Dodaj do ulubionych

Gdzie w Krakowie

03.11.12, 07:17
Mogę wymienić szybę w drzwiczkach w kominku?
Przeżyłam poranny szok gdy weszłam rano do salonu i zobaczyłam że szkło w drzwiczkach od kominka jest całe popękane.Nie wiem o co chodzi -jak to się stało.Kominek mam od 5 lat i wszystko było ok. Może ktoś miał ten sam problem i może mi podać namiary najlepiej z okolic Krowodrzy ,Azory lub na trasie do Krzeszowic.
A może to duch mojego niedawno zmarłego męża zrobił mi takiego psikusa:)))))
Co chwile coś mi się psuje.Masakra!!!!!!!
Sory rozczuliłam się nad sobą.
Pozdrawiam cieplutko
Irka
Obserwuj wątek
    • barrin wujek google 03.11.12, 08:54
      po wklepaniu frazy "wymiana szyby kominkowej kraków" daje ci kilka możliwości - czyżbyś nie sprawdzała?
      • jerzykowaeulalia Re: wujek google 03.11.12, 12:48
        Hmmm,
        dałeś mi wujku po łapkach.Słuszna uwaga że w google mozna znaleść wszystko albo prawie wszystko.Pisząć miałam na myśli jakiś sprawdzony punkt który jest sumienny i poprawny cenowo.Nie jestem z Krakowa dlatego pozwoliłam sobie na tego posta.
        Będzie mi miło jeśli jeszcze ktoś udzieli mi inny rad.
        Tobie wujku dziękuje za podpowiedz.
        Pozdrawiam i życze miłego dzionka.
        • krypciocha Re: wujek google 06.11.12, 11:00
          Kominek ma jakiegoś producenta.
          Producent ma sprzedawców i serwisantów.
          Skoro piszesz, że "mam kominek od 5 lat" - to ktoś Ci go sprzedał, ktoś Ci go montował. I ten ktoś nawet jak nie naprawia, to wie kto i gdzie Ci naprawi. Ba, może nawet jeszcze jest na gwarancji?

Poza tym gryzie się nieco twoje "mam kominek od 5 lat" z "nie jestem z Krakowa", przy czym to ostatnie to standardowy zwrot spamerów zawalających forum reklamami. Jak do tego dodać, że szukasz "sumiennego i poprawnego cenowo" - to już wychodzi przygotowanie do reklamy jedynie słusznej firmy "z Azorów lub Krowodrzy" - no bo oczywiście z np. z Prokocimia czy nawet Wieliczki odpada, bo ... za daleko byś miała i nie dowieziesz kominka do naprawy??? :D
          • c.t.k Przepraszam bardzo,ale dlaczego"gryzie się nieco" 06.11.12, 16:21
            -"mam kominek od 5 lat" z "nie jestem z Krakowa"?.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka