Dodaj do ulubionych

Krakowskie Pogotowie

IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.07.04, 23:26
Jakie są Wasze doświadczenia i opinie o tej firmie?
Obserwuj wątek
    • kapitan.kirk Re: Krakowskie Pogotowie 05.07.04, 23:34
      Jak kiedyś wezwałem pogotowie, to jak przyjechali, od razu powiedzieli: "Nie
      żyje". To, przepraszam, po co ja wzywałem?! Czy to ja sam nie wiem, że nie
      żyje?! Na co my podatki płacimy?
      A potem sam raz przyjechałem jak mnie ząb bolał, ale zanim sie kolejka
      skończyła, to już przestał. To o czym pisać?
      • Gość: lomas Re: Krakowskie Pogotowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 23:14
        I dziekuj opatrzności że była kolejka, mnie tak załatwili na Łazarza
        u "stomatologa" że ledwo zęba uratowałam a ile kasy mnie to kosztowało:(
        Nigdy więcej tam się nie pojawię choćby nie wiem co !
        • Gość: Pachota Re: Krakowskie Pogotowie IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.07.04, 16:49
          Gabinet stomatologa jest prywatny! Z pogotowiem ma tyle wspólnego, że mieści
          się w tym samym budynku.
    • pokraczny_kotek romantyczne 06.07.04, 13:45
      moi rodzice poznali się w pogotowiu na ul. łazarza :)
    • Gość: polamany Re: Krakowskie Pogotowie IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.07.04, 14:03
      tragiczne ile trzeba czekac z polamanymi gnatami, a niektorzy przeciez maja i gorsze
      obrazenia. na kopernika zwykle jeden lekarz (a moze juz sie zmienilo?), kolejka na kilka osob,
      tragedia !!! mnie sie robilo jeszcze bardziej slabo jak patrzylem sie na innych czekajacych w
      kolejce
    • Gość: Gutek Re: Krakowskie Pogotowie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 22:31
      Jacuś!
      Nie ośmieszaj się i nie pytaj o to co jest oczywiste. Bagno, ruja, sodoma i
      gomora, Sajgon i jeszcze co tylko się da. Pozdrowienia dla Dyrekcji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka