04.06.04, 16:53
Dziewczyny! czy znacie jakiegos dobrego ginekologa w Krakowie ?(najlepiej panią ginekolog).Mam 21 lat i szukam kogoś z kim mogę porozmawiac rzeczowo na kazdy temat i kto zna się na tym co robi. Dotychczas chodziłam prywatnie i było ok tylko że koszty takich wizyt są dla mnie za wysokie. Byłam niedawno u Pani ginekolog w państowej przychodni i niestety bardzo sie rozczarowałam totalnym brakiem zainteresowania i niechęcia ze strony Pani doktor. Bardzo prosze, jezeli znacie kogoś dobrego to napiszcie gdzie przyjmuje i jak sie nazywa.
Obserwuj wątek
    • Gość: Andy Re: ginekolog IP: 83.238.0.* 04.06.04, 17:56
      Po co Ci ginekolog, żeby rozmawiać na każdy temat? CHętnie z Tobą porozmawiam.
      Jestem rzeczowy i co nieco wiem....
      • Gość: krakuska Re: ginekolog IP: *.autocom.pl 04.06.04, 18:45
        Witaj! Na swoją pierwszą wizytę u ginekologa wybrałam panią. Po tej wizycie
        czułam się okropnie. Byłam traktowana jak powietrze, jakbym niepotrzebnie
        zabierała czas tej pani. Wizyta była bardzo krótka - trwała zaledwie 5 minut.
        Co można w 5 minut dowiedziec się o pacjentce zwłaszcza na pierwszej wizycie.
        Koszmar. Od tej pory powiedziałam nigdy więcej do baby ginekologa. Jak chcesz
        posłuchać majej rady z lekarzami tej profesji płci męskiej lepiej się rozmawia.
        Może dziwnie to zabrzmi, ale odnoszę wrażenie, że łatwiej jest się z nimi
        dogadać; że rozumieją mnie bardziej niż pani ginekolog. Pozdrawiam :-)
        • jottka re 04.06.04, 23:07
          Gość portalu: krakuska napisał(a):

> Może dziwnie to zabrzmi, ale odnoszę wrażenie, że łatwiej jest się z nimi
          > dogadać

może dziwnie to zabrzmi, ale odnoszę wrażenie, że jeśli ktoś po jednej wizycie
          u jednej przedstawicielki danej profesji wyciąga daleko idące wnioski odnośnie
          jakości pracy wszystkich jej koleżanek i kolegów po fachu, to przede wszystkim
          kilku lekcji logiki potrzebuje :(
          • Gość: krakuska Re: re IP: *.autocom.pl 05.06.04, 13:19
            Niestety niepochlebne opinie o tej pani doktor słyszałam od wielu pacjentek,
            które już po pierwszej wizycie u niej szukały innego lekarza. Oczywiście
            przepraszam wszystkich, których uraziłam, ale niestety nie wszyscy, którzy
            leczą są lekarzami z powołania. Tak nawiasem mówiąc całkiem inaczej traktuje
            się pacjentów w swoich prywatnych gabinetach a zupełnie inaczej w państwowych
            przychodniach lekarskich.
            • jottka Re: re 05.06.04, 22:06
              ja nie jestem lekarką, o wiele do takich wniosków doszłaś :)

tyle że nie pisz, że ponieważ pani iks jest denna, to wszystkie ginekolożki
              także, za to wszyscy ginekolodzy z definicji som debest, bo rozpacz ogarnia na
              widok takich wywodów

poza tym lekarzowi powołanie niepotrzebne, wystarczy żeby był solidnie
              wykształcony i kulturą osobistą się odznaczał :)
    • Gość: gin-holender Re: ginekolog IP: *.gdynia.mm.pl 04.06.04, 19:00
      www.sexwoordenboek.nl/abortus.html
    • Gość: krakuska Re: ginekolog IP: *.autocom.pl 04.06.04, 19:17
      Witam ponownie! Właśnie na forum weszłam sobie do tematu "Zdrowie kobiety".
      Jest tam poruszony temat zatytułowany: "Lista dobrych ginekologów w Krakowie".
      Poczytaj opinie kobiet na ten temat. Może dzięki temu znajdziesz odpowiedniego
      lekarza dla siebie. Pozdrawiam :-)
    • Gość: m Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 13:43
      a musi byc Krakow?bo znam genialnego lekarza ale on jest z Suchej Beskidzkiej
      (to samo wojewodztwo)...
    • baziaczek Re: ginekolog 05.06.04, 23:58
      kobieta - dr Sendzimir na Sarego 10/12 w poniedziałki i piątki od 15 lub w
      czwartki w Medicinie też od 15. Wizyta 50 zł, ale lekarka jest delikatna
      fachowa.
      mężczyzna - dr Karolewski na Warszauera (wizyta chyba droższa bo o ile pamiętam
      60 zł), kompetentny i rzeczowy.
      • cattiva ginekolog 06.06.04, 00:28
        Bardzo mila pani przyjmuje w Rynku Podgorskim (Podgorska Przychodnia) -
        nazywa sie J.Masior.Jesli bys potrzebowala wiecej informacji,to chetnie Ci
        udziele.
    • Gość: TGIF Re: ginekolog IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 06.06.04, 07:17
      Ciekawy jestem gdzie chodzi Sabbina?
    • Gość: ewa Re: ginekolog IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 01:33
      W Osrodku Med Osteomed jest kilku dobrych, najlepszy Szlachcic Miroslaw.
      Tel.423-40-43, ul.Kazimierza Wlk 57.
      • Gość: ja Re: ginekolog IP: *.devs.futuro.pl 07.06.04, 23:22
        Niech cię bozia przd nim broni....
      • agaw Re: ginekolog 07.06.04, 23:24
        Jeśli szlachcic jest tam najlepszy to ja dziękuję jacy muszą być ci pozostali.
        Do niego już więcej nie pójdę choćby mi płacili, broń się przed nim rękami i
        nogami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka