soul.lunatic 09.12.11, 10:47 bezczelne, aroganckie i niekonsekwentne Panie w rejestracji!!! Zdecydowanie odradzam, szczególnie że Panie same zaproponowały wybór innego ośrodka - świetna autoreklama! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
selos123 Re: Centrum Zdrowia Ruczaj 12.12.11, 11:48 potwierdzam, beznadziejna obsługa, Paniom wydaje się że rządzą i wszystko mogą Odpowiedz Link Zgłoś
8dominika Re: Centrum Zdrowia Ruczaj 05.04.12, 13:38 złego słowa nie moge powiedzieć, panie w rejestracji przyjełym mnie w nagłym wypadku, miła i fachowa obsługa. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
o_ren_ishii Re: Centrum Zdrowia Ruczaj 13.04.12, 21:13 Potwierdzam, makabra, nie dają dokumentów do podpisania chociaż pacjent pyta o nie dwukrotnie a potem wydzwaniają przez pół roku żeby przyjechać podpisać, bo "koleżanka była akurat zakręcona" i będą miały problemy. Nie zdecydowałam się na kontynuację po takim wstępie, ale może ktoś zaryzykuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ruska_anna Re: Centrum Zdrowia Ruczaj 19.04.13, 13:27 Najpierw zapłaciłam za wizytę, potem czekałam ok. 2 godz. do okulisty. Okulistka zdiagnozowała zespół suchego oka. Po dwóch miesiącach okazało się, że się pomyliła, poszłam na pogotowie, bo miałam zapalenie spojówek, nic nie widziałam. Beznadziejny ośrodek. Odpowiedz Link Zgłoś