Gość: m/s shortwehicle IP: *.gdynia.mm.pl 05.06.04, 20:25 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: shortwehicle Re: TROJMIASTO POZDRAWIA KRAKOW... IP: *.gdynia.mm.pl 05.06.04, 20:46 longwehicle - byla burza w krakowie ? Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: TROJMIASTO POZDRAWIA KRAKOW... 05.06.04, 21:20 Tylko na Forum!!! ;c{)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wachtowy Re: TROJMIASTO POZDRAWIA KRAKOW... IP: *.gdynia.mm.pl 06.06.04, 00:57 longwehicle - ty sobie chrapiesz, a ja na wachcie... ale sztormu nie ma... w dzien sobie to odbije...zaraz,zaraz co odbiję..? no whiskacza, na wachcie wszak zakaz..powiedz jak ozywic zycie forumu... wszedzie nudy na pudy..spluwam przez reling i to wszystko, rankiem pojawia sie mewy...cholera, zeby chociaz jakas góra lodowa.. a tu nic.. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: TROJMIASTO POZDRAWIA KRAKOW... 06.06.04, 04:48 Witaj..tak sobie myślę,że zimą z racji taniości życie towarzyskie kwitło na forach,teraz ciepło to wszyscy/po krakowsku/idą na pole i tam najwięcej się dyskutuje,gdzieś w ogródku-przy piwie,okazjonalnie przy wódeczce,a dziewczyny zajęte są lodami ;c{)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: of dyżurny Re: TROJMIASTO POZDRAWIA KRAKOW... IP: *.gdynia.mm.pl 07.06.04, 21:23 longwehikle - pobudka, pora na wachte.... sztormu nie ma to i pożrec może, nie porzyga... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: TROJMIASTO POZDRAWIA KRAKOW... 07.06.04, 22:13 Witaj!! -Ja niedługo rozpoczynam wachę na necie,ale nie krakowskim,tutaj piszą sami ę,ą!!Wiejskie magistry i inżyniery,którym się wydaje że są...correct!!Jedzą trzymając książki pod łokciami a i tak siorbają i dzwonią w szklankę przy mieszaniu łyżeczką!!.Sauna ,solarium,fittnes,markowe ciuchy a i tak im słoma z butów wyłazi.Muszą sobie wbić do głowy jedno-chamem się rodzisz ,chamem umierasz!!.To tzw.kreeeeeeeeeeeeeeeeeeew!!!/a Was ona zalewa-jak to piszę/.Niech Wam każdy świt przypomina skąd jesteśćie i gdzie Wasze miejsce w szeregu!!!. ;c{)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezatapialny Re: TROJMIASTO POZDRAWIA KRAKOW... IP: *.gdynia.mm.pl 07.06.04, 22:42 long - na innych forumach nie jest lepiej, jak znasz niemiecki to wejdz na aida.de, tam jest wszelakie ale z dobrym IQ towarzycho...ten moj cenzor gdanski robi mi takie przykrosci- wycina nawet takie posty ktore glempa by przepuscila, tak sie wzbudziłem , ze dzis postanowilem,ze nigdy wiecej nie wleze na ten pieprzony FGSG camp i dotrzymam slowa,..zmienie decyzje ,gdy jego nekrolog ujrze na forumie...to smutne, gdy trzeba ze swego akwenu spieprzac..over Odpowiedz Link Zgłoś