Gość: Igor IP: *.89.98.101.static.crowley.pl 05.07.11, 08:24 hm... drastyczne posunięcie. Czyżby nic do stracenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wyborca "tys prowda" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.11, 08:39 biznes biznesem a mopoPOlizowanie mediow jest faktem-jedna racja,jedna prawda chociaz są "trzy" jak mawial klasyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Dlaczego nie mamy pieniędzy na gazetę ??? IP: *.dynamic.chello.pl 05.07.11, 09:16 Ale dlaczego żaden obszczymurek prawicowy z salon24 nie ma tyle kasy by kupić rzeczpospolitą, bo wyglądaja jak igor janke ??? PROSZE MI TO WYTŁUMACZYĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnet Re: Dlaczego nie mamy pieniędzy na gazetę ??? IP: *.dynamic.chello.pl 05.07.11, 09:45 to ze igor chodzi w podartych butach nie znaczy ze nia ma kasy, poprostu prawicowe ideały wykłuczają pogoń za pieniądzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: David Koch Re: Dlaczego nie mamy pieniędzy na gazetę ??? IP: *.compower.pl 05.07.11, 12:35 :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Dlaczego nie mamy pieniędzy na gazetę ??? IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 06.07.11, 04:04 a myje sie chociaz ten wyznawca prawicowych idealow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfaszysta hajdarowicz byl w KPNie IP: 91.198.177.* 05.07.11, 09:39 Gazeto, przecież to prawicowy osozołom, pewnie zaraz przekroj bedzie radykalniejszy niz Uwazam Rze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykomuch Re: hajdarowicz byl w KPNie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.11, 09:57 KPN prawicowe? Nie bądź smieszny! Przecież KPN było przeciwko powszechnej prywatyzacji, a także poparło nocną zmianę, w której post-solidarnościowa lewica, razem z postkomunistami, obaliło niepodległościowy rząd Jana Olszewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Przekrój znów w Krakowie. Kierunek: internet IP: 193.138.107.* 05.07.11, 10:37 ha dla mnie zenujace jest ze w polsce jak zwykle liczy sie kasa. jestesmy bez klasy totalnie, nie dbamy o swoja kulture, zal mi polski glupiej i pustej. czy nie lepiej zeby wtakim wywiadzie napisal ze kupil to bo wierzy w to, ok jest szczery ale tez glupi, nie wiem czy kupie przekroj, zalosne jest ze nie ma zadnych darmowych artykulow na ipada czy necie, kto to bedzie czytal, no ale coz, koles jest glupi tylko ma kase, zero pasji widocznie, zawsze jeden klient mniej - ja Odpowiedz Link Zgłoś
aaron_agorenstein Płatne czytanie w internecie 05.07.11, 10:40 Ciekaw jestem, czy jest tu choć jedna osoba, która regularnie czyta coś płatnego w internecie i wykupiła ten dostęp za własne pieniądze i nie w celach zawodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Przekrój to dno dzieki hajdarkowiczowi IP: *.dynamic.chello.pl 05.07.11, 10:41 ta gazeta nie ma nic wspolnego z Krakowem- szkoda że jej nikt wczesniej nie zlikwidowal zamiast sprzedawc temu czlowiekowi- teraz przekroj bedzie w internecie - absurd to tak jakby wawel pomalowac na rozowo!!! ta gazeta zawsze sprzedawala sie najlepiej w Krakowie byla w zasadzie jego wlasnosicią i jesli ten wielki ekonomiczny demiurg chce zeby znow sie sprzedawala to niech wroci do starej wersji- zatrduni Krakusow takich jak Czuma i Mazan- a nie puszcza nam jakis g.. sen o wsiowarszawie . z wiezy mariackiej Odpowiedz Link Zgłoś
aegis_of_heart Hehe, "krakoskie" kompleksy... :) 05.07.11, 13:10 Dlaczego zawsze, gdy widzię podpis "Krakus", to muszę znaleźć dumania jakiegoś zakompleksionego menela i skończonego chama? Prostaka znać po tym, że sam niczego sobą nie reprezentuje, więc musi się pod coś podczepić: pod naród, miasto, cokolwiek, by wykazywać swoją wyższość i leczyć nieznośne kompleksy. A najwięcej takich z Krakowa. Na takie psy zeszło to miasto, że jest już tylko szczalnią i pijalnią dla zaprutej angielskiej labour class, miejscem pojedynków kiboli oraz domem dla temu podobnych indywiduów? Mam nadzieję, że nie - i akurat każdy normalny mieszkaniec powinien się cieszyć z nowych redakcji w mieście. Zawsze to dodatkowe pieniądze dla miasta, miejsca pracy, zwłaszcza inteligenckie, a także szansa na nowe wydarzenia kulturalne. Natomiast podejrzewam, że inne miasta chętnie przejmą, nawet podupadający, Przekrój i inne redakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraków odezwal sie najbardziej zainteresowany IP: *.dynamic.chello.pl 05.07.11, 19:42 menelem i chamem to ty jestes - za duzo pieniedzy mendo zlodziejska !! bryndzlowany mongole ze wsiowarszawy zabierz sobie to dno przekrojowe do siebie - bo przekroj i tak nie jest juz krakowski trylko hajduś go ratuje na sile - same dlugi!! jak czytam posty takich zarysowanych gwozdziem nie udanych eksperymentów przypadkowo poznanych osóbo na ulicy - to smiac mi sie che i marze o tym zeby Krakow stal sie autonomicznym miastem państwem i nie wstydzil sie już wiecej was warsowe klocki !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyks Rzeczpospolita IP: *.atra.com.pl 05.07.11, 11:24 Czyżby chciał pozostawić tam tych zacietrzewionych nieudaczników? Ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorzzkrakowa Przekrój pod koniec tego roku padnie, niestety. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.11, 11:31 Te wszystkie nerwowe ruchy , zmiany wszystkiego i wszystkich ,łącznie z siedzibą to efekt nie zamierzonej polityki ale spadku sprzedaży oraz braku jasnej wizji pisma , obecnie drukowane pismo ma objętość folderu promującego wędliny w domu handlowym .O pomyśle teraz i w Polsce na pismo internetowe-PŁATNE nawet nie chcę pisać bo pomysłodawcę musiałbym uznać za niepoczytalnego w każdym znaczeniu tego słowa. Szkoda tylko ze wypracowana przez różne pokolenia i ludzi nie tylko Eile i Czumę, wartość dodana jest trwoniona przez człowieka który nigdy nie miał nic wspólnego z rynkiem prasowym i przy całym szacunku dla umiejętności zarabiania przez niego pieniędzy , nie ma on zielonego pojęcia jak prowadzić aktualne pismo społeczno-kulturalne. Pomysł na kolejny "polski" New Yorker nie wypalił bo nie mógł. Odpowiedz Link Zgłoś
madera123 Przekrój znów w Krakowie. Kierunek: internet 05.07.11, 12:16 Kiedyś to było wyróżnienie móc z teczki w kiosku kupić "Przekrój".Przestaliśmy go czytać,gdy już się zmieniała linia czasopisma i nie dało strawić miałkości artykułów.Było to chyba na dwa trzy miesiące przed przeniesieniem redakcji do stolicy.Od tej pory koniec ,ale mamy pokaźny zbiór archiwalnych egzemplarzy i czasem tam zaglądam,po prostu dla smakowania dobrego "dyskursu". To se ne vrati- jak mówią Czesi. Dziwne to porównanie ilości sprzedanych egzemplarzy 2 tytułów pana H. z "Polityką". Linia "Polityki" mi nie podchodzi, ale muszę sprawdzić,może da się to czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pr0 runner Przekrój znów w Krakowie. Kierunek: internet IP: *.compower.pl 05.07.11, 12:37 Mógłbym placić i 22 PLN za tygodnik GDYBY ZAWIERAŁ TEKSTY NA POZIOMIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Przekrój znów w Krakowie. Kierunek: internet IP: *.kwbbelchatow.bot.pl 05.07.11, 12:48 Powinni odegrać marsz żałobny. "Przekrój" chudnie w oczach.Gratuluję dobrego samopoczucia nowemu właścicielowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q-ku Przekrój tak scieniał że przestałem kupować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.11, 16:57 za 5 zł kilka kartek z Raczkowskim, jakimś artykułem i recenzjami książek, płyt? Polityka zawiera to samo - oprócz Raczkowskiego ale 4 razy więcej i lepiej -- tak więc zamiast Wprost, Newsweeka, Przekroju i Polityki kupuję tylko 3 tytuły i mam 5 zł do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
jakubdiduch Przekrój znów w Krakowie. Kierunek: internet 05.07.11, 19:47 Dokąd zmierza? Spowrotem do Psa. Pięknego ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yarow12 Przekrój znów w Krakowie. Kierunek: internet IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.11, 05:23 .. raczej z Miasta Rezydencjalnego Warszawy do Stołecznego Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś