Dodaj do ulubionych

praca w Kenexa

22.12.11, 19:11
Witajcie,

Czy sa tu osoby ktore pracuja albo pracowaly w firmie Kenexa w Krakowie?
Zastanawiam sie nad aplikowaniem tam i chciałabym sie dowiedzieć jakis konkretnych informacji na temat pracy tam. Jaka jest atmosfera, czy jest to typowe korpolizodupstwo czy raczej bardziej ceni sie solidnego pracownika? Jak wyglada kwestia zarobkow w porownaniu z innymi korporacjami w krakowie? czy w ogole warto tam aplikowac? Interesuje sie HR-ami, mam juz prace, i nie chcialabym sie wkopac w cos gorszego.dziekuje z gory za odpowiedzi! jeszcze czy jest jako taki porzadek, czy chaos totalny? Jakie podejscie do pracownika, przelozeni i ludzie?
Obserwuj wątek
    • czarn_e_oczka Re: praca w Kenexa 29.12.11, 23:01
      Witaj! Nie wiem jak sytuacja wygląda jeśli o pracę chodzi, ale byłam tam na rozmowie kwalifikacyjnej w sprawie stażu. Niemile mnie zaskoczono brakiem jakiejkolwiek odp. zwrotnej. Co więcej Panowie na rozmowie nie zrobili jakiegoś super wrażenia na mnie + bezpłatne praktyki. Zrezygnowałam z tej firmy i jestem zadowolona z tej decyzji.
      • lili_mis Re: praca w Kenexa 12.01.12, 23:58
        czarne oczka nie podoba mi sie tez ze w niektorych firmach nie odzywaja sie z odpowiedzia zwrotna. ktos czeka i kreci sobie mozliwe scenariusze , a tu cisza:/ no ale co zrobic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka