skks 18.05.04, 11:43 Strasznie się dziś źle czuję:(. jakbym nie przymierzając miał ze sto lat. Serduszko pika, kłóje, nerwica tłucze, chandra też. Źle mi okrutnie. Ale nic to może przejdzie albo i nie. Nie mam humoru oj nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vizga Re: Oj dołapała mnie starość! 18.05.04, 12:10 Czy to jakiś rodzaj populistycznej taktyki przedprzedwyborczej, coby elektoratowi pokazać ludzkie oblicze przyszłego prezydenta? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
teofilo Re: Oj dołapała mnie starość! 18.05.04, 12:21 vizga napisała: " ludzkie oblicze przyszłego prezydenta? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
vizga Re: Oj dołapała mnie starość! 18.05.04, 12:42 Ależ absolutnie nie miałam takiego zamiaru!Wierzę, że skks`owi to minie - bo wszyscy czują się dziś podle, pogoda ciężka, ciśnienie niedowytrzymania, nagle się ociepliło...poprostu zły dzień i tyle!Pozostaje nadzieja, że jutro się poprawi i wszyscy nabiorą chęci do życia. Odpowiedz Link Zgłoś
nudny20001 Re: Oj dołapała mnie starość! 18.05.04, 12:23 --З д р а в с т в у й т е! Можэть быть печень испортила. My mind is my castle! Odpowiedz Link Zgłoś
nuriika Re: Oj dołapała mnie starość! 18.05.04, 12:30 nudny - na mily Bog - jak juz piszesz po rosyjsku to nie rob bledow ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nudny20001 Re: Oj dołapała mnie starość! 18.05.04, 12:40 Это очень трудно. Попробовай сама. Odpowiedz Link Zgłoś
nuriika Re: Oj dołapała mnie starość! 18.05.04, 13:32 для меня это вообще не составляет проблеммы Odpowiedz Link Zgłoś
krakowianka_jedna Re: wow ! 18.05.04, 15:34 nuriika - przez jedno - zagladnij do slownika ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nuriika Re: Oj dołapała mnie starość! 18.05.04, 12:24 nie smutkuj sie, sama zachodze dzis w glowe, czy czasem halny nie smiga gdzies po naszych taterkach echh ciezki dzie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Oj dołapała mnie starość! 18.05.04, 12:25 skks napisał: > Strasznie się dziś źle czuję:(. jakbym nie przymierzając miał ze sto lat. > Serduszko pika, kłóje, nerwica tłucze, chandra też. > Źle mi okrutnie. Ale nic to może przejdzie albo i nie. Mam nadzieję i WIERZĘ, że Ci przejdzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))) MUSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > Nie mam humoru oj nie mam. Uśmiechnij się, Słonko! Mogę na rzęsach stanąć by Cię rozśmieszyć- chcesz? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Oj dołapała mnie starość! 18.05.04, 12:26 bo to kręgosłup moralny... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Oj dołapała mnie starość! 18.05.04, 12:37 Kręgosłup /i to nie moralny/ też mnie napierdala. Nawet Olfen nie pomaga:(( Halny mówicie? Ciśnienie? Może. Ale pewniej to czas się zbierać! Kwiatki tanie, ciepło - może na pogrzeb kto przyjdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Oj dołapała mnie starość! 18.05.04, 12:39 ja nawet przyjadę ! i przyniosę szato de jabol na twój grób... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Oj dołapała mnie starość! 18.05.04, 12:41 No:) Pogrzeb będzie jednak poza Krakowem! Koło Michałowic! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Oj dołapała mnie starość! 18.05.04, 12:43 a czemu tam ? w bibicach jest ładny smętarz... i z domu miałbym bliżej... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Oj dołapała mnie starość! 18.05.04, 12:45 W Więcławicach Starych jest piękny wiejski cmentarz i nawet mam już upatrzoną brzózkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Oj dołapała mnie starość! 18.05.04, 12:52 tuje, tuje są bardzo ważne !!! u wezgłowia, ofkorz... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Oj dołapała mnie starość! 18.05.04, 12:55 Ja sobie zamówiłem: grób ziemny!! krzyż z brzozy i pod brzózką /brzózkę sobie już zasadziłem/ i wykupiony na 20 lat!! - chwatit. Jak krzyż się przewróci to i grób może się ulotnić. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Oj dołapała mnie starość! 18.05.04, 12:57 a co z formowaniem grobu saperką raz na sezon ? aha, i sprawdź, czy kretów nie ma i na grobie posadź jakieś pnącze, żeby się tak ziemia nie rozłaziła... będę cię odwiedzał raz na kwartał, może być ? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Oj dołapała mnie starość!/wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 18.05.04, 12:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=12734746&a=12736585 Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Oj dołapała mnie starość! 18.05.04, 12:59 Trza obsiać specjalną trawą i nic się nie osypuje i deszcze nie rozmywają. Za czsto! raz na kwartał to.... szybko by ci się znudzło a nie chciałbym być upierdliwy i przypominać o "obowiąku". Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Skks!!!!!!!!!!!!! 18.05.04, 13:01 coś o kardiologu pisałeś, hę? To odklej się Waćpan od klawiatury i biegusiem do unego!!!!!! Mam zaprowadzić??? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Oj dołapała mnie starość! 18.05.04, 13:02 dlatego nie obiecuję gruszek na wierzbie - raz na kwartał ja + jeden znicz za 2,50, boże narodzenie mały stroik, bazie na wielkanoc, wieniec na krzyż na wszystkich świętych, szato de j. do wylania na grób w każdą roczncę urodzin - wchodzisz ? odwiedzać możesz mnie zawsze i tak nie wierzę w duchy... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Oj dołapała mnie starość! 18.05.04, 13:03 Stoi!!! Jak przyżyje to masz flaszkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Oj dołapała mnie starość! 18.05.04, 13:04 to razem mamy dwie... a jakby tam obok ciebie było wolne miejsce, to ja też bardzo chętnie, w kupie raźniej nie tylko owsikom... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Oj dołapała mnie starość! 18.05.04, 13:07 Żawsze bądź gotowy! do drogi! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Oj dołapała mnie starość! 18.05.04, 13:08 jakby co - daj znać... pędem przybędę... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Oj dołapała mnie starość! 18.05.04, 13:09 skks napisał: > do drogi! Do kardiologa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Biegiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Skks, Peteen 18.05.04, 12:46 jak na ten tychmiast OBAJ nie przestaniecie o cmentarzu pisac, to w ucho któremuś dam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Życia przed Skks'em w cholerę i trochę (próchno chiba się jeszcze z Niego nie sypie, co?;)), to o czem Wy wogóle... Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Oj dołapała mnie starość! 18.05.04, 12:40 skks napisał: > Kręgosłup /i to nie moralny/ też mnie napierdala. > Nawet Olfen nie pomaga:(( Może morze Ci pomoże? A tak serio: zawlec do lekarza?????? > Halny mówicie? Ciśnienie? Może. > Ale pewniej to czas się zbierać! NIE MÓW TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE WOLNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(((((( > Kwiatki tanie, ciepło - może na pogrzeb kto przyjdzie! Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Oj dołapała mnie starość! / P.S. 18.05.04, 12:49 skks napisał: > Serduszko pika, W rytmie cha-cha? ;)))) Gdyby przestało pikać, to byłby problem... a skoro daje głos, to dobrze. Prawda??!! :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Oj dołapała mnie starość! / P.S. 18.05.04, 12:51 Taaa ale kłuje mało przyjemnie. Zastanawiam się czy nie zaleść do kardiologa. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Oj dołapała mnie starość! / P.S. 18.05.04, 12:52 skks napisał: > Taaa ale kłuje mało przyjemnie. Ojej:((((((((((( > Zastanawiam się czy nie zaleść do kardiologa. Jasne, że tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i to as soon (as quick) as possible!!!! PROSZĘ!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Oj dołapała mnie starość! 18.05.04, 13:07 predzej se zrób eeg, czy ci coś tam pod kopułą gromu nie wysiada... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Oj dołapała mnie starość! 18.05.04, 13:10 Ale ja nie żartuje pikawa mi coś źle dziś chodzi - mam nadzieję, że kwilowo! Wisz "menżczyzny" w pewnym wieku - zwłaszcza ci co się za dobrze nie prowadzą mogą na zawał bez powodu odjechać - a dziś to mnie trzepie kurwica na tyle, że i zawał ... Dobra ide. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Oj dołapała mnie starość! 18.05.04, 13:13 bóle rozwojowe... ;c) przeżywasz drugą młodość... takie nerwicowe hopsztosy jak u ciebie, to ja mam od dawna, spoko... byleś nie miał samoistnego oddawania moczu, z pozostałymi schorzeniami idzie żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Peteen, 18.05.04, 13:14 Ty weź Go nie zagaduj, bo do końca świata się nie wyzbiera! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:Wychodzi z nas "higieniczny" tryb życia!!:))) 18.05.04, 17:36 "Kropelki",bzykanka na rosie,24 godzinne balangi,2 godziny snu dziennie,parę kontroli skarbówki,parę rewizji,donosy "przyjaciół" ,romanse równoległe/i jestem już po dwóch lekkich zawałach o których nawet nie wiedziałem/tylko ekg wykazało/.Dla naszego spokoju skksiku przejdż Zrób sobie ekg,też będziesz spokojnie spał.Albo.............. idziemy do koanka,a potem w Polskę i narobimy zamieszania.Co Ty na to!!!:))). Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Oj dołapała mnie starość! 18.05.04, 13:12 skks napisał: > Dobra ide se ekg zrobić:)) Good boy! :)))))) Daj jakoś znać jakie wyniki, co? Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
krakowianka_jedna Re: Oj dołapała mnie starość! 18.05.04, 15:35 mnie tez ))) nic mi sie judz dzis nie chce pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Oj dzieciaki ! 18.05.04, 19:48 Rozśmieszacie tylko swoimi wydumanymi geriatrycznymi problemami prawdziwego forumowego dziadka. Inna sprawa, że czlek ma nie tyle lat ile ma, ino na ile się czuje. Nie mówi się ino, ino tylko. I nie trza mówić trza a trza mówić trzeba. cbdu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Oj dołapała mnie starość! 18.05.04, 23:28 EKG średnie ale żyć będzie delikwent. Dzień poskudny wieczór śliczny:) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Oj dołapała mnie starość! 19.05.04, 05:01 Witaj!! Widzisz-nie palisz a Masz problemy,coż to kużwa za życie!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin2809 Re:0och 19.05.04, 07:49 skksie czy czas zaczynac podniosły hymn "Niech aniołowie zawioda cię do... 1... 2... 3... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rodzina4 dobra, i ja coś dorzucę 19.05.04, 07:51 z racji zbliżonego do delikwenta wieku ( z niewielką odchyłką górną). U nas każdy zresztą doktor, a prawie co drugi doktor medycyny,. WiĘc wysłuchaj i moich cennych uwag, zrobisz oczywiści i tak jak będziesz uważał. Pikawka serca(kołatanie)wcale nie musi mieć podłoża wieńcowego. Ale nie zaszkodziłoby zrobić, w ramach sporego już przebiegu, mały przegląd: 1. badania krwi i siku 2. lipidogram 3. ekg wysiłkowe (nie wiem jakie zrobiłeś) i ewentualnie echo Poz 2,3 raczej odpłatnie, stać Cię przecież na ok 200 zł. Dopiero tymi z wynikami udać się do specjalisty (też raczej odpłatnie, bo kolejki w przychodniach niewąskie). Mam nadzieję, że wówczas usłyszysz: "Panie skks, zwolnij Pan. Serce jak dzwon. To stres i tempo Pana osłabia. Nie wszystkie sprawy od Pana zależą i nie na wszystko ma Pan wpływ. Więc trochę dystansu do rzeczywistości. Alkohol? Ile Pan może. I więcej ruchu, mniej samochodu. Kręgosłup? No to pływanie: 2, 3 razy w tygodniu." Jak dojdziesz do 50 m delfinkiem to proponuję utworzenie sztafety forumowej (może jeszcze ktoś dołączy), np 4 x 50 (metrów, lat, gorzały - co kto woli). Pozdrawiam r4 Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: dobra, i ja coś dorzucę 19.05.04, 14:40 zrobisz oczywiści i tak jak będziesz uważał. Fakt:)) > 1. badania krwi i siku > 2. lipidogram > 3. ekg wysiłkowe (nie wiem jakie zrobiłeś) i ewentualnie echo Zrobiłem miesiąc do tyłu i tak: posoka i mocyk jak u 18-tki:) colesterol całkowity: w normie LDL - w normie HDL - w normie triglicerydy - 50% powyżej normy:(( prostata jak u 14-tki:) > "Panie skks, zwolnij Pan. Serce jak dzwon. To stres i tempo Pana osłabia. Nie > wszystkie sprawy od Pana zależą i nie na wszystko ma Pan wpływ. Więc trochę > dystansu do rzeczywistości. Alkohol? Ile Pan może. I więcej ruchu, mniej > samochodu. Kręgosłup? No to pływanie: 2, 3 razy w tygodniu." Taaaaa.... > > Jak dojdziesz do 50 m delfinkiem to proponuję utworzenie sztafety forumowej > (może jeszcze ktoś dołączy), np 4 x 50 (metrów, lat, gorzały - co kto woli). chętnym bardzo ale dopiero po wakacjach bo tera do Łapszy w każden łikend czas a w tygodniu? a kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: dobra, i ja coś dorzucę 19.05.04, 20:49 skks napisał: > prostata jak u 14-tki:) To znaczy brak?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: dobra, i ja coś dorzucę 19.05.04, 21:38 Misiu nie czepiaj się :)) myślałem o 14-tkach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: dobra, i ja coś dorzucę 19.05.04, 22:49 skks napisał: > Misiu nie czepiaj się :)) myślałem o 14-tkach:)) Toś perwers ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: dobra, i ja coś dorzucę 20.05.04, 07:09 Witaj!! Jak Tobie głowie 14-tki ,to Jesteś zdrowy jak koń!!.Oby nie "trojański"!!:)). Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: dobra, i ja coś dorzucę 20.05.04, 09:00 to może jeszcze próby wątrobowe zrobisz... bo tu mam pewne obawy... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: dobra, i ja coś dorzucę 20.05.04, 12:29 skks napisał: > Taaaaa.... > > chętnym bardzo ale dopiero po wakacjach bo tera do Łapszy w każden łikend czas A do Szczecina (pomoc dla dzieci...) będziesz jechał? Gdyby nie, to daj znać, jakoś spróbuję zebrać pieniądze na wysyłkę paczkami tych rzeczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
krakowianka_jedna Meteopacji wszystkich krajów 20.05.04, 10:18 łączcie się ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś