Gość: kaśka Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 12:36 ja jestem w kl.j (mot- inf). a wy w jakich klasach jesteście????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 22:13 ja jestem w klasie 1 b (francuski i polski rozszerzony). jest ktos kto dostal sie tez do b?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 16:03 czy kogoś z Was uczyła angielskiego p.Potępa - czy jest bardzo wymagająca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StudentkaOdX2005;) Re: kto dostał się do X LO IP: *.autocom.pl 01.09.05, 16:59 Moje gratulacje:) Życzę Wam żebyście trafili na świetnych nauczycieli w tej szkole. Ja niestety nie mam zbyt miłych wspomnień po trzech latach nauki. Pierwszy rok - jak często wszędzie - jest ok. Potem zaczynają się schody. Wyrobicie sobie zdanie o X pod koniec klasy maturalnej... Życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziarqa Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 18:58 i jak wrażenia w nowej szkółce,Pierwszoklasiści? :) nie bójcie się, jak na początku trochę popracujecie i wyrobicie sobie dobrą opinię to już jest ok. no ale wiadomo,że pracować trzeba cały rok-w większym lub mniejszym stopniu ;) hehe... no ja angielskiego z p. prof. Potępą (?) -nie pamiętam czy takie było to nazwisko- nie miałam. do nas miał przyjść dzisiaj nowy koleś,a w ogóle się w szkole nie zjawił...hahahah..no i weekend nadszedł szybciej niż się tego spodziewaliśmy-aż o 2 godz. lekcyjne :))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 02.09.05, 20:22 Madziarqa, z której jesteś klasy ;)? Jak wrażenia z kolejnego roku? Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :(może chwilowo? Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:27 znacie p.czopek celine od polaka jest moją wychowawczynią ale kurcze jakos taka dziwna jakby chciała nas zrazić do siebie a i jeszcze golec od majcy kurcze bardzo surowo pyta bo nie cierpie być pytana z mat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziarqa Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 14:09 właśnie też mam polski z p. prof. Czopek i nie wiem czego mam oczekiwać... :/ to już nasz 3 nauczyciel języka polskiego... tak przy okazji też się zapytam o p.prof. Annę Borowczak od WOK-u i p.prof. Joannę Kozub od podstaw przedsiębiorczości-czy wie ktoś coś o nich? czy mam się bać? ;) miałam też mieć nowego nauczyciela od angielskiego,ale jak już pisałam,typek się nie zjawił :D heh...dla ścisłości,miał to być p. prof. Krzysztof Badzioch. aaa,no i jeszcze dodam,że teraz jestem w 2 klasie,łohoho-jak to brzmi, druga klasa... czyży półmetek? :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 14:41 pani Kozub jest w porządku, reszty nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :(może chwilowo? Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 16:17 miałam już jedną lekcje z panią od WOK-u i wydaje się sympatyczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :(może chwilowo? Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 16:22 a jeszcze czy wszystkie pierwsze klasy jeżdzą na wycieczki integracyje na początku roku?? no bo mi to sie nie uśmiecha wolałabym sie lepij z kimś poznać i dopiero jechac gdzieś tak później Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziarqa Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 22:14 no niestety tak jest,że jak się w ogóle wyjeżdża na integrację,to tylko na początku roku,przynajmniej mój rocznik tak miał. byliśmy na początku października :) wydaje mi się,że lepszym rozwiązaniem byłby wyjazd na koniec 1 klasy,keidy się już wszyscy znają... no ale zdania nauczycieli się nie podwyższa ;) a czemu tylko chwilowo? nie podeszła klasa? czy ogólnie nie wyszło tak jak miało być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :(może chwilowo? Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 22:45 wiesz ja chyba jestem załamana bo to nie jest ta szkoła która miała być i widze wszstkie błedy . klasa nawet nawet ale kurcze nie jesetm z nikim tak bardziej i już wkurza mnie nie wiem czemu jedna osoba bedzie dobrze mma nadzieje poprostu przejmuje sie wszystkim co usłysze ot co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziarqa Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:35 no tak też bywa...ale zobaczysz,przyzwyczaisz się.nawet musisz ;) wiem,nie pocieszam Cię w tym momencie...ja na początku pierwszej klasy siedziałam z jedną dziewczyną-nienawidziłyśmy się,a teraz jesteśmy przyjaciółkami i wszystko jest ok :))) na początku jest średnio,ale potem już jest naprawdę ok!!! nic się nie bój i nie martw! i najlepiej gdybyś zmieniła nastawienie do tej szkoły- chyba,że poważnie myślisz o zmianie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 09:10 nie przejmuj się, na początku pierwszej klasy też miałam doła, chciało mi się płakać a póżniej stwierdziłam że mam bardzo fajną klasę i w szkole też wszystko ułożyło się ok. chociaż czasem nauka dawała porządnie w kość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :(może chwilowo? Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 20:57 dzieki wszystkim za dobre słowa ja poprostu chyba za nerwowa jestem i za bardzo wszystko biore do siebie nie jest tragicznie wiec nigdzie sie nie przenosze mam wyjątkowo dość jakos to bedzie a gdzie indzije nie musi być lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :(może chwilowo? Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 15:38 są na tym forum jacyś pierwszacy oprócz mnie??:P a tak pozatym troche dziwne te nasze kompy w 22:P i kucharski też jakiś dziwny a i wiecie coś o prucie od ang i nidhendal <chyba tak sie pisze>od niemca?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka :P Re: kto dostał się do X LO IP: *.chello.pl 07.09.05, 16:43 ta szkola to z jednej strony zenada a z drugiej smieszne miejsce... poznalam w niej fantastycznych ludzi :) boshe dla mnie najgorsza byla pierwsza klasa - pamietam np. slynne lekcje matmy z pania kordyka: wtorek godz. 7:00 przedsionek sali 10, wszyscy z zeszytami, pustka w glowie, bole brzucha, nerwy, wszyscy oczekuja na kordyke, zaraz zacznie sie pieklo... pieprzone 2 godz!!! matmy (ktora w ogole nie jest mi teraz potrzebna - studiuje prawo) - potem okazala nam najwiecej sreca i stala sie dla nas sympatyczna, juz mniej krzyczala :P. albo historia i wos - kupa smiechu ze szczerby (piszczek :P ), ktora mysli, ze pozjadala wszystkie rozumy i jest strasznie zlosliwa - latwo mozna ja zgasic, a niekiedy sama pieprzy glupoty - najlepsza metoda to olewka. Szatko to fajna babka, ale w 3 klasie stac ja bylo tylko na narzekanie - przygotowanie do nowej matury nalezalo w wiekszosci do nas - spoko latwo mozna ja urobic, bardzo ludzka, nie robi zadnych problemow. Nawracaj - porazka, czyli zero lekcji i nauki, zapomina o lekcjach, zez. Blakala - wystarczy, ze sie troche niem zainteresujesz, a juz jest twoja, ale jak jej podpadniesz to masz przesrane do konca, w 3 klasie byla tak nudna, ze w roku bylam tylko na kilku lekcjach.sieniawska - byla moja wychowawczyni i nic do niej nie mam - bardzo sympatyczna, nie robi problemow. filipczak - weteran szkolny, straszna baba, jak sie na cos uprze to nie ma mocnych, wymyla sobie czasem o kims jakies niestworzone historie i opowiada glupoty. nie pamietam nazwiska faceta od ang, ale moge wam powiedziec jedno, nic nigdy mu sie chcialo (zreszta nam rowniez) i rozmawial ciagle po polsku. o nauczycielach X lo mozna jeszcze dlugo opowiadac, ale nawazniejsze jest to, ze moza przejsc przez te 3 lata bez wiekszych stresow i na light'cie... nie pozwolcie tylko soba manipolowaci wchodzic sobie na glowe. :*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :(może chwilowo? Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 21:16 no u mnie tez na początku jest do dupy ludzie sa dziwni i jesteśmy tacy mało zgrani ja wiem że to dopiero początek ale jest tak dziwnie niby fajnie ale dziwnie a nauczyciele no to może sie przyzwyczaje tylko marczewski jakiś dziwny no i nie ma rozszerzonej historii ale moze bedzie dobrze ciesze sie że ci sie podobało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziarqa Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 17:46 nie chce ktoś kupić książeczek do pierwszej klasy?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :(może chwilowo? Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 19:05 hej ale my w szkole mamy kiermasz podobno więc tam sprzedaj:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziarqa Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 14:30 hah,no w sumie dałam tam książki,ale wiesz-jes tyle takich samych książek,że jest małe prawdopodobieństwo,że ktoś kupi właśnie moje :P hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :(może chwilowo? Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 14:53 a z jakiej jesteś kalsy co masz do sprzedania nie mam jeszcze geografii wyd efekt i fizyki autora salach kurcze moze tam pójde i kupie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :(może chwilowo? Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 14:59 no oczywiście klasa pierwsza. fizyka kurs podstawowy podaj cene jak coś:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziarqa Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 22:27 nom,to ze pierwsza klasa to sie domyslam :P hehe,dziesiatka jeszcze az tak mnie nie oglupila ;) heh,nie no,żartuję w tym momencie :D ale autorów nie kojarzę. wiem,że fizyka podst.-taka czarna okładka,a geografia taka gruba,duża, zielona (nom,może morska ;))? a ogólnie to ja jestem z klasy językowej ,więc wszystko poza nimi mam podstawowe. :)pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magic stick Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 00:45 Dziesiątka jest świetna!!! to właśnie dzięki tej szkole mogłam poznać fantastycznych ludzi podczas wymiany z Clausthal...mmmmm było świetnie... szkoda że już jutro wyjeżdżają... a w czerwcu rewizyta :D yiha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziarqa Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 16:04 widzę,że jednak ktoś odwiedza to forum :))) też uczestniczyłam w tej wymianie :D no nie powiem,też mi się podobało :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziarqa Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 20:52 WESOŁYCH ŚWIĄT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziarqa Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 20:54 ups... coś mi się źle dało ;) i dwa razy wpisałam to samo i do tego nie dokończone ... ;) tak więc życzę WESOŁYCH ŚWIĄT wszystkim Dziesiątkowiczom :))) 3majcie się cieplutko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziarqa Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 20:52 WESOŁYCH ŚWIĄT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: kto dostał się do X LO IP: *.eurologistik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 20:35 D I Ę K U J E M Y ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś