Dodaj do ulubionych

DZIAL KAS Z OKĘCIA?

29.06.11, 20:58
Co powiecie o klimacie w dziale kas na Okęciu?
Obserwuj wątek
    • czapeczkami Re: DZIAL KAS Z OKĘCIA? 24.08.11, 15:08
      powiemy jedno- WARKA rządzi!!
    • castorek2000 Re: DZIAL KAS Z OKĘCIA? 24.08.11, 20:35
      Na wstępie powiem tak: Na początku myślałam, że takie fora jak te są dla Ludzi , którzy są sfrustrowani i piszą jakieś swoje bóle mniejsze większe bo poprostu nie mają odwagi powiedzieć wprost to co myślą jednak praca w castoramie nauczyła mnie już , że poprostu nie warto mówić głośno co się myśli i co się nie podoba, ponieważ później kończy się to "gniewem" kierownika, który na poczatku oczywiście mówi , że z każdym problemem można do niego przyjść, niestety w wypadku kas na okęciu (i myślę, że nie tylko) tak nie jest. A co do Warki to jak najbardziej zgadzam się ,sa faworyzowani i to bardzo tylko, że zupełnie nie rozumiem ponieważ przykład kas pokazuje, że nie są to ludzie ani wysoce bystrzy a ni tym bardziej nie posiadają odpowiedniej wiedzy do tak szybkich awansów jakie uzyskują.....
      • czapeczkami Re: DZIAL KAS Z OKĘCIA? 25.08.11, 05:29
        zgadzam sie w 1000%
      • murasame Re: DZIAL KAS Z OKĘCIA? 01.09.11, 11:44
        LoL Jak by nie fair awanse tylko was dotyczyły... u mnie w Casto jest koleś o 3 miechy krócej w pracy niż ja... ja miałem 1 stopnia po 2 latach... bo jest kryzys... on w tym czasie 2 awanse i 2 podwyżki... a do dzisiaj nie jest w stanie pilotować czegoś przy pomocy skanera i pomimo że ma uprawnienie an wózki zawsze trzeba mu coś ściągnąć... frustracja mnie rozpierdala bo to nie jedyny taki przypadek, ale co zrobić
    • jedynyanonimxyz Re: DZIAL KAS Z OKĘCIA? 27.08.11, 13:31
      Awansowano niekompetentnych ludzi , szczególnie z W......i. Rozumiem że ktoś posiada wiedzę merytoryczną ale to nie wystarczy, trzeba też umieć kierować, postępować i przede wszystkim szanować podwładnych a nie po tygodniu od objęcia stanowiska chodzić dumna ja p.... i szczekać na pracowników. Żałosne! Zresztą ręka rękę myje - wszyscy wiedzą kto dlaczego i dzięki komu awansuje na kasach. Obecne panie zastępczynie i te których tymczasowo nie ma - jedna elita.
      Komentujcie!!!
      Płaczę bo to nie ja dostałam awans??? Ha ha ha.
      • ja-gniewko Re: DZIAL KAS Z OKĘCIA? 27.08.11, 18:12
        drogie koleżanki , współczuje wam wszystkim, bo widze jak u nas traktuje się dziewczyny z kas. Naszczęście nie jestem częścią tego działu ale uważam żę laski mają przerąbane jak jeszcze nie jadą na prochach , to bankowo zaczną. Ich jak już wcześniej wspomniałem Psełdo Kierowniczka smile)) to laska która słoma wyłazi z butów a inteligentna tak że moj szczur to przy niej to alfa i omega.Laska ( ups jaka laska)Ma tak zryte gary że nietylko kasjerki mają jej serdecznie dosyć ale i reszta pracowników razem z kierasami co chyba jest wyjątkiem. po za tym to co dzieje się na kasie w lubinie to czysty mobing, droga kierowniczka i jej pomagierka najlepsza psiapsiułka co rusz podnoszą kwalifikacje w tym temacie. powinny wykładać na jakimś uniwerku " mobing stosowany ) praktyka w castoramie.Więc tak naprawde to chyba w każdej castorami znajdzie się taki kiero nieważne jaki dział. i chyba czas zadbać o zdrowie i zacząć szukać pracy.
        • czapeczkami Re: DZIAL KAS Z OKĘCIA? 29.08.11, 01:34
          a podobno psychologicznie podchodzi do ludzi??!!!!
          hmmmm
      • rozczarowana100 Re: DZIAL KAS Z OKĘCIA? 27.08.11, 21:20
        Zgadzam się w 100% z wami! Awansowali osobę niekompetentna , mało bystrą bez żadnej wiedzy, małolatę która życia nie zna. Jej nawet szkolenia nie pomogą , za mały mózg jak na taką wiedzę. Do Warszawy przyszła pracować , słoma z butów wystaje. Do sadu jabłka zrywać!!! Ważniaczka , nie ma takiej jak ta w casto!!! Dobrze z ucha strzelała , pani M...z-ca jej w tym pomogła, koleżaneczki. Tak , tak moi drodzy tu inaczej awansu się nie dostanie.
        • czapeczkami Re: DZIAL KAS Z OKĘCIA? 29.08.11, 01:36
          razem rwało się wiśnie to i razem bedą rządzić!!

juz nastepną bedą szkolic
      • czapeczkami Re: DZIAL KAS Z OKĘCIA? 29.08.11, 01:32
        ta co siedzi w domu i czeka na potomka to juz od poczatku kombinowala, jak by tu szybko pojsc na zwolnienie - gdzie głowno dowodzaca jej doradzala zeby jeszcze poczekala.
        A bzyczek no coz - bez komentarza, z niej taka kierowniczka jak z koziej pupy traba!!
    • agentcasto007 Re: DZIAL KAS Z OKĘCIA? 28.08.11, 09:03
      Nie zgadzam się z wami , pani B.. mieszka na wsi nie jest z Warki!!! Pamiętajcie o tym smile
      Do pani z-cy B.. :
      ,, Baba ze wsi wyjdzie, ale wieś z baby nigdy,,
      • agentcasto007 Re: DZIAL KAS Z OKĘCIA? 28.08.11, 09:10
        B.. nadaje się , ale do ekipy sprzątającej , a nie na z-cę
      • czapeczkami Re: DZIAL KAS Z OKĘCIA? 29.08.11, 01:37
        hehehehe smile
    • castorek2000 Re: DZIAL KAS Z OKĘCIA? 29.08.11, 14:16
      Drodzy koledzy i koleżanki tak naprawdę każdy z nas skorzystał by z okazji zostania zastępcą w tak, krótkim czasie jak co poniektórym to się udało, dla mnie osobiście ogromną szkodą nie jest to , czy zastępcą została K rozstrojona emocjonalnie czy B czy teraz zapewne w niedługim czasie zostanie W.. Chodzi o postępowanie kierownika w kwesti awansu i doceniania pracowników. Dla mnie osoba na stanowisku kierownika powinna dawać w jakis sposób przykład i robić wszystko, żeby scalać zespół w jedność, ponieważ to w grupie tkwi siła, a nie dzielić dział na osoby, które donoszą (i tym samym zapewniają sobie stabilny grunt) i osoby , które nie zamierzają spowiadać się (a tym samym skazują sie na potępienie). Dla mnie to okazało się największym rozczarowaniem........
    • 1.sk Re: DZIAL KAS Z OKĘCIA? 30.08.11, 15:42
      Pamiętajmy, że obecna Z-ca dz. kas G....S.... była Kierowniczką działu w Łodzi III (dłużej niż nasza Pani Kieerownik A...) i to przez kilka lat, z lepszymi wynikami, to ona powinna być kierowniczką, a przez Panią A... i kaprysy szczura jest zdegradowana, nie mówmy więc, że wszyscy Z-cy to razem zrywali wiśnie.
      • czapeczkami Re: DZIAL KAS Z OKĘCIA? 15.09.11, 20:10
        moze i masz racje, ale czuje ze sa takie osoby ktore sa stazem i po 10 lat w tej firmie i robią taaaaaakie wpady ze i tak nic nie robi szef sklepu. no coz - madre to nie jest!!!
        • czapeczkami Re: DZIAL KAS Z OKĘCIA? 29.09.11, 10:49
          nastepny watek:
          jak mozna przyjac falszywe pieniadze( a podobno co nie ktore były takie zadowolone po szkoleniu z autentycznosci waluty) i najlepsze ze mozna opuscic stanowisko pracy i ganiac za klientem po parkingu??
          i nic nie jest z tym zrobione.
          hmmm...
          ciekawe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka