Dodaj do ulubionych

Aleja odrodzona

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 23:53
TYlko cos sie niestety zepsuło i wcale juz niebylo tak kolorowo:/:/ ehhh no
niestey chya NOWA HUTA niechciala byc caly czas kolorowa, a szkodaaa......
Obserwuj wątek
    • Gość: xtc Re: Aleja odrodzona IP: *.bi.hts / *.hts.com.pl 05.06.04, 07:00
      To dowód, że media kłamią! A dlaczego nie napisaliście, że kolorowe kwiaty i aniołki nagle znikły bo organizatorom coś się popsuło?
    • krakow Re: Aleja odrodzona 05.06.04, 09:31
      pani radłowska renato, pani tam obstawiam 10:1 nie było, media i wladza pod
      jednym kloszem siedza. zeby z pl. centralnego dostac sie przed ekran trzeba
      bylo zrobic 0,5 km bo zera organizacyjne zagrodzily przejscia pod bankiem i
      ksiegarnia, prowadzacy wchodzil prezydentowi (pan prof. jm prezydent miasta
      krakowa), prezydent pierniczyl (skrzywienie historyczne) o budowie mostow
      miedzy nhuta a krakowem a jego gadka byla tego zaprzeczeniem NO I AWARIA
      HAHAHA, czarno wszedzie glucho wszedzie...
    • Gość: tirol Re: Aleja odrodzona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 09:42
      ehh i jeszcze te tramwaje ktore stanely wokolo pl. centralnego.A organizacja
      naprawde zerowa.
    • Gość: t Re: Aleja odrodzona IP: *.veranet.pl 05.06.04, 09:57
      Najpierw Majchrowski spóżnił się ,nagłośnienie słabe nic nie było słychać
    • Gość: neta Re: Aleja odrodzona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 11:08
      Szkoda,że potraficie tylko krytykować...mnie się bardzo podobało,scenografia
      była świetna,obskurne,szare blokowisko choć na chwilę ożyło.A co do awarii,to
      chyba nie dosłyszeliście-to nie była wina organizatorów,tylko chuligański
      wybryk kogoś,kto popsuł zabawę wielu ludziom.
      • Gość: dd Re: Aleja odrodzona IP: *.ack.kolornet.pl / *.crowley.pl 06.06.04, 17:07
        szkoda tylko że temu gościowi od siekiery łapy nie spalilo.
    • Gość: br Re: Aleja odrodzona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 12:37
      z tego co wiem to artykul pojawil sie juz wtrakcie samej imprezy, wiec nie mogli
      napisac w nim ze byla awaria (-: ja po zapadnieciu ciemnosci sie zwinalem i
      nawet nie dlatego ze sie popsulo, tylko dlatego ze 90% widzow bylo przemilymi
      palaczmi ktorzy tym pozostalym 10% umilali ogladanie widowiska, zas co do samego
      widowiska to mam mieszane uczucia. Pewne jego fragmenty mialy na celu
      sparodiowanie nowej huty(szczegolnie poczatek), a co do przyczyn awarii to sam
      niewiem co myslec bo w sumie to najlepiej zwalic na huliganstwo nowohuckie ze
      cos sie popsulo, eh )-:
    • Gość: bzzz Re: Aleja odrodzona IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 13:46
      Mogło być fajnie ale:
      1. Nagłośnienie "dzialało" tylko do połowy płyty. Pod stylową już nic nie było
      słychać.
      2. Nieszczęsna awaria, do której przyczynił się jakiś debilowaty ziomal (no
      chyba że wysiadł sprzęt, a tylko wymyślili tę bajeczkę)
      3. Za dużo chołoty wypełzło. 90 % ludzi była spoko, ale te 10 % lumperii i
      gówniarzy, i te ich pijackie śmiechy i głupie komentarze popsuły cały efekt.
      4. I na koniec zachowanie kibiców Hutnika, którzy pomylili sobie aleję Róż z
      Suchymi Stawami. Chociaż... Twaróg musi się zawsze i wszędzie wypromować.
      • Gość: Powaliło Cię? Re: Aleja odrodzona IP: 83.16.* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 00:44
        Może mi wmówisz, że to Maciek przeciął kabel? Głupi debil z ciebie i pewnie z
        PROszowic! Widziałam Macka, był z Agatą na krzesłach. Nie miał szalika Hutnika,
        choć w zimie czasem w nim chodzi. Debilne stwierdzenie, godne prymitywa z
        PROszowic!
        kaja
    • Gość: ciorny Re: Aleja odrodzona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 16:09
      poszukuje zdjec z imprezy. czy ktos znalazl dzies jakies fotki?
    • Gość: kto Re: Aleja odrodzona IP: *.blast.pl / *.blast.pl 06.06.04, 14:38
      kto mi odpowie. Czy to prawda,że za szmaciarniami w Nowej Hucie{Plac Centralny}
      stoi ktoś kto ma cos dopowiedzenia a jest zwiazany ze stadionem cracowi?
      • Gość: Roban szmaciarnia! Re: Aleja odrodzona IP: 83.16.* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 00:42
        Tak za Robanem stoją Okoński i Raś. Roban to sponsor Cracovii!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka