Gość: el wir IP: *.um.krakow.pl 15.06.11, 07:58 czy ktoś zajmuje sie teorią wirów w praktyce - Tańcz i wino pij, niech cały wiruje świat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacek Granty IP: *.ds18.agh.edu.pl 15.06.11, 08:25 Zastanawiam się dlaczego czasami granty badawcze dostają emerytowani profesorowie? Są już po siedemdziesiątce, nie pracują na uczelni, zajmują pokoje (podobno przysługują im), rzadko kiedy w swoich grantach jako wykonawców uwzględniają młode osoby np. doktorantów i w dodatku dostają wysoką emeryturę. Przynajmniej tak dzieje się na AGH. Nie wiem jak jest na innych polskich uczelniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzichu z wypychu Re: Granty IP: *.ip.netia.com.pl 15.06.11, 13:32 A mnie zastanawia to, jakim cudem od 6000, czy nawet 8000 wniosków mogły im paść serwery (bo tak się stało)? Ciekaw jestem też ile ten system kosztował. Odpowiedz Link Zgłoś
snow-ball Gorące serwery Narodowego Centrum Nauki 15.06.11, 09:11 Pierwszych rat mogą się spodziewać już w grudniu! No normalnie szał, tylko siedem miesięcy na ocenę i formalności. słuszną linię ma nasza władzunia. Odpowiedz Link Zgłoś