Gość: Rafał IP: *.milc.com.pl / *.milc.com.pl 11.05.04, 17:07 i szuja na dodatek. mieni sie ze jest obiektywny a to najgorszy dran jakiego znam....leje na ciebie ciepłym moczem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krakus_z_importu Stanowczo protestuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.05.04, 17:10 Nie mozna obrazac tak zasluzonego czlowieka! Nie wiesz ile zrobil, zeby w Polsce nie doszlo do rozlewu krwi w latach 80-tych? Nie czytales w GW Swiatecznej jego artykulu i wywiadu w Zyciu w sobote? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Stanowczo protestuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.milc.com.pl / *.milc.com.pl 11.05.04, 17:12 za to wiem jak kołują Polske do kupy z tzw socjaldemokratami. to ciul i dureń, któy jeszcze probuje robic scieme ze jest czysty jak lelija;) Odpowiedz Link Zgłoś
krakus_z_importu Tu juz przegiales! 11.05.04, 17:13 Jak mozna dyskutowac z toba? Podalem ci artykuly- przeczytaj, to prozmawiamy. P.S. DAS_BOOT jak nie zlikwidowac tak chamskiego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal a to już twój problem IP: *.milc.com.pl / *.milc.com.pl 11.05.04, 17:16 jak ufasz tej gazecie to Twoja sprawa...ja ufam sobie:) zreszta moze masz pomrocznosc jasną dlatego ze przebywasz w grodzie podludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Rafal jest OK! 11.05.04, 17:18 Michnik to qqqqqqqqva meska nnnnnormalnie jest!Howgh! A Rrrrrapczynska damski alfons! Hey! Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot Re: Rafal jest OK! 11.05.04, 17:30 magazyn1 napisał: > Michnik to qqqqqqqqva meska nnnnnormalnie jest!Howgh! > A Rrrrrapczynska damski alfons! Hey! Magazyn i Ty... Com ja Twoją żubrówkę obalał. Wczoraj Skks... co w Was wstępuje? :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Rafal jest OK! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.05.04, 18:10 ot, rownaja do poziomu krakforum:) Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Izwinitje das_botu. 7-ka,Ty nie byc taki... 13.05.04, 02:46 ...do przodu.Matura to jeszcze nie poziom krakforumka,panial? Ot! Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Rafal jest OK! 13.05.04, 08:54 das_bot napisał: > Magazyn i Ty... Com ja Twoją żubrówkę obalał. Wczoraj Skks... co w Was > wstępuje? :(((((( o ja bardzo przepraszam głupawki dostał "mam_pryszcza" a nie porządny skks:)) Odpowiedz Link Zgłoś