skks Re: :))mam pypcia !!:))) 10.05.04, 23:23 i teraz powiedz co Ci ten pryszcz przeszkadzał? nie atakował nikogo, docinał oszołomom, "krakusowi" i wszystkim co go opluwali. Ale nie użył nigdy wulgaryzmu, nie posłużył się .... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: :))mam pypcia !!:))) 10.05.04, 23:26 Ale wszędzie się wcinał,a swoim nickiem odbierał apetyt na czytanie a co dopiero na pisanie postów!!!.To tak Jakbyś napisał mam gó...no na oku!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: :))mam pypcia !!:))) 10.05.04, 23:31 ale to ja mam a nie TY:)))))) i jakżeś go ganiał to Ci docinał:) i tera nie udowodnie, że skutecznie:))))bo mi bot bana założył i całego "pryszcza" wyciął bez sensu - ale boty na tym forum tak mają:(( Nie zastanowi się co wycina tylko wali po całości:(( Oooo i jeszcze mi jest piwo od roku winny!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: :))mam pypcia !!:))) 10.05.04, 23:34 Z tym piwem to sobie damy radę ,tylko nie z jednego kufla,bo załapię od Ciebie pryszcza!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: :))mam pypcia !!:))) 10.05.04, 23:49 no nic to bot bedzie winny dwa browce wareckie:)) Kurna mnie bana założył:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: :))mam pypcia !!:))) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.05.04, 15:48 eee tam, ja i tak jestem w czolowce, bo juz mi dwa adresy zbanowal;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: 7 - moj ulubieniec :)))))))) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.05.04, 15:55 tez pierdze w twoim kierunku chlopku w gumofilcach Odpowiedz Link Zgłoś
krakus_z_importu Re: 7 - moj ulubieniec :)))))))) 11.05.04, 15:58 7 ale jestes mily! Odpowiedz Link Zgłoś