Dodaj do ulubionych

szoły podstawowe Kraków

17.06.04, 10:20
Czy wiecie coś na temat dobrych szkół podstawowych w Krakowie ( zarówno
państwowych jak i społecznych??).Bardzo mi zależy na Waszych opiniach
Obserwuj wątek
    • Gość: Patrycja Re: szoły podstawowe Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.04, 22:56
      SP nr 129 im. Kornela Makuszyńskiego w Krakowie na os. Na Wzgórzach jest bardzo
      dobrą szkołą :-) Sama ją kończyłam, a teraz uczą się w niej moja siostra i mój
      brat :-) Jest dobry poziom, bezproblemowi i otwarci nauczyciele i świetna
      atmosfera :-) W szkole jest coś około 600 uczniów, w klasach po około 22-26
      osób, Pani Dyrektor nigdy nie robiła żadnych problemów, była zawsze otwarta i
      skłonna do pomocy :-] W szkole prawie wszyscy się znają, atmosfera jest
      naprawdę dobra :-) Szczerze polecam i pozdrawiam.
    • Gość: mary Re: szoły podstawowe Kraków IP: *.ceti.pl 18.06.04, 12:43
      Z niepublicznych polecam społeczną nr 4 na Stradomskiej 10 - b. dobra! Z
      publicznych - 38 przy Fr. Nullo - naprawdę niezła szkoła. Pozdrawiam
      • Gość: mada Re: szoły podstawowe Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 15:18
        Ja polecam moją podstawówkę.Szkoła nr.155 na os.2 Pułku Lotniczego.Bardzo dobra
        szkoła, pełnowymiarowa sala gimnastyczna ,pracownia komputerowa.Ogólnie bardzo
        fajna szkoła.I z tego co wiem nadal jest tam miła atmosfera,choć oczywiście
        zależy od teg jakie dzieci będą w klasie.Nauczyciele dobrzy-znajdą się bardzo
        dobrzy ,ale ci gorsi pewnie też :) POLECAM!!!
    • Gość: jenna Re: szoły podstawowe Kraków IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 19.06.04, 15:12
      Szkoła podstawowa im.Piotra Michałowskiego - bardzo dobra niepubliczna
      podstawówka, "szkoła z klasą", zapraszam na stronę: www.tssp.krakow.pl
    • Gość: Anna Re: szoły podstawowe Kraków IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 19.06.04, 22:44
      Skoro wszyscy chwalą się swoimi szkołami, to muszę tu wymienić swoją SP18 na
      Dąbiu, mała, kameralna, całkiem sympatyczna i lekcje na jedną zmianę ...
    • Gość: Kaśka Re: szoły podstawowe Kraków IP: *.net.autocom.pl 20.06.04, 21:31
      Polecam gorąco społeczną szkołę podstawową na MICHAŁOWSKIEGO, rewelaca!!! ( no
      moze czesne wysokie, ale inwestycja świetna) a z państwowych polecam przy
      Kijowskiej
    • Gość: oberkiewicz Re: szoły podstawowe Kraków IP: 217.153.194.* 25.06.04, 20:24
      hehe, 109 oczywiście najlepsza;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka