Gość: agent Lolek IP: 77.236.26.* 05.07.11, 20:45 Spęd odmóżdżonych zewnątrzsterownych debili. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: balusz Casting do programu mam talent [zdjęcia] IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.07.11, 21:13 99% miernot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pjn Casting do programu mam talent [zdjęcia] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.11, 21:26 banda debili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista To bardzo wychowawczy program! IP: *.play-internet.pl 05.07.11, 21:49 Oni tam naprawdę wychowują tych młodych ludzi, wpajając im proste i przydatne w życiu prawdy, których nie uczy szkoła. Takie jak: "nie ważne, co masz w głowie; ważne, czy jesteś zaje...isty", "dobre samopoczucie to podstawa sukcesu", "udawaj megagłupka, dalej w życiu zajdziesz", "rynek ma zawsze rację", "trza się sprzedać" itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artus Marność IP: *.home.aster.pl 05.07.11, 22:43 Co to za marność, nie artykuł?! Co to za dziadostwo, a nie materiał wideo?! Powinniście się wstydzić! Pół filmu biją brawa, a pół gość brzdąka na gitarze. I kamerzysta ma ADHD. A przed filmem 30 sekund reklamy. Przeginka i amatorszczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty Gość portalu: artus napisał(a): IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.11, 15:44 > Co to za marność, nie artykuł?! Co to za dziadostwo, a nie materiał wideo?! Pow > inniście się wstydzić! Pół filmu biją brawa, a pół gość brzdąka na gitarze. I k > amerzysta ma ADHD. A przed filmem 30 sekund reklamy. Przeginka i amatorszczyzna. Kamerzysta byl lepecki autor slabych jakosciowo zdjec, zastanawia mnie fakt, co mu sie tak lapy trzesa?? Film krecil firmowym aparatem wyborczego g.... 5D Mark II. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MS trwoga bierze widząc co TVN IP: *.nsystem.pl 05.07.11, 23:00 trwoga bierze widząc co TVN robi z ludźmi i co im wpaja do głów Odpowiedz Link Zgłoś