Gość: Wojtek IP: *.kaczory.sdi.tpnet.pl 13.07.04, 13:56 Dostalem sie na IMiR - Mechatronike i na AE - Informatyke i Ekonometrie, gdzie pojsc?? pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiewiorka Re: AGH - IMiR czy warto? IP: *.fonet.pl / *.crowley.pl 16.07.04, 01:24 ja bym poszla jedanak na imir na agh. Wydzial jest bardzo dobry, posiada akredytacje i studia dają solidne wykształcenie. O Informatyce i ekonometrii na AE nie slyszalam jeszcze nic dobrego - i z pewnoscia studia nie są czysto informatyczne, juz chyba wiecej masz szanse nauczyc sie na imirze. Pozdrawiam i zycze mądrej decyzji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imirowiec Re: AGH - IMiR czy warto? IP: *.czarny-potok.sdi.tpnet.pl 16.07.04, 01:47 ja wlasnie jestem po drugiej sesji na IMIR... fizyke egzamin mam na wrzesien oraz cos tam z rysunku... nie jest lekko ale wydzial jest ogolnie wypasiony :) dostales sie na IMIR ale jeszcze nie na Mechatronike, ktora jest na kier: AiR (Automatyka i Robotyka), na pierwszym roku wszysczy studenci IMIRu sa na Mechanice I Budowie Maszyn, dopiero na drugim roku wybiera sie kierunek juz dokladnie a na 3 roku specjalizacje czyli np. mechatronike... Pierwszy rok: rysunek rysunek rysunek... fizyka, materialoznastwo i matematyka najwazniejsze! pierwszy semestr laboratoria z chemii tez wygusne :) na AE nie wiem jak jest wiec sie nie wypowiadam... ale na AGHu najlepiej ;pp zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś