Gość: cubus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 17:14 Cześć kto sie dostał na ten kierunek ?? Ile mieliście pktów ?? I w ogóle czy już coś wiecie ?? Bo na mojej stronie erk jest bardzo mało napisane Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jak Re: EPI IP: *.net.autocom.pl 08.07.04, 17:20 Wyniki jutro, ciekawe od której godziny? Informatycy już mają swój w II, przy 150 przyjętych osobach przyjmowali 95/140 pkt. Ile u nas było maks, bo nie pamiętam? Czarno widzę mój wynik.Co napisałeś w IBM? Ja 54. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cubus Re: EPI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 17:25 Wyniki już są !!! ja sie nie dostałem ale napisali mi na stronie erk że moge sie odwołać i jestem ciekawy czy wszystkim tak piszą czy nie ?? Nawet nie wiem ile ma pktów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: EPI IP: *.net.autocom.pl 08.07.04, 17:57 He, o 15 sprawdzałem, jeszcze nie było. Też niestety nie. Jutro pojde zobaczyć punktację. Też tak mam napisane.Zawsze to byla jeszcze jedna szansa bez świadectwa. Na razie mam tyły i zaklepaną PK zaoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cubus Re: EPI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 18:57 a gdzie bedzie wywieszona punktacja ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: EPI IP: *.net.autocom.pl 08.07.04, 20:00 Zobaczę na Straszewskiego 27, chyba tam ? Tam jest ten Instytut. Niby ERK a nie dali punktacji w intenecie.Do bani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vito Re: EPI IP: 5.2.* / *.chello.pl 09.07.04, 09:27 41 osob przyjeli, w tym moja skromna osobe :}, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś