Dodaj do ulubionych

Wirus Weelsof blokuje komputery. Policja ostrze...

IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.12, 21:38
To zwykły trojan.

Miałem podobnego i załatwiłem go programem do usuwania programów: Hitman Pro 3.6.

Obserwuj wątek
    • Gość: Maro Wirus Weelsof blokuje komputery. Policja ostrze... IP: *.oswiecim.vectranet.pl 19.07.12, 22:12
      Wystarczy zainstalować jakiegokolwiek linuksa i już nie będziemy mieć nigdy problemu z jakimkolwiek wirusem.
      • Gość: josef Re: Wirus Weelsof blokuje komputery. Policja ostr IP: *.aster.pl 19.07.12, 23:43
        Wystarczy myśleć.
        • Gość: gość Nie bardzo IP: *.ists.pl 20.07.12, 05:58
          Nad czym.
    • Gość: raj Fałszerstwo? IP: *.motorola-solutions.com 20.07.12, 13:31
      Czy generowanie fałszywych kodów Ukash formalnie rzecz biorąc nie podlega pod fałszerstwo środka płatniczego?
    • Gość: mag Re: Wirus Weelsof blokuje komputery. Policja ostr IP: *.play-internet.pl 07.08.12, 21:28
      właśnie dzisiaj takie coś zablokowało mi komputer. Każa Mi zapłacic 500zł za odblokowanie . jak poradzic sobie z tym. mam tam bardzo wazne informachje i chciała bym muc to odzyskac . co robic ?
    • Gość: btn Wirus Weelsof blokuje komputery. Policja ostrze... IP: *.play-internet.pl 23.10.12, 18:40
      Miałem dziś okazje też złapać tego wirusa blokuje menadżer zadań ale łątwo usunąć go antywirem nod 32 nie trzeba robic formaru
      • Gość: mixer Re: Wirus Weelsof blokuje komputery. Policja ostr IP: *.icpnet.pl 24.10.12, 19:04
        Ja go też złapałem. Po bezskutecznych próbach uruchomienia kompa odłączyłem go od sieci z zamiarem późniejszej instalacji Windowsa od nowa i podłączyłem inny. Gdy po dwóch dniach podłączyłem ten z fałszywą stroną policji, to się okazało że już jej nie ma. Szybko przywróciłem kompa do stanu sprzed infekcji i chodzi jak dawniej >>>>>>>>>
    • Gość: Seb Wirus Weelsof blokuje komputery. Policja ostrze... IP: 78.133.192.* 30.01.13, 09:53
      Na samym poczatku na stronie policji byl kod gen ktory dzialal.
      Ten co jest w odnosniku mozna o kant dupy rozbic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka