IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 16:39
Czy ktoś mieszka albo kupił mieszkanie własnościowe od Budremu?
Obserwuj wątek
    • Gość: marek Re: Budrem IP: 195.205.24.* 21.06.04, 10:49
      co Cię interesuje?
      • Gość: mik Re: Budrem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 11:12
        Interesują mnie kwestie uczciwości dewelopera a także jakość oddawanych
        mieszkań, czy zdarzają się duże opóźnienia oddawanych mieszkań, czy trzeba za
        coś dopłacać extra itp.
        • Gość: marek Re: Budrem IP: 195.205.24.* 22.06.04, 16:31
          jeżeli chodzi o opóźnienia, to są zajebiste, terminy co trochę przesuwają
          tłumacząc byle czym, albo nie tłumacząc. W moim przypadku chyba w trakcie
          brakowało im kasy i szło ślamazarnie, w końcu jednak zmęczyli i mam mieszkanie
          przekazane notarialnie. Jeżeli chodzi o rozliczenia to generalnie, przynajmniej
          ja, nie miałem zastrzeżeń, w miarę zgodnie z umową. Z jakością różnie zależy
          jaki podwykonawca się trafi, u mnie nie było szczególnych wpadek, instalacje
          działały, tynki gipsowe nienajgorsze, wylewki też ok, drzwi wejściowe
          beznadziejne najtańsze, okna z oknoplastu jak były porysowane bez problemu
          wymienili (chyba z następnego bloku w budowie). później pól i więcej roku po
          oddaniu jeszcze kończą różne pierdoły w otoczeniu i skończyć nie mogą.
          Generalnie paproki, nikt na budowie chyba nie panuje nad tym wszystkim, ale
          jakós się kręci, oprócz terminu, który zawalili totalnie, nie mogę powiedzieć,
          żeby mnie oszukali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka