Dodaj do ulubionych

Grupa 3D Developer

IP: *.ghnet.pl 09.07.12, 12:18
Partacze, partacze i jeszcze raz partacze. Nie mają pojęcia o budowaniu i wynajmują najtanszych wykonawców-partaczy ktorzy rownież nie umieją budować. RADA: Omijać ich inwestycje szerokim kołem.

Użytkownik inwestycji zrealizowanej przez Developera 3D Inwestycje
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Grupa 3D Developer IP: *.ghnet.pl 04.09.12, 18:31
      a dlaczego tak sądzisz ?
    • Gość: Gość Re: Grupa 3D Developer IP: 199.87.154.* 01.08.15, 10:48
      Niestety podpisuje się pod komentarzem, jednak to nie jest najgorsze. Najgorsze jest ubijanie interesów ponad głowami i kosztem swoich własnych klientów.
      Ot, polska firemka, lepiej trzymać się z daleka.
    • Gość: Jesionowa Re: Grupa 3D Developer IP: *.1.ftth.classcom.pl 27.01.16, 15:21
      Ja niestety jako właściciel jednego z mieszkań w "Apartamenty z Ogrodem" przy ul. Jesionowej też nie mam dobrego zdania o tej firmie. Budynek jest w moim odczuciu źle wykonany (wilgoć w garażu, pleśń w komórkach lokatorskich, uciążliwa dla mnie akustyka). Bardzo negatywnie oceniam także wsparcie posprzedażowe. Reklamacje giną w spamie, odpowiedzi są niekonkretne ("jak najszybciej", "postaramy się"), usterki usuwane nieskutecznie. Po dwóch latach zdecydowałem się na opisanie mojej "współpracy" w tą firmą na stronie internetowej apartamentyzogrodu-opinie
    • Gość: Kraków Re: Grupa 3D Developer IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 21.07.16, 19:25
      Chyba nie mają za dobrej opinii
      www.apartamentyzogrodu-opinie.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka