peteen Re: ['] "Ginter" nie żyje 20.10.12, 23:16 mam nadzieję, że znalazł to, co jest "do cholery za zakrętem"... :( Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: ['] "Ginter" nie żyje 21.10.12, 10:31 Przecież tam też nic nie ma więc co miałby znaleźć? A one i tak nie runą. Odpowiedz Link Zgłoś
polendwic Re: ['] "Ginter" nie żyje 21.10.12, 11:56 najzamożniejszego (niegdyś) Australczyka Kerry Packera zapytano, po tym jak wyszedł z pierwszej z wielu śmierci klinicznych, czy spotkał tam coś takiego jak życie pozagrobowe. Kerry odpowiedział krótko: "fuck all" Odpowiedz Link Zgłoś
papawulon1 Re: ['] "Ginter" nie żyje 23.10.12, 17:50 Na koniec mury "pokazały Mu wała" i dalej stać będą. Odpowiedz Link Zgłoś
kocinos Re: ['] "Ginter" nie żyje 23.10.12, 22:00 Mam nadzieję, że wiesz iż "Mury" są innego autora, bo Twój post (pewnie przypadkiem, ale jednak) sugeruje inaczej ... A On ... czy to nie ostatni z Tych Bardów? Kończy się pewna epoka ... Odpowiedz Link Zgłoś
priekrasna.brunhilda oczywiście, że "tam" nic nie ma 22.10.12, 22:33 i w związku z tym nie ma absolutnie żadnego powodu, by niepotrzebnie się podniecać. PS/ jeśli napiszę o "Solidarności", to znowu mnie wytniecie, draby? Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: ['] "Ginter" nie żyje 21.10.12, 14:23 Śpiewał kiedyś do słów Jacka : "- Tu jasne są przestrzenie i widzę krągłość Ziemi, Gdy czasem wiatr podrzuci mnie ponad czarny las, Bez lęku tańczcie dalej w gęstwinie własnych cieni, I tak nikt nigdy nie zobaczy was..." Odpowiedz Link Zgłoś