apoola 28.10.11, 08:54 Witam:) Szukam teatru amatorskiego,ewentualnie jakiejś grupy teatralnej dla amatorów w Krakowie,gdzie mogłyby się zrealizować osoby dorosłe. Czy ktoś może mi podać jakieś namiary? Będę wdzięczna:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocinos Re: teatr amatorski 15.11.11, 19:39 Napisz mi na priv maila, czego (mniej więcej) oczekujesz od takiego teatru, może coś się znajdzie ... To nie "wypucha", serio. Odpowiedz Link Zgłoś
apoola Re: teatr amatorski 17.11.11, 11:22 Kocinos,jak mam znaleźć Twój adres mailowy? Jestem tu od niedawna i niezbyt się orientuję... Odpowiedz Link Zgłoś
kocinos Re: teatr amatorski 18.11.11, 19:53 Najprościej - do nicku dodaj @gazeta.pl - wyjdzie Ci kocinos@gazeta.pl ... Odpowiedz Link Zgłoś
artveg Na każdej ulicy 16.11.11, 13:54 Na każdej ulicy, w każdym urzędzie, sklepie, szpitalu,... masz teatr. Mówię serio, rozglądaj się uważnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
apoola Re: Na każdej ulicy 17.11.11, 11:24 O tym to nie musisz mnie przekonywać...Co krok to jak nie dramat,to kabaret;) Odpowiedz Link Zgłoś