Dodaj do ulubionych

Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane wyb...

• polprawdy Re: Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane w 10.10.11, 22:14
      Ten wpis to pocałunek śmierci dla PO? Chyba nikt nie chce mieć zwolenników mówiących takim językiem? Jak się ma taaakich przyjaciół, to już wrogów nie trzeba.
    • ira_07 Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane wyb... 10.10.11, 22:15
      "Cieszę się, że nie weszłam do Senatu, bo nie odnalazłabym się w takim parlamencie - stwierdziła Zuzanna Kurtyka.:

Żółć cię babeczko zalewa, a nie cieszysz się! I bardzo dobrze, niech cię zalewa.
    • Gość: romno Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane wyb... IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.10.11, 22:16
      Gdyby głupota miała skrzydła to ci zagorzali patrioci fruwali by jak gołębie i s..........li wszędzie gdzie się da.Żenada.
      • eggerger Re: Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane w 10.10.11, 22:24
        Srają wszędzie
        i bez latania.
    • tymoteuszb Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane wyb... 10.10.11, 22:19
      Wstyd mi za krakowian! Sam jetem od pokoleń (grobowce rodziny na Rakowicach). Napływowa hołota, zdominowała nasz wizerunek. Przepraszam, że nie zdołaliśmy odeprzeć napływu lumpenproletariatu za komuny i drugiej fali (tegoż - nagle prawicowego) po jej upadku. Historia się powtarza!
      • Gość: aqq Re: Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane w IP: *.ghnet.pl 11.10.11, 07:51
        hahahahahahahahaha!!!!!!
    • kasta-0 Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane wyb... 10.10.11, 22:26
      Nie wiedziałam, że należę do społeczeństwa a nie do narodu!!!!! Może to i dobrze, bo ten "naród" już chyba upadł na głowę. Czy tam już wszyscy są nienormalni?
      • Gość: Dola Re: Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 23:35
        Pani Zuzanno, a może trochę skupienia, modlitwy? Faktycznie dobrze, ze się Pani nie dostała do senatu, będzie pani miała na to czas.
    • hirszhahr Wstyd mi. 10.10.11, 22:27
      Bardzo mi wstyd za moje miasto. Kraków staje się nie nawet polską B, ale C.

Inna sprawa, że ani ja, ani moi znajomi, nie wiedzieliśmy nawet, że te spędy dziwolągów wciąż tam się odbywają. To jest coś oburzającego, że pod symbolem pomordowanych w Katyniu zbiera się ta hałastra oczadziała, wycierając sobie ofiarami komunizmu pyski.

Jak to jest, że "obraza uczuć religijnych" działa w jedną stronę? Dlaczego nikt nie wszczął postępowania w tym przypadku? Przecież to jest ewidentne wykorzystywanie symbolu religijnego do swoich celów, i deprecjonowanie go do celów doraźnych.
      Czy to zgromadzenie ma zgodę władz miasta? Czy jest tak, że brunatnokatolska masa zaburzona psychicznie może bez takich zgód urządzać demonstracje na kilkaset osób, i blokować ruch na jezdni? Inni takich praw nie posiadają, natychmiast jest interwencja policji.

Zabawne, że tuż obok tego sabatu stoi sobie kopie starosłowiańskiego boga :).
      • Gość: Zka Idiotów ci u nas dostatek. IP: *.ngm.net.pl 10.10.11, 22:55
        Ale dlaczego ten pomiot bezcześci miasto?
        Niech znajdą sobie miejsce gdzieś na bagnach, czy gdzieś na odludziu i tam dziczeją.
    • marco-wr W sumie to jednak śmieszne jest :) 10.10.11, 22:59
      • Gość: kompozytor Wcale Nie Jest Smieszne. IP: *.nyc.res.rr.com 10.10.11, 23:59
        Ci nieszczesliwi ludzie dali sie otumanic cynicznym, dazacym za wszelka cene do wladzy Kaczynskim i ich pozbawionej skrupolow swicie, a teraz zderzaja sie z rzeczywistiscia, zbyt bolesna, zeby sobie z nia poradzic samemu.

MYSLE, ZE TO JEST PROSTACTWO: SZYDZIC Z NICH.

Wladze PiS zeruja na niezadowoleniu spolecznym mniej przystosowanej czesci spoleczenstwa i zbijaja kapital polityczny rozbudzajac nierealistyczne oczekiwania i emocje, ktore tym nabieranym ludziom trudno uspokoic.

Prawdopodobnie czesc elektoratu i dzialaczy PiS wierzy we wlasna propagande, nie wiem, czy wierzy w nia Kaczynski, ale Ziobro, Brudzinski, Kempa i inni z najblizszego otoczenia rozgrywajacego prezesa? - jakos nie potrafie w to uwierzyc.

Sprawiaja wrazenie graczy walczacych o konkretne wplywy nie przebierajac w srodkach.

Ich adresatem jest ta czesc spoleczenstwa, ktora sie przejmuje i czuje sie bezsilna. Nie mam na mysli wszystkich, ale spora czesc, ktora mozna manipulowac, odnoszac sie do patriotyzmu, tradycji, religii.

Odnosze wrazenie, ze elektorat innych ugrupowan czegos chce, ludowcy, lewica, "nowi dzicy" Palikota, liberalowie, nawet jesli sa niezadowoleni, to daza do osiagniecia jakichs konkretnych, liczacych sie efektow.
        PiS dazy do prawa i sprawiedliwosci, czyli wlasciwie czego? - zeby bylo inaczej, bo tak jak jest, to jest niesprawiedliwie, bo jest im zle? ze trzeba stworzyc jakies inne prawo, zeby zmienic sytuacje zbyt trudna do zaakceptowania, biorac przy tym odwet na jakims wyimaginowanym wrogu?
        Posluguje sie wymyslonym przez siebie pojeciem "solidaryzmu", co to jest? czy to jest jakas solidarnosc inaczej?

Ludzie daja sie temu nabrac, a potem sobie nie radza z emocjami.

To wcale nie jest smieszne.
    • funiaextra Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane wyb... 10.10.11, 23:02
      Jeszcze raz sie potwierdza, ze Kaczynski jest nieodpowiedzialnym, kompletnie niezrownowazonym nieszczesciem naszego kraju. Wyciaga na ulice niebezpiecznych frustratow, ktorzy jeszcze troche zaczna nas mordowac....
    • Gość: Teść Jarka Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane wyb... IP: *.netcologne.de 10.10.11, 23:09
      Czego drzecie mordy? Mieliście swoją policję wyborczą,
      nie pilnowali czy zamiast wyborami zajęli się Wyborową?
    • Gość: macho Re: Zero tolerancji dla kłamstw pisiurów ! IP: *.icpnet.pl 10.10.11, 23:12
      Polityczna poprawność prowadzi do coraz większej bezczelności PIS. Trzeba ich kłamstwa zwalczać natychmiast i konsekwentnie. Zero tolerancji dla kłamstw pisiurów tak jak to zrobił burmistrz Nowego Yorku. Kłamstwo-proces-odszkodowanie i sprostowanie. Pełne towarzyskie wykluczenie w domu i w pracy dla szerzących kłamliwą pisowską propagandę. Zero datków na tacę tam, gdzie proboszczowie popierali PIS. Bojkot pisowskej prasy i dziennikarzy. Niech poczują się obco w Polsce. To nie ich kraj !
      • Gość: lekarz Re: Zero tolerancji dla kłamstw pisiurów ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 10:22
        tym bardziej nie twój. A kimże ty jesteś i co w swoim zasmarkanym życiu zrobiłeś. Buźka w kubeł i uczyć prawdomówności swoich kolegów. Jeżeli tak się podoba USA to wynocha. Tam może dla ciebie znajdzie się odpowiednie miejsce. pg dn
    • winiary2 Przepraszam 10.10.11, 23:20
      Przepraszam, że w naszym Narodzie są ludzie tak chorzy z nienawiści.
      Przepraszam.
      • gazo-ropo-mozgi [...] 10.10.11, 23:40
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: idze Pod Wawelem IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.10.11, 23:24
      Oszalała dzicz opętana nienawiścią.
    • Gość: recznik P. Kurtyka ktorej rogi przyprawila K. Hejke!? IP: *.warszawa.vectranet.pl 10.10.11, 23:26
      I nie wymaga to wiecej komentarzy. Poszli po trumnach do wladzy... ale niektorym sie nie udalo (na szczescie dla kraju)
    • wrd6611 Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane wyb... 10.10.11, 23:28
      Zalosny widok. To sa sfrustrowani ludzie, ktorzy nie znalezli sie w nowej rzeczywistosci.
      • gazo-ropo-mozgi [...] 10.10.11, 23:38
    • wrd6611 Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane wyb... 10.10.11, 23:37
      Kogo lider PiS tym razem wyleje za przegrane wybory? Moze by tak specjalistke od dyplomacji Anne Fotyge albo zniewiescialego Zbyszka? Duzego wyboru to juz niema.
      • gazo-ropo-mozgi [...] 10.10.11, 23:43
    • kamyk_wj Kaczyńskiemu życzę kolejny moralnych zwycięstw 10.10.11, 23:48
      w tym nad samym sobą.
    • Gość: ciemność widzę Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane wyb... IP: *.ha2-s.us.edu.pl 10.10.11, 23:50
      zbiorowe szaleństwo... ja naprawdę nie rozumiem jak ludzie mogą być tak ograniczeni? i tam nie są tylko tacy z podstawowym wykształceniem... oszołomstwo rozdęte do granic i poza wszelkie granice!
      dobrze oj jak dobrze że możemy sie dziś z tego śmiać. gdyby toto dorwało się do władzy zostałby nam płacz i zgrzytanie zębów. i jeszcze chcą "swoich mediów" nie no, litości!
      • Gość: Zka Sędzia dobrze mówił-leczyć psychiatrycznie Kaczora IP: *.ngm.net.pl 11.10.11, 00:10
        Jedynymi szmaciarzami, to jest to bydełko.
        Nachapali się pieniędzy i myślą, że może jeszcze raz się uda.
        Teraz musiałby Jarek zrobić im wycieczkę - ale już drugi raz nikt nie da głupcom samolotu państwowego.
    • Gość: alkor Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane wyb... IP: *.bielawa.vectranet.pl 11.10.11, 00:19
      dlaczego mnie obraża
    • Gość: wenge Społeczeństwo wygrało !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 00:44
      W Warszawie pod Pałacem około 70 osób ( już chyba nawet Jarosław nie wierzy w powodzenie tych "demonstracji") , w Krakowie 500 osób .
      Oj mało tego " Narodu" jak na 38 milionowe społeczeństwo , dodatkowo w większości w wieku "poprodukcyjnym" .
      To ja wybieram jednak społeczeństwo .
    • Gość: erkhan Biedny Duda IP: *.dynamic.chello.pl 11.10.11, 01:23
      Wygrał w Krakowie, znaczy, oszukał?
    • Gość: miko Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane wyb... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 01:44
      Wystarczy się przyjrzeć i zobaczyć jaka banda kretynów i debili przychodzi na te spotkania.Ciekawe ,że na ten czas w Szpitalu Babińskiego robi się dużo miejsca.
    • najdul6 Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane wyb... 11.10.11, 07:34
      ważne jest to że szmaciarze PiS-u przegrali i jeszcze długo szmaciarze PiS-u nie wygrają wyborów i nie będą dopuszczeni do władzy
    • Gość: reksiu i co Krakusiki, mentalnie bliżej wam do Śląska... IP: 20.142.116.* 11.10.11, 09:04
      ...niż do Małopolski, jak to widac na mapie wyborczej Polski. Włączyć Kraków do Katowic, a na stolicę Małopolski tylko Nowy Sącz!!! Ja się tam wtedy przeprowadzę. Wstyd mi za Krakow że tak dał d...
    • Gość: greet jestem spokojny - PiS nigdy nie wygra wyborów! IP: 95.155.125.* 11.10.11, 09:32
      z tym językiem i takimi hasłami to niemożliwe. Kolejny milion wyborców im ubyło, kolejni ludzie przejrzeli na oczy. Dziwi tylko że Duda jako młody facet uderza w ten sam ton moherowy zamiast szukać poparcia wśród młodych, ale wśród młodych nie znajdzie go występując pod krzyżem.
    • Gość: Piotr o boziu IP: 46.186.47.* 11.10.11, 12:03
      Pan Duda wygrał i tu wybory nie są sfałszowane, Pani Kurtyka przegrała - i tu wybory sfałszowano

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka