Dodaj do ulubionych

Samotna=wariatka

09.02.13, 20:13
Ostatnio usłyszałam, iż samotna kobieta przed 40-tką to wariatka, którą dla jej własnego dobra należy zamknąć w zakładzie. Może bym na to nie zwróciła większej uwagi gdyby nie to, że słowa te wypowiedział mężczyzna. Starszy mężczyzna. Co o tym sądzicie?
Obserwuj wątek
    • silencjariusz Re: Samotna=wariatka 09.02.13, 20:15
      Pan, który wygłasza takie mądrości cierpieć musi na całkowite skretynienie.
    • little_phoebe Re: Samotna=wariatka 09.02.13, 20:19
      może pan zwiał z owego zakładu? wink
    • czarny.onyks Re: Samotna=wariatka 09.02.13, 20:23
      a pan był samotny czy żonaty?

ja bym zapytała, jakie leki ów pan bierze...bo wybitnie mu szkodzą...wink
    • mroofka_74 Re: Samotna=wariatka 09.02.13, 20:28
      Pan był stanu wolnego. Pewnie dlatego takowym pozostaje i wygłasza takie oto tezy.
      Ale z drugiej strony można chyba w malutkim stopniu przyznać mu rację. Bo czy po dłuższym czasie bycia samotnym człowiek nie dziwaczeje?
      • little_phoebe Re: Samotna=wariatka 09.02.13, 20:34
        Oj tam... to on zdziwaczał o wiele bardziej niż Ty... o ile w ogóle zdziwaczałaś...

Ja usłyszałam od starego kawalera, że kobiety starzeją się nieładnie, ich ciało staje się flakiem, bo mają mniej mięśni od mężczyzny - to dopiero dziwactwo! wink Mężczyzna starzeje się ładniej... zaczęłam się zastanawiać czy to przypadkiem nie gej. Jedno można mu było przyznać - rzeźbę miał faktycznie niezłą wink
      • czarny.onyks Re: Samotna=wariatka 09.02.13, 20:35
        jak widać...jemu na pewno nie służy tongue_out

ale tak patrząc po sparowanych znajomych wokół mnie .......też mają swoje dziwactwawink
      • facet699 Re: Samotna=wariatka 09.02.13, 22:35
        widocznie pan spotkał w swoim życiu tylko takie i dlatego pozostał sam
        • mroofka_74 Re: Samotna=wariatka 09.02.13, 23:07
          Czy coś sugerujesz?
          • facet699 Re: Samotna=wariatka 09.02.13, 23:18
            nie ale może bardziej podciągnę to pod statystykę. Ile samotnych procentowo może mieć problemy psychiczne w stosunku do tych zajętych ? Tyle samo? Jest nas mniej, gdzieś po drodze z jakiegoś powodu nam nie wyszło. Jaka więc jest szansa spotkać 1 wariatkę wśród 100 osób "normalnych" i wolnych. Bierz pod że nasza próba socjologiczna jest zawężona.
            • mroofka_74 Re: Samotna=wariatka 09.02.13, 23:49
              Patrząc na statystyki i analizując Twój punkt widzenia obawiam się, że prawdopodobieństwo spotkania wariatki jest dużo większe niż 1:100. Ale czy to znaczy, że każda samotna kobieta po 40-tce zwiększa to prawdopodobieństwo i zawyża statystyki?
      • bez.pokory Re: Samotna=wariatka 10.02.13, 10:04
        ja to bym chciała się dowiedzieć co to znaczy "dziwaczeć", bo może jestem w takim stanie, a o tym nie wiem
    • 81belona30 Re: Samotna=wariatka 10.02.13, 09:46
      -Aż strach pomyśleć,jakie ma pomysły dla kobiet,które przekroczyły 40.
      • blue_velvett Re: Samotna=wariatka 10.02.13, 10:18
        Belonka, nie myśl o tym, jakie ktoś ma pomysły... ważne, jaki Ty masz pomysł na siebiesmile
        Mój pomysł dziś: pyszszszne śniadanie (zaliczone), spacer z superpsem (przygotowuję się psychiczniewink, znowu jedzonko (się wczoraj naśliniłam na jedzenie Onyksa, to będę mieszać w garach), a potem już samo słodkie lenistwobig_grinbig_grin
        Czego i Wam życzęsmile
        • 81belona30 Re: Samotna=wariatka 10.02.13, 11:10
          Dobrego dnia Aksamitku smile-przewertuję wczorajsze wątki,sama jestem ciekawa pyszności serwowanych na forum. Czy do spaceru z psem ,potrzebne jest przygotowanie psychiczne big_grin-no chyba że jest to husky-ale tu i kondycja jest potrzebna .
    • zielonooka38 Re: Samotna=wariatka 10.02.13, 11:11
      eee od razu wariatka
      ja słyszałam, że samotne kobiety po rozwodzie to sa łatwe i puszczalskie wink
      • blue_velvett Re: Samotna=wariatka 10.02.13, 11:48
        A co tu ma do rzeczy rozwód? Ja słyszałam, że samotna przed 40 to albo puszczalska, która już nie ma amatorów, albo egoistka, która nie potrafi docenić ich starań, albo taka, co......... gotować nie potrafiwink
        • czarny.onyks Re: Samotna=wariatka 10.02.13, 11:51
          a jest jeszcze jakaś 4 opcja?tongue_out
          • zielonooka38 Re: Samotna=wariatka 10.02.13, 11:56
            jasne Onyksia wink

to świadoma swojej seksualności i atrakcyjności kobieta, która wie czego chce i nie godzi się na bylejakoś wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka