Dodaj do ulubionych

TROJMIASTO POZDRAWIA KRAKOW...

IP: *.gdynia.mm.pl 05.06.04, 20:25
Obserwuj wątek
    • Gość: shortwehicle Re: TROJMIASTO POZDRAWIA KRAKOW... IP: *.gdynia.mm.pl 05.06.04, 20:46
      longwehicle - byla burza w krakowie ?
      • longwehicle Re: TROJMIASTO POZDRAWIA KRAKOW... 05.06.04, 21:20
        Tylko na Forum!!! ;c{)).
    • Gość: wachtowy Re: TROJMIASTO POZDRAWIA KRAKOW... IP: *.gdynia.mm.pl 06.06.04, 00:57
      longwehicle - ty sobie chrapiesz, a ja na wachcie... ale sztormu nie ma...
      w dzien sobie to odbije...zaraz,zaraz co odbiję..? no whiskacza, na wachcie
      wszak zakaz..powiedz jak ozywic zycie forumu... wszedzie nudy na pudy..spluwam
      przez reling i to wszystko, rankiem pojawia sie mewy...cholera, zeby chociaz
      jakas góra lodowa.. a tu nic..
      • longwehicle Re: TROJMIASTO POZDRAWIA KRAKOW... 06.06.04, 04:48
        Witaj..tak sobie myślę,że zimą z racji taniości życie towarzyskie kwitło na
        forach,teraz ciepło to wszyscy/po krakowsku/idą na pole i tam najwięcej się
        dyskutuje,gdzieś w ogródku-przy piwie,okazjonalnie przy wódeczce,a dziewczyny
        zajęte są lodami ;c{)).
    • Gość: of dyżurny Re: TROJMIASTO POZDRAWIA KRAKOW... IP: *.gdynia.mm.pl 07.06.04, 21:23
      longwehikle - pobudka, pora na wachte....
      sztormu nie ma to i pożrec może, nie porzyga...
      • longwehicle Re: TROJMIASTO POZDRAWIA KRAKOW... 07.06.04, 22:13
        Witaj!!
        -Ja niedługo rozpoczynam wachę na necie,ale nie krakowskim,tutaj piszą sami
        ę,ą!!Wiejskie magistry i inżyniery,którym się wydaje że są...correct!!Jedzą
        trzymając książki pod łokciami a i tak siorbają i dzwonią w szklankę przy
        mieszaniu łyżeczką!!.Sauna ,solarium,fittnes,markowe ciuchy a i tak im słoma z
        butów wyłazi.Muszą sobie wbić do głowy jedno-chamem się rodzisz ,chamem
        umierasz!!.To tzw.kreeeeeeeeeeeeeeeeeeew!!!/a Was ona zalewa-jak to
        piszę/.Niech Wam każdy świt przypomina skąd jesteśćie i gdzie Wasze miejsce w
        szeregu!!!. ;c{)).
        • Gość: niezatapialny Re: TROJMIASTO POZDRAWIA KRAKOW... IP: *.gdynia.mm.pl 07.06.04, 22:42
          long - na innych forumach nie jest lepiej, jak znasz niemiecki to wejdz na
          aida.de, tam jest wszelakie ale z dobrym IQ towarzycho...ten moj cenzor gdanski
          robi mi takie przykrosci- wycina nawet takie posty ktore glempa by przepuscila,
          tak sie wzbudziłem , ze dzis postanowilem,ze nigdy wiecej nie wleze na ten
          pieprzony FGSG camp i dotrzymam slowa,..zmienie decyzje ,gdy jego nekrolog
          ujrze na forumie...to smutne, gdy trzeba ze swego akwenu spieprzac..over

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka