Gość: smok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.12, 11:55 ile z tych 40% na jedyne słuszne wyznanie ? 100% czy tylko 95? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skosem Re: SKOZK zmienia zasady przyznawania pieniędzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.12, 16:27 A co to da i tak będą korzystać tylko jedni z opcji czarnych - kościół tez jest budynkiem użyteczności publicznej... duchowej. - ciekawe skąd wezmą te 50% szkoły i szpitale, skoro budżet juz uchwalony na rok 2012? A że czarna opcja przekona o w wybitnych walorach, szczególnym stanie klasztorku, kapliczki, to wiemy... widać, że SKOZK nie ma pojęcia, jak funkcjonuje budżet - oświaty, resortu zdrowia. Te żas nic nie dołożą, bo gmina Krków nie da na szkoły - więc niewykorzystane środki wrócą szybciutko na kościoły i do prywatnych łapek... Ech, biednyś ty, biednyś, ale czemu głupi Polaku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eidesis kościoły kościoły kościoły kościoły IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.12, 22:53 jeszcze nie widziałem w mieście kościoła w ruinie w przeciwieństwie do rozpadających się kamienic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? SKOZK zmienia zasady przyznawania pieniędzy IP: 77.236.16.* 29.01.12, 22:57 nie wiem dlaczego mam jakieś przeczucia że te "szczególne przypadki" będą dotyczyć gminy żydowskiej i kościoła katolickiego ? Odpowiedz Link Zgłoś