Gość: mik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 16:39 Czy ktoś mieszka albo kupił mieszkanie własnościowe od Budremu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mik Re: Budrem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 11:12 Interesują mnie kwestie uczciwości dewelopera a także jakość oddawanych mieszkań, czy zdarzają się duże opóźnienia oddawanych mieszkań, czy trzeba za coś dopłacać extra itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Budrem IP: 195.205.24.* 22.06.04, 16:31 jeżeli chodzi o opóźnienia, to są zajebiste, terminy co trochę przesuwają tłumacząc byle czym, albo nie tłumacząc. W moim przypadku chyba w trakcie brakowało im kasy i szło ślamazarnie, w końcu jednak zmęczyli i mam mieszkanie przekazane notarialnie. Jeżeli chodzi o rozliczenia to generalnie, przynajmniej ja, nie miałem zastrzeżeń, w miarę zgodnie z umową. Z jakością różnie zależy jaki podwykonawca się trafi, u mnie nie było szczególnych wpadek, instalacje działały, tynki gipsowe nienajgorsze, wylewki też ok, drzwi wejściowe beznadziejne najtańsze, okna z oknoplastu jak były porysowane bez problemu wymienili (chyba z następnego bloku w budowie). później pól i więcej roku po oddaniu jeszcze kończą różne pierdoły w otoczeniu i skończyć nie mogą. Generalnie paproki, nikt na budowie chyba nie panuje nad tym wszystkim, ale jakós się kręci, oprócz terminu, który zawalili totalnie, nie mogę powiedzieć, żeby mnie oszukali. Odpowiedz Link Zgłoś