Dodaj do ulubionych

Gdzie dobrze zjeść??

21.08.11, 21:13
Witam
Gdzie można w miarę dobrze i w rozsądnej cenie zjeść w okolicach Starego Miasta??
Nie mówię o jakiejś wykwintnej restauracji :) :P
Oraz chciałbym abyście polecili mi jakiś dobry klub w okolicach centrum :) Starego Miasta :) gdzie można się dobrze pobawić :)
Obserwuj wątek
    • gaissa Re: Gdzie dobrze zjeść?? 23.08.11, 13:01
      A ja polecę Winomana na Tomasza - smaczne jedzenie (ceny całkiem całkiem) i świetny wybór win.
      • Gość: Podroznik gaissa napisała: IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.11, 19:30
        > A ja polecę Winomana na Tomasza - smaczne jedzenie (ceny całkiem całkiem) i świetny wybór win.

Moze i swietny wybor win, ale deska wedlin lub serow, wola o pomste do nieba. Zamowilem kiedys butlke wina i deske wedlin, to co dostalem napewno deska wedlin nie bylo. Naliczylem tam UWAGA 15 plasterkow wedliny, deska albo raczej deseczka kosztowala 25 zl!!
        Proponuje wlascicielom "Winomana" przejechac sie chocby do Hiszpani i tam zamowic deske wedlin lub sera i zobaczyc jak prawdziwa deska sera lub wedlin wyglada, dodam jeszcze, ze w Hiszpanii taka deska kosztuje 16 zł!! Jest Hiszpania, za górami... jednym slowem deska, o pardon deseczka wedlin lub serow w winomanie, never again!!
        • Gość: "Niejaki Marcin" [...] IP: *.73.pxs.pl 25.08.11, 23:41
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: aga Re: Gdzie dobrze zjeść?? IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.11, 22:55
        Makaron z sosem z borowikow, UWAGA borowiki marynowane plus sos pseudośmietanowy, brrr, kucharz wynalazca!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka