Gość: rafał IP: *.trzebinia.net 21.06.04, 14:17 jak napisac i jaka forme powinien miec wniosek do sadu o zwolnienie z kosztow sadowych - moze mi ktos pomoc????/ podac strone ww jakas lub przeslac ,,wzor" na email - logosyy@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: podsądny Re: wniosek - odpuść sobie. IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 23:10 Nie masz co się męczyć. Wysokie sądy na poważnie rozpatrują tylko wnioski pisane przez adwokatów, lub radców. Ty choćbyś przepisał ze świeżego wzoru innego prawnika, to masz pewne,że W. Sąd twój wniosek odrzuci. Taka po prostu mafia. Odpowiedz Link Zgłoś
dorbo Re: wniosek 21.06.04, 23:47 Może się Tobie, albo komuś innemu przyda. Wzór wniosku o zwolnienie osoby fizycznej od kosztów sądowych ma wygladać mniej więcej tak ( w zależności jaka jest przyczyna, że występujesz o zwolnienie: ------- Odpowiedz Link Zgłoś
dorbo Re: wniosek 22.06.04, 00:00 Data, do kogo skierowane pismo, podpisy - po prawej stronie. Twoje namiary - po lewej, pozwanego też. Na środku - ogólna nazwa. Musisz zmienić ten układ strony, bo wszystko po wysłaniu , nie wiem dlaczego ??? "zlało" się w jedno miejsce - ot, taka kosmetyka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: wniosek IP: *.trzebinia.net 23.06.04, 16:16 dzieki dobro - jak zostanie przyjete masz u mnie 0,7L i mozesz trzymac mnie za slowo - napisz mi swoj email odezwe sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobro Re: wniosek IP: *.pp.com.pl 23.06.04, 16:18 o"key podaję ci majla sabbina@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Ale kłamiesz 23.06.04, 16:29 poprawny mail jest taki: andrzej.raczko@mf.gov.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dorbo Re: wniosek 24.06.04, 09:46 Na pewno się uda ! Gdybyś miał jeszcze jakiś problem, albo chciał o coś spytać, to napisz jakieś namiary do siebie,postaram się jakoś pomóc. Co do 0,7 - właśnie dopadło mnie grypowe choróbsko( antybiotyki) - jak na razie nie wskazane :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: wniosek IP: *.trzebinia.net 24.06.04, 12:22 moj email logosyy@interia.pl daj znak Odpowiedz Link Zgłoś