Gość: Mamrysia IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 22:05 Mam pytanko ;-) nie orientujecie się jak odbywa się egzam z Nauczania. Czy dalej mozna go zaliczać na dyżurach u Chojnickiej ?? no i do kiedy !?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sarna Re: Nauczanie Społeczne Kościoła !!! IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.04, 22:50 Cześć Mary:-)))) Ja tez nie wiem kiedy się zdaje i chetnie dowiedziałabym się!!!! Musimy się razem wybrac na egzamin!!! Pozdrawiam Sarna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esmeralda Re: Nauczanie Społeczne Kościoła !!! IP: 83.29.22.* 28.06.04, 23:48 Kościól mozna zdawac ustnie na dyżurach u Chojnickiej w poniedzialki i czwartki od 12-13tej do 15tego lipca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golec Re: Nauczanie Społeczne Kościoła !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 01:47 Tak też było w zeszłym roku. Egzamin spoko, jak ktoś się nauczył to zdaje - prof. nie pastwi się na ludziach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golec Re: Nauczanie Społeczne Kościoła !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 01:47 Tak też było w zeszłym roku. Egzamin spoko, jak ktoś się nauczył to zdaje - prof. nie pastwi się na ludziach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amela Re: Nauczanie Społeczne Kościoła !!! IP: *.myslenice.net.pl / 80.48.244.* 29.06.04, 19:24 Dzięki za informacje!!! Szczerze mówiąc juz myślałam, że bede musiała zdawać we wrześniu, bo sekretariat na Brackiej jest cały czas zamknięty i wyglądało na to, że chojnicka juz pojechała na wakacje:) A Wy zdawaliście juz Nauczanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Nauczanie Społeczne Kościoła !!! IP: *.proxy.astra-net.com 02.07.04, 20:13 egzamin jeden z przyjemniejszych jaki mozna sobie wyobrazic:) powodzenia, a sekretariat na brackiej keidy bedzie otwarty:(? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amela Re: Nauczanie Społeczne Kościoła !!! IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 21:24 Też chciałabym to wiedzieć, bo nie wiem czy na 100% czy Chojnicka ma teraz dyżur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Do Ameli IP: *.proxy.astra-net.com 03.07.04, 09:20 Amela, Chojnicka na 100% ma dyzur do 15-ego, niektorzy ida nawet do niej zdawac ustnie doktryny zeby nie miec na wrzesien. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amela Re: Do Ameli IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.04, 18:22 Orientujecie sie może czy Chojnicka bedzie miała dyżury we wrześniu, bo właśnie się dowiedziałam, że wyjeżdżam i nie zdąze iść na Nauczanie? Odpowiedz Link Zgłoś