alca1 14.05.04, 12:59 ponieważ jestem tu "świeżutka")) proszę, niech ktoś powie, czy można sprawdzić, czy w danym momencie, dana osoba jest zalogowana na forum. Jeśli tak, to w jaki sposób :)? dziękuję pozdrówki alca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to.ya Re: I need one clear information 14.05.04, 13:01 Zalogowana osoba- to taka jak Ty czy ya. Jest sam nick napisany boldem. Niezalogowanym pokazują się serwery, z których piszą. Tak mi się wydaje. Pozdrawiam słonecznie Odpowiedz Link Zgłoś
alca1 Re: I need one clear information 14.05.04, 13:07 to.ya - dzięki. nie pytam, jak poznać, czy ktoś jest zalogowany, czy nie. chodzi mi o to, czy da się sprawdzić czyjąś obecność (czy jest zalogowany na forum gazety w danym momencie, nie koniecznie rozmawiając na ten sam temat, co np. ja) - "troszke" pogmatwałam - ale o caś takiego mi chodzi ))) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: I need one clear information 14.05.04, 13:09 To zdaję się w ustawieniach pt. "Moje forum" znajdziesz i sobie ustawisz: Przyjaciele i nieprzyjaciele Wątki przyjaciół będą wyróżniane, wątki nieprzyjaciół - wygaszane Dodaj przyjaciela: Twoi przyjaciele: Dodaj nieprzyjaciela: Twoi nieprzyjaciele: Nie pokazuj wątków i postów nieprzyjaciół Odpowiedz Link Zgłoś
alca1 Re: I need one clear information 14.05.04, 13:12 toyka - duza buzka za info pozdrowki Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Alca1 14.05.04, 13:13 Przyjemność po mojej stronie :) Bardzo się cieszę, że mogłam coś podpowiedzieć/ pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
alca1 Re: Alca1 14.05.04, 13:16 :)))) bardzo dziękuję raz jeszcze - może kiedyś ja okażę sie pomocna Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Alca1 14.05.04, 13:19 alca1 napisała: > :)))) > bardzo dziękuję raz jeszcze - może kiedyś ja okażę sie pomocna Uchowaj PamBócku, bym robiła to z oczekiwaniem/nadzieją na rewanż!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: I need one clear information IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.05.04, 16:18 nie mozna sprawdzic kto jest w danym momencie obecny na forum, dopoki sam czegos nie napisze Odpowiedz Link Zgłoś
herr_bart_nick Re: I need one clear information 14.05.04, 17:28 a skoro już wiesz, to co chciałaś wiedzieć, to oświeć mnie i napisz dlaczego temat wątku jest po angielsku, a nie po norwesku na ten przykład, a cała reszta po polsku, a nie w innym języku. pzdr. - herr_bart_nick Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vacare Re: I need one clear information IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 17:32 ja tam nie wiem,ale chyba peteen bedzie miał konkurencje, od "czystosci jezyków", mnie na przykład nowa Foremka chciała przemienic moja ulubiona mantre na obcy jezyk:( :) vacare Odpowiedz Link Zgłoś