kriss.forum 05.06.04, 01:38 www.cyborgname.com :D -- www.kazimierz.com Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dekoder Re: DESZYFRATOR NICK'ÓW ;) IP: *.gdynia.mm.pl 05.06.04, 01:44 oooooooooo,ja pierdulę.... Odpowiedz Link Zgłoś
hm_tak Re: DESZYFRATOR NICK'ÓW ;) 06.06.04, 17:24 Taak? To wpisz "Brzęczyszczykiewicz" i zobacz, co ci odpowie ta maszyna...(c: Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: DESZYFRATOR NICK'ÓW ;) 06.06.04, 17:26 hm_tak napisała: > Taak? To wpisz "Brzęczyszczykiewicz" i zobacz, co ci odpowie ta maszyna...(c: Co odpowie? Powiedz, proszę, bo maszyna nie chce mi ruszyć, buuu ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phoebe Re: DESZYFRATOR NICK'ÓW ;) IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.06.04, 09:54 działa tylko do 11 liter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyborg dziwka Re: DESZYFRATOR NICK'ÓW ;) IP: *.gdynia.mm.pl 06.06.04, 17:27 ja jestem maszyna i ze soba nie gadam... Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: DESZYFRATOR NICK'ÓW ;) 07.06.04, 10:16 www.cyborgname.com/cyborger.cgi?acronym=LUCKYSTRIKE&robotchoice=handyvac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: DESZYFRATOR NICK'ÓW ;) 07.06.04, 12:44 K.R.I.S.S.F.O.R.U.M.: Kinetic Robotic Individual Skilled in Sabotage/Facsimile Optimized for Repair and Ultimate Mathematics T.O.Y.A.: Troubleshooting and Online Yelling Android K.R.E.M.O.O.F.K.A.: Kinetic Robotic Exploration and Mathematics Organism/Obedient Functional Killing Android H.M.T.A.K.: Humanoid Manufactured for Troubleshooting and Accurate Killing L.U.C.K.Y.S.T.R.I.K.E.: Lifeform Used for Ceaseless Killing and Yelling/Synthetic Transforming Replicant Intended for Killing and Exploration S.K.K.S.: Soldier Keen on Killing and Sabotage P.E.T.E.E.N.: Positronic Electronic Troubleshooting and Efficient Exploration Neohuman L.O.N.G.W.E.H.I.C.L.E.: Lifeform Optimized for Nullification and Galactic Warfare/Electronic Humanoid Intended for Calculation and Logical Exploration V.A.C.A.R.E.: Vigilant Artificial Construct Assembled for Repair and Exploration V.I.Z.G.A.: Vigilant Intelligent Zealous Gratification Android S.E.V.E.N.: Synthetic Electronic Violence and Exploration Neohuman M.T.Q.: Machine Trained for Questioning G.A.R.G.U.L.: General Artificial Repair and Galactic Utility Lifeform Aż się poczułem potrzebny ;)))))))))))) A moimi faworytami są to.y ai emtek ;)) Yenn, cóż, masz za długi nick, powinien mieć najwyżej 11 znaków, co powiesz na "tiger"?? ;PP _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Wirusy - bo gdzieś się muszę reklamować ;o Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Garg_ul ! :)))) 07.06.04, 18:43 garg_ul napisał: > T.O.Y.A.: Troubleshooting and Online Yelling Android Skąd oni mnie znają....? Hmmmmmmmmmmmmm..... > Aż się poczułem potrzebny ;)))))))))))) A kto Ci powiedział, że NIE jesteś????!!!! Hę???!!!! >A moimi faworytami są to.y ai emtek ;)) :))))))))))))) :D Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: Garg_ul ! :)))) 07.06.04, 19:16 > > Aż się poczułem potrzebny ;)))))))))))) > A kto Ci powiedział, że NIE jesteś????!!!! Ano nikt. Nikt też nie powiedział na odwrót. A właśnie czasem najgorzej, jak się nic nie mówi ;) Trzeba powiedzieć. Od czasu do czasu. A jak już się powie, to od razu inaczej wszystko wygląda ;)) _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Wirusy - bo gdzieś się muszę reklamować ;o Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Garg_ul ! :)))) / !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.06.04, 19:18 JESTEŚ potrzebny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I nawet inaczej nie waż się myśleć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo.... Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul O kurcze... 07.06.04, 19:22 A do czego?? ;)) _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Wirusy - bo gdzieś się muszę reklamować ;o Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Ło matko i córko... 07.06.04, 19:26 kolejny, któremu tłumaczyć trzeba... Do czego? Do tego, by żyć, by się tym życiem cieszyć, by iść na spacer i powiedzieć jak było pięknie, by -sam sobie dośpiewaj co tylko zechcesz!!! :))) Bo poprostu doby człowiek (mam nadzieję...) z Ciebie, a takich potrzeba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Panjał?? Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Jak tak, no to idę ;) nt. 07.06.04, 19:39 _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Wirusy - bo gdzieś się muszę reklamować ;o Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Z piłką i sąsiadami ;P 07.06.04, 20:53 Ale pograliśmy kwadrans, jakieś drechy się przytentegowały i skończyło się rumakowanie :( _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Wirusy - bo gdzieś się muszę reklamować ;o Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: DESZYFRATOR NICK'ÓW ;) 07.06.04, 21:08 garg_ul napisał: > Yenn, cóż, masz za długi nick, powinien mieć najwyżej 11 znaków, co powiesz > na "tiger"?? ;PP czemu akurat tiger?:P poza tym możesz samo 'yenn' wpisać:P Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Ja nie wiem, 08.06.04, 08:55 czemu "tiger". Po prostu jak wpisałem yennzfiolkowymioczami, to wyskoczył komunikat, że jest za długi, żeby wymyślić coś innego i czy może być własnie "tiger" ;PP _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Wirusy - bo gdzieś się muszę reklamować ;o Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Yenn, 08.06.04, 08:57 to i masz: Y.E.N.N.: Youth Engineered for Nullification and Negotiation Wynegocjowałaś sobie taki ;) _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Wirusy - bo gdzieś się muszę reklamować ;o Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Umknęło mi... 07.06.04, 12:45 S.A.B.B.I.N.A.: Synthetic Artificial Being Built for Infiltration and Nocturnal Assassination :)))))) _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Wirusy - bo gdzieś się muszę reklamować ;o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobra dobra Re: DESZYFRATOR NICK'ÓW ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 14:06 www.cyborgname.com/cyborger.cgi?acronym=MILLER&robotchoice=edox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDY Artificial Neohuman Designed for Yelling IP: 83.238.0.* 07.06.04, 16:55 Artificial Neohuman Designed for Yelling Odpowiedz Link Zgłoś