Dodaj do ulubionych

Jacek Majchrowski o porażce "Obywateli do Senatu"

IP: *.dynamic.chello.pl 10.10.11, 16:13
przyczyna jest jedna - majflowski!!!!!!!!!!!- buchchchaaachchchaaaa
Obserwuj wątek
    • pfg Re: Jacek Majchrowski o porażce "Obywateli do Sen 10.10.11, 16:18
      Gdyby magistrat pod wodzą Majchrowskiego nie stracił dotacji na przebudowę Igołomskiej, sprawa wschodniej obwodnicy mogłaby inaczej wyglądać. Ale prawdę mówiąc, kryterium wyboru senatora w tym okręgu było zupełnie jednoznaczne: czy chcemy wdowy Kurtyki, czy człowieka PO. Wszystko inne było na dalszym planie.
      • Gość: student UJ Re: Jacek Majchrowski o porażce "Obywateli do Sen IP: 65.98.1.* 11.10.11, 02:18
        A co ty możesz wiedzieć na ten temat profesorku trollujący całymi dniami na forach internetowych? Zajmij się lepiej swoją pracą na uczelni, bo gdyby wszyscy pracowali tak jak ty to byłby dopiero burdel w kraju.
      • Gość: kami Re: Jacek Majchrowski o porażce "Obywateli do Sen IP: *.connectic.pl 11.10.11, 06:57
        No cóż dobrze zapamiętałem kogo popiera Majchrowski i na tych właśnie nie głosowałem.
        • Gość: zetor Sepioł i Klich to wstyd dla Krakowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.10.11, 10:27
          ale lemingi pokazały, że jedyne co się liczy to prikaz GieWu i TVN
    • Gość: <> Jacek Majchrowski o porażce "Obywateli do Senatu" IP: *.ghnet.pl 10.10.11, 16:35
      Jak nie lubię Majchrowskiego, to z tym się muszę zgodzić, ludzie naprawdę to debile, że wybrali kogoś takiego jak Sepioła, partyjnego żołnierza, który ma w d...e Kraków i ludzi.
      • Gość: LKJLK Re: Jacek Majchrowski o porażce "Obywateli do Sen IP: *.aster.pl 10.10.11, 18:27
        Gdyby nie ta przywara wyborców Majchrowski nie byłby prezydentem.
    • Gość: jopka Wschodnia obwodnica dobrem dla miasta? IP: *.fdk.abpl.pl 10.10.11, 17:26
      Wschodnia obwodnica dobrem Krakowa? Powinno tak być, gdyby była mądrze pomyślana. Ale obecny projekt obwodnicy to bubel!
      • Gość: krak > Ale obecny projekt obwodnicy to bubel! IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.11, 18:16
        Czego to sie nie robi, aby na błędach próbować się lansować. Najpierw stracili dotację na Igołomską, a teraz wyszły błędy przy S7 - tez nie zadbano o dotację z UE, a 4 km ma kosztować 900 mln zł!
      • Gość: ovo Grota-Roweckiego to nie bubel, to już zbrodnia!!! IP: *.multimo.pl 10.10.11, 22:29
        W miarę postępów prac przy tzw. szybkim tramwaju jestem coraz bardziej przerażony tym jak to wygląda. To jest chory sen jakiegoś paranoika. Za kadencji Majchrowskiego z królewskiego stołecznego miasta zrobili getta i fabrykę debili z dyplomami. A będzie jeszcze gorzej.
    • Gość: balusz Jacek Majchrowski o porażce "Obywateli do Senatu" IP: *.ists.pl 10.10.11, 19:18
      Co do sepioła to racja, niewiele dla krakowa zrobił, i niewiele zrobi.
      Co do "nie da się majchrowskiego", pieniądzy na S7 Kraków nie dostanie dopóki prezydentem bedzie niestety majchrowski. Dlatego euro 2012 w krakowie też nie ma.
      Nie ma najmniejszego powodu aby PO, pomagała symapatujacemu z przegranymi SLD majchlowskiemu
    • Gość: MP Jacek Majchrowski o porażce "Obywateli do Senatu" IP: *.ghnet.pl 10.10.11, 19:19
      Zastanawiałem się nad głosowaniem na "Obywateli do Senatu", bo cenię prezydenta Wrocławia Dutkiewicza, ale odpuściłem sobie jak inicjatywę poparł Majchrowski. No way, z tym panem mi zdecydowanie nie po drodze. Ten prezydent to nieszczęście Krakowa, dawanie mu jeszcze wpływów w Senacie byłoby zwykłym szkodnictwem.
      • 6x9 Mnie też 10.10.11, 20:01
        nie po drodze z Majchrowskim lecz wolałem postawić krzyżyk przy Klimowiczu niż przy Kurtyce
        • Gość: Kasper Pan Klimowicz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.10.11, 07:58
          też postawiłem "krzyżyk" przy Klimowiczu, tylko patrzec, jak zostanie z-cą Prezydenta UMK,ale, miałby większe szanse, gdyby startował z Listy Palikota...
    • Gość: ABCdex Czyżby protegowany naczelnego pastucha IP: *.home.aster.pl 10.10.11, 20:28
      poległ?
    • Gość: krakus A może po prostu wyborcy nie chcą mieć IP: *.dynamic.chello.pl 10.10.11, 21:04
      więcej takich Machlojskich i nepotyzmu?
    • Gość: Ktosiek Jacek Majchrowski o porażce "Obywateli do Senatu" IP: *.dynamic.chello.pl 11.10.11, 01:08
      I nie będzie ciepłego stołeczka na politycznej emeryturze ;))))
    • Gość: mtr Nie po to zostal wybrany na przydenta krakowa ! IP: *.ip.netia.com.pl 11.10.11, 14:45
      żeby sie zajmował teraz Senatem. Niech sie bierze do roboty bo to jeden z najgorszych i najbardziej zadufanych w sobie prezydentów jakie miało nasze miasto. Dba tylko o interesy kolesi-profesorków ze swojej uczelni a nie o mieszkańców Krakowa.
      Zajmij sie wreszcie problemami naszego miasta a nie udawaj wielkiego polityka, bo taki z Ciebie polityk jak z koziej doopy trąbka...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka