyli Lerłaem Merlęem :)
      • terrtt Re: Jak odczytać "Leroyem" - Lerłaem? 04.05.11, 01:28
        Powinna wejść specjalna ustawa, która zabrania głupich nazw. Po co komplikować sobie życie jakimiś Lirojami Merlinami czy wulkanami Elfdkjghlezsifglijsahlfl?
    • Gość: xin Uwaga: Artykuł sponsorowany IP: *.nsystem.pl 03.05.11, 19:13
      Uwaga: Artykuł sponsorowany - nie pierwszy w tej gazecie
      • Gość: fort Re: Uwaga: Artykuł sponsorowany IP: *.ghnet.pl 04.05.11, 15:53
        No to co z tego? Przeszkadza ci to? Bo mnie nie.
    • Gość: Portos Castorama powalczy z Leroyem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 20:48
      A może ktoś zadba o parkingi? Ostatnio na wyjazd z Ikei czekałem 30 min bo zrobił się straszny korek. Do kazdego z tych sklepów powinny być przynajmniej 3 zjazdy a nie jednen jak teraz do castoramy i ikeik. a przciez budują tam nastepne markety.
    • Gość: borewicz nawet reklamy inf. o otwarciu sa na waszej stronce IP: 77.236.26.* 03.05.11, 22:15
      .
    • Gość: borewicz juz w 2013 powstanie tam CH Auchan IP: 77.236.26.* 03.05.11, 22:21
      .
    • Gość: l z kim????????????????? IP: *.gemini.net.pl 04.05.11, 16:56
      • Gość: dede Re: z kim????????????????? IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.11, 22:07
        inwestycje-krakow.pl/nowe/nowa-castorama-bronowice-otwarta/ fotki znalazlem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka