gosia.43 13.10.11, 21:40 Kolejna jesień Coraz mniej ludzi Pytanie - ilu z nas wiosna obudzi ? Dobrego listopada i jeszcze lepszego marca :) Gosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wampir-wampir Re: Przedzimie... 13.10.11, 21:53 Październik a Ty już o marcu? Niepoprawna optymistka ;-))) Miło, że wpadłaś. Szkoda, że wpadasz coraz rzadziej... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Przedzimie... 14.10.11, 09:29 Bo szał forumowy już dawno minął :) Gosia A z tym przeplataniem jesieni i wiosny jak tu : "Liście jesienne Liście jesienne leżą po brzegach dróg, mieniąc się jedną połową tęczy. Wyglądają jak rozsypane róże wszelkich barw. ........................................................................ Woda żyje, drzewa budzą się dzisiaj. Wieje bowiem wiatr, który różni się od innych jak chuchnięcie od dmuchnięcia. ........................................................................ Oto jest niekalendarzowy powrót wiosny. Wiosna - kaprys, wiosna - łaska. Możemy się jej wszędzie i zawsze spodziewać, tej Wiosny Niezależnej, zarówno w zimie, jak i w setnym choćby roku życia." Maria Jasnorzewska Pawlikowska Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Przedzimie... 14.10.11, 13:56 Flaszkę mam tylko, ale to wystarcza aby z jesieni się otrząsnąć. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Przedzimie... 15.10.11, 23:43 Ale po co się tak zaraz otrząsać ? Lepiej się w nią wtopić może z pigwówką albo malinówką swojej roboty :) Zdrówko ! Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: Przedzimie... 23.10.11, 20:48 ... no cześć Gośka ... ... pigwówka mnie dojrzewa a popijam niedojrzałą miodówkę - na zdrowie ... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_od_smoka Re: Przedzimie... 16.10.11, 23:50 Gosiu, nie bądź niedźwiadkiem i w sen zimowy nie zapadaj - zimą też ładnie - i proszę plasterek miodu przyjąć i całoroczną piosenkę, a bo taki staroć mi odpomniałaś tym listopadomarcem:) www.youtube.com/watch?v=gMmyW0ZAeEc ---- "Jest północ. Deszcz smaga szyby.Nie była północ. Nie padało" Odpowiedz Link Zgłoś