Dodaj do ulubionych

Marta Kaczyńska odwiedzi rano grób rodziców na ...

IP: 212.160.172.* 10.04.12, 07:22
Lans bans na szpileczkach od Versace, a w jakimś zabawnym spocie nawoływała ludzi do popełniania głupot ubrana w sweterek z bazaru.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość ale NEWS! IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.12, 07:52
    • Gość: BS Co to za news?? Kogo to obchodzi?? IP: *.soda.krakow.pl 10.04.12, 08:22
    • Gość: jackpl Marta Kaczyńska modli się przy grobie rodziców ... IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.12, 09:38
      Ciekawe czy bilet na Wawel kupiła . ..
      • Gość: makoshika Bardzo się cieszę, że przyszłaś, córuś. Jahwe. IP: *.operator.enea.pl 10.04.12, 09:42

• Gość: Marek Marta Kaczyńska modli się przy grobie rodziców ... IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.12, 09:42
      Ciekawe czy ten jej prowadził samochód i jak zaparkował ?
    • Gość: borewicz a po co ta brzydula tu przyjechala ? ja jej tu nie IP: *.aster.pl 10.04.12, 10:00
      chce !
    • Gość: znudzeni Marta Kaczyńska na Wawelu: Wspomnienia wracają IP: *.fbx.proxad.net 10.04.12, 10:11
      Niech kaczorka poleci do Smoleńska to będzie fajna rekonstrukcja

• Gość: miś wydarzenie, jakby księżniczka jakaś przyjechała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.12, 11:20
      to Dziwisz jej nie witał chlebem i solą ?
    • art.usa GW; W świecie cisza, tylko Smoleńsk w różnych wydaniach? 10.04.12, 11:26
      Smoleńsk i Marta to mnie już wkurza, jak by się nic innego w świecie nie działo.
      Trzeba w przyszłości planować urlop w ten czas, i opuścić Polskie na dwa tygodnie.

Jak widzę tą mało inteligentną włokę to mi się.................
    • antobojar Nikt mnie nie posądzi o PiS-sympatię,ale ta biedna 10.04.12, 11:30
      .. dziewczyna jest pomiędzy młotem (Dubieniecki) a... jeszcze większym młotem (Ka Czo Doop Duce Kwak)...
      Dajmy jej spokój.. choćby dlatego że zginęła jej matka.. która w tej rodzinie dużo się nacierpiała..
      Gdyż była jedyną normalną osobą w tym szatańskim kotle..
      • art.usa Re: Nikt mnie nie posądzi o PiS-sympatię, mnie też nie 10.04.12, 12:00
        antobojar napisał:

> .. dziewczyna jest pomiędzy młotem (Dubieniecki) a... jeszcze większym młotem (
        > Ka Czo Doop Duce Kwak)...
        > Dajmy jej spokój.. choćby dlatego że zginęła jej matka.. która w tej rodzinie d
        > użo się nacierpiała..
        > Gdyż była jedyną normalną osobą w tym szatańskim kotle..

Znałeś tą starą?
        Ja nie.
        I nie mam pojęcia jaka była to kobieta.
        Nie powinno się żle mówić o zmarłych, ale.
        Jestem pewien że za kilka lat zła i bezczelna polityka Kaczyniaków,
        będzie wykręcona i robiona coraz lepszą.
        A ci źli będą wspaniałymi ludźmi.

Ty już robisz początek.

Ich winno się pochować za murem kościelnym nie na Wawelu,
        między Królami Polski.
        • paputekonly Rydzyk nazwał matkę czarownicą i chciał ją poddać 10.04.12, 12:28
          .. eutanazji...
          Wystarczy..?
          • art.usa Re: Rydzyk nazwał matkę czarownicą i chciał ją eutanazjować 10.04.12, 16:50
            paputekonly napisał:

> .. eutanazji... (Eutanazja= dobra śmierć, dla nieuleczalnie chorej)
            > Wystarczy..?

Poważnie? Rydzyk?
            No bo byli nie bardzo lubieni ci Polscy naziści,
            dlatego ludzie mówią dużo legend na ten temat.

O Marcie mówili jedni że facet musiał ją zostawić,
            bo ciągle puszczała bączki, podkreślane ekstremicznym zapachem.
            Ja jej osobiście nie znam, tak że tego również potwierdzić nie mogę.

Cynizm ta udana próba widzieć świat jaki on naprawdę jest.
            (Jean Genet)
        • polonski Re: Czyzbys mial wyrzuty sumienia.. 15.04.12, 15:00
          Znajdz se w koncu dziewke niemiacka i przestan zameczac polzdziczala zwierzyne za niemiackim czworakiem.
    • Gość: Hutas Marta Kaczyńska na Wawelu: Wspomnienia wracają IP: *.blast.pl 10.04.12, 11:46
      Fajnie by było, jakby na forum Wyborczej nie było takiej wiochy, jaka jest na wielu innych forach, z prawicowymi na czele.

Polityka polityką, Jaruś Jarusiem, Pis Pisem, senator Kogut senatorem Kogutem, ale po ki ciul się z Marty Kaczyńskiej natrząsać, jak w rocznicę śmierci rodziców odwiedziła ich grób ?

Nie bądźcie żenujący.

A jak macie ochotę pokpić, to poczekajcie na to, co dziś wujek Jarek i jego gwardia nam zafundują w Warszawie. Będzie okazja poćwiczyć ironię.

A dajcie spokój dziewczynie odwiedzającej grób matki i ojca.
      • Gość: KR Re: Marta Kaczyńska na Wawelu: Wspomnienia wracaj IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.12, 11:55
        Otóż to . Co oni tutaj robią? powinni być w Warszawie na Powązkach. No ale to ponoć Martusia chciała żeby na Wawelu.... Jeżeli sama przyłożyła do tego rękę niech się nie dziwi brakiem jakiegokolwiek szacunku i współczucia.
    • 6.smiech Marta Kaczyńska na Wawelu: Wspomnienia wracają 10.04.12, 11:51
      Takiej to nigdy nie bedzie dosc uczestniczenia w medialnym cyrku i tancu na trumnach.
      • costa3500 Re: Marta Kaczyńska na Wawelu: Wspomnienia wracaj 10.04.12, 12:19

Tańcować to ona umie ponoć ją wylali ze szkoły baletowej
    • Gość: karol Marta Kaczyńska na Wawelu: Wspomnienia wracają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.12, 12:48
      Kogo to obchodzi? Bzdura!
    • Gość: Luiza Marta Kaczyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.12, 13:32
      P. Marta Kaczyńska ma trochę przechlapane, cokolwiek by zrobiła. Tu obrywa za to, że się "lansuje" pod Wawelem, na innych portalach - za to, że nie bywa dość często na grobie rodziców. Obrywa za spacer po parku w zwykłym ubraniu i za jazdę eleganckim samochodem. Za siedzenie z dziećmi w kawiarni i za to, że zapisała je do drogiej szkoły. Że odeszła od pierwszego męża i że pilnuje drugiego związku.
      Współczuję jej zwyczajnie, jak każdemu, kto stracił rodziców (a wielu ludzi koło trzydziestki nie ma już jednego lub obojga z rodziców; w moim pokoleniu nie było nic niezwykłego, bo 20 - 30 lat temu średnia życia była niższa); widzę też, że bycie prezydencką córką, to nie same korzyści, ale i taka "ekspozycja" na opinię publiczną, która to życie może mocno uprzykrzać.
    • niezaleznatoja Marta Kaczyńska na Wawelu: Wspomnienia wracają 10.04.12, 13:43
      Wez, kobieto, swoich rodziców na Powązki a i wspominaj bardziej kameralnie.
      Nie rób sobie z ich śmierci trampoliny ku karierze.
    • Gość: stary Marta Kaczyńska na Wawelu: Wspomnienia wracają IP: *.aster.pl 10.04.12, 14:52
      Dla ludzi bez zasad i z parciem na szkło każdy lans jest dobry. Nawet nie daje się słuchać takiej durnoty.
    • Gość: pinokio Marta Kaczyńska na Wawelu: Wspomnienia wracają IP: *.braniewo.vectranet.pl 10.04.12, 14:53
      chrzani jak potluczona ,ja na swoje groby jezdze kiedy mode i nie robie z tego widowiska.pcha sie do polityki.
    • Gość: Piotr czy to już celebrytka? IP: *.kutno.mm.pl 10.04.12, 15:08
      ?
    • Gość: Dj Kefir piękna warta polskich żołnierzy - dzięki chłopaki! IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.12, 00:00
      chwała polskiej armii, bóg honor ojczyzna <siła>
    • Gość: kasia prywatnie?! IP: *.play-internet.pl 13.04.12, 11:52
      Jakim prawem dopuszczono do prywatnej imprezy?
    • Gość: cccp Marta Kaczyńska na Wawelu: Wspomnienia wracają IP: *.net.stream.pl 08.04.13, 18:41
      jakby kochała rodziców, chciała by, aby blisko byli pochowani. Niech ich zabierze z Wawelu, bo na niego nie zasłużyli
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka