Dodaj do ulubionych

Bukmacherzy

IP: 217.96.97.* 20.03.02, 15:54
Wciągnąłem się w obstawianie gdzieś 2 lata temu...Mam pytanie jak obstawiacie??
Tzn.interesuje mnie wymiana doświadczeń.Gdzie obstawiacie(STS,Profesjonal,Toto
Mix)?Za ile jakimi systemami gracie,no i jakie mieliście wygrane (czy wogóle
były oraz jakie dyscypliny obstawiacie...
Ogólnie piszcie wszystko co dotyczy obstawiania,najbliższe prognozy ,typy
itp.,etc...
Obserwuj wątek
    • mikolaj7 Re: Bukmacherzy 20.03.02, 20:52
      Gość portalu: bonzaj napisał(a):

> Wciągnąłem się w obstawianie gdzieś 2 lata temu...Mam pytanie jak obstawiacie??
      > Tzn.interesuje mnie wymiana doświadczeń.Gdzie obstawiacie(STS,Profesjonal,Toto
      > Mix)?Za ile jakimi systemami gracie,no i jakie mieliście wygrane (czy wogóle
      > były oraz jakie dyscypliny obstawiacie...
      > Ogólnie piszcie wszystko co dotyczy obstawiania,najbliższe prognozy ,typy
      > itp.,etc...

ja bym sie chetnie zabawil - mam pare pytan technicznych:
      gdzie moge obstwaic? musze byc pelnoletni? jest jakas
      kwota minimalna, ktora musze wplacic? a jak kiedys zagram
      i wygram to napisze :-)))
      • Gość: bonzaj Re: Bukmacherzy IP: 217.96.97.* 20.03.02, 23:08
        mikolaj7 napisał(a):

> gdzie moge obstwaic?

W Krakowie są trzy firmy bukmacherskie :STS,Profesjonal,Toto-mix(chyba należy do
        totolotka)Mają po kilka odziałów w różnych częściach miasta.Np.STS znajduje się
        na ul.Miodowej,na rynku przy placu Szepańskim,W cenrum Huty przy
        księgarni "skarbnica",no i jeszcze w paru miejscach.Profesjonal jest w hali
        KORONY,w Czyżynach w przejściu podziemnym,przy rondzie Kocmyrzowskim i jeszcze
        gdzieś ,a w toto mixie nie obstawiam wieś nie wiem gdzie jest dokładnie...

>musze byc pelnoletni?

Teoretycznie tak :)
        Ale z własnej praktyki wiem że nikt tego nie przestrzega... :-) Po prostu
        wchodzisz obstawiasz,idziesz do kasy i tyle...

>jest jakas kwota minimalna, ktora musze wplacic?

Minimalna kwota jaką musisz postawić to 2 zł i dwa mecze ...
        Maksymalnie na jednym kuponie możesz puścić 16 meczy np.kosza ,siatke.p.nożną
        NBA,NHL,tenis i wiele ,wiele innych...

>a jak kiedys zagram i wygram to napisze :-)))

No to życze powodzenia ,a jak będziesz miał jakieś pytania to pisz ,a w miarę
        możliwości pomogę :)

Pozdrawiam bonzaj
    • Gość: bonzaj1 Re: Bukmacherzy IP: 217.96.97.* 23.03.02, 20:06
      Nie no nie wierze że nikt nie chodzi obstawiać...A może powinienem ten wątek
      wrzucić na Kraków ogólny bo tutaj i tak mało osób zagląda...
    • Gość: UGG Re: Bukmacherzy IP: *.lara.com.pl 29.03.02, 20:47
      Siemanko! Tak sobie z nudów tu zajrzałem,bo odpoczywam przed jutrzejszym
      wyjazdem na mecz Amica-Pogoń :) W sumie wszystkich zainteresowanych
      obstawianiem wyników zapraszam na bukmacherstwo.republika.pl/index.html-
      jest to stronka którą sam niedawno odkryłem a grających napewno zainteresuje.
      P.S
      A o "Pogoni" to najlepiej poczytac na www.pogon.v.pl - szczególnie jak chcecie
      typowac wyniki meczy z jej udziałem. Wesołych Świąt z Pomorza Zachodniego.
      • Gość: UGG Re: Bukmacherzy IP: *.lara.com.pl 29.03.02, 20:53
        Gość portalu: UGG napisał(a):

> Siemanko! Tak sobie z nudów tu zajrzałem,bo odpoczywam przed jutrzejszym
        > wyjazdem na mecz Amica-Pogoń :) W sumie wszystkich zainteresowanych
        > obstawianiem wyników zapraszam na <a href="bukmacherstwo.republika.pl/in
        > dex.html-"target="_blank">bukmacherstwo.republika.pl/index.html-</a>
        > jest to stronka którą sam niedawno odkryłem a grających napewno zainteresuje.
        > P.S
        > A o "Pogoni" to najlepiej poczytac na www.pogon.v.pl - szczególnie jak chcecie
        > typowac wyniki meczy z jej udziałem. Wesołych Świąt z Pomorza Zachodniego.

Cos jest nie tak dlatego jeszcze raz podaje adres
        bukmacherstwo.republika.pl/index.html

• bonzaj1 Re: Bukmacherzy 29.03.02, 21:18
          Dzieki tej stronki nie znalem ale ja czesto jestem na www.mecz.pl tam tez mam
          wszystko co hazardziscie do szczescia potrzebne...:)
          PS.A już myślałem że nikt nie napisze Ufff...
          PPS.To nic ze ze szczecina :):):)
    • bonzaj1 Re: Bukmacherzy 11.04.02, 21:09
      Qrde mam złą passe w ciągu 3 dni straciłem 11 zeta .No ale cóż raz na wozie raz
      pod wozem ,odkuje się :)))
      • Gość: Kac Re: Bukmacherzy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 19:43
        A ja mam w domu caly plik "nietrafionych" kuponow.
        Uzbieralo sie troche przez rok i jak sobie podliczylem to w szufladie lezy mi
        prawie 1,5 tys!!!!!!! A wyciagnalem moze z 5 stowek!
        Na tym sie nie zarobi, ale jak sie "zainwestuje" to zupelnie inne ogladanie
        sportu w telewizji, dlatego staram sie obstawiac tak zeby na kuponie byl
        chociaz jeden meczyk transmitowany.
        Pozdrawiam wszystkich grajacych!
        • bonzaj1 Re: Bukmacherzy 17.04.02, 14:19
          Właśnie o to mi chodzi !!Człowiek inaczej ogląda wtedy mecz.A co do
          zarabiania ...Hmm to jest moim zdaniem najłatwiejszy sposób na
          zarobienie .Tylko są pewne warunki.Oczywiście trzeba się znać na tym co się
          obstawia.Należy sobie wybrać jakąś strategie i system granie.Np.czy dawać dużo
          meczy na kuponie ale z małymi kursami ,czy dawać mniej ale z wysokimi kursami a
          co za tym idzie mniejsza szansą trafienia,czy też grać po równo i to i to
          zresztą to polega tylko i wyłącznie na wiedzy...Szczeęcie w sporcie ma duże
          znaczenie ale to nie jest Lotek gdzie się stawia numerki i sznasa jeden na
          milion że trafisz...

Dlatego cały czas gram ale można powiedzieć rekreacyjnie za 2-10 zł więcej
          nigdy nie stawiam ,a poz tym to świetna zabawa ...

Pozdrawiam
          • Gość: kac Re: Bukmacherzy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.02, 18:49
            Ja opracowalem jeden "nieciekawy", ale w miare skuteczny system:
            Nie daje frajdy z ogladania obstawionych meczow ale szanse ze zwroca sie
            puszczone kupony sa dosyc duze:

Wybieram (najczesciej z NHL, a nie znam sie na hokeju) zdarzenie gdzie
            wystepuja dwie rownorzedne druzyny i stawki prezentuja sie ok.: 1-2,40; 2-245;
            Remis nie trafia sie za czesto wiec odpuszczam, czyli szanse sa ok. 50%.
            Puszczam kupon za 10. jesli siadzie to OK i 20 w kieszeni , jesli nie to
            nastepnym razem wybieram podobne zdarzenie i puszczam za 20. Jesli siadzie
            wyjmuje ponad 40! Jesli nie znowu podwajam itd... Albo do skutku , albo do
            wyczerpania kasy :)

Pozdrawiam
          • Gość: kac Re: Bukmacherzy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.02, 18:50
            PS.zjadlo mi przecinek.Oczywiscie 2-2,45 Sorry
            • Gość: bonzaj Re: Bukmacherzy IP: *.krakow.pl 18.04.02, 21:44
              Wiesz twój system jest bardzo ciekawy :).Ale chyba go nie zastosuje ,chociaż
              może raz .Ale fakt w NHL są bardzo równe stawki,ale co do remisów,hm no cóż też
              myślałem że nie padają dopóki mi przez nie nie wtopiło troche kasy.Ja obstawiam
              troche inaczej...Ja Najczęściej gram tenis i NBA bo tam faktycznie jest mało
              remisów a w tenisie nie ma wcale.Zresztą twój system nie jest taki zły ale mimo
              wszystko nie ma co liczyć na szczęście tylko lepiej poczytać sobie o zespołach
              jaką mają forme i na zasadzie rachunku prawdopodobieństwa oczacować ich szanse
              i stawiać na tą drużyne która ma większe szanse.

Ja dzisiaj puściłem taki kupon:
              Testud-Craybas(Tenis) 1 1.25
              Colorado-Los Angeles(NHL) 1 1.80
              NY Yankees-Baltimor(beysball) 1 1.45
              Capriati-Fusai(tenis) 1 1.08
              Chorwacja-Holandia(hokej) 2 1.15
              Johanson -Pavel(ten) 1 1.75
              stawka 3 zł zakładana wygrana 19.10 zł

Musze się odkuć bo w tamtym tygodniu straciłem 15 zł...

Johanson już wygrał czekam na reszte ...
              • Gość: Bonzaj Re: Bukmacherzy IP: *.krakow.pl 19.04.02, 15:25
                WYGRAŁEM!!!
                Tamten kupon mi "wszedł".Zero wtop,wszystkie mecze wygrane i 20 zetów wpada do
                kieszeni...
                Czyki suma sumarów jestem na zero w tym tygodniu bo wcześniej przegrałem 15
                zeta.No nic dzisiaj albo jutro ide obstawić znowu.Pozdrawiam.
                • Gość: kac Re: Bukmacherzy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 11:25
                  Gratuluje wygranej!!! Tylko szkoda ze dwadziescia zl. Te atrakcyjniejsze kupony
                  gdzie czlowiek wklada 5 a wyjmuje 150 niestety "nie siedza" tak. (w historii
                  moich zakladow - 2 lata - zdarzyl mi sie jeden! a zawsze puszczam jeden taki
                  na "farta"). Ja na ten weekend obstawilem Polska Lige. Wczoraj Wiselka juz
                  weszla, jeszcze musi GKS nie przegrac , Slask Wroclaw tez musi zaczac wreszcie
                  wygrywac no i trzymam kciuki za remis w Warszawie!(o to ostatnie bedzie
                  najtrudniej, ale jestem za Wisla , wiec tak bedzie najlepiej)
                  Pozdrawiam
                  • Gość: bonzaj Re: Bukmacherzy IP: *.krakow.pl 20.04.02, 15:03
                    A to mije dwa kupony:
                    1:
                    Sacramento-Utah (nba) 1 1.25
                    slask -stomil 1 2.20
                    sparta Praga-teplice 1 1.20
                    legia -pogoń 1 1.20 :((( jestem realistą i w tym meczu legia nie
                    straci punktów...
                    górnik -kszo 1 1.50
                    real-tenerife 1 1.15
                    stawka 3zeta wygrana 18.40zł

2:
                    spojnia-idea 2 1.50
                    san antonio-seatle (nba) 1 1.25
                    schalke-nuernberg 1 1.30
                    real-tenerife 1 1.15
                    legia-pogoń
                    liverpool-derby 1 1.18
                    dortmund-koeln 1 1.15
                    za 3 zeta wygrana 16.40 złpotych....
                    Postawiłem kase z wygranej i 13 zetów do kieszeni....
                    • Gość: bonzaj Re: Bukmacherzy IP: *.krakow.pl 20.04.02, 18:55
                      wtopiłem tamte kupony :((((((((
                      górnik tylko zremisował z kszo a prokom trefl sopot przegrał z legią....
                      • mikolaj7 Re: Bukmacherzy 20.04.02, 21:31
                        to mi zaczyna wygladac na nalog... mnie wciaga samo
                        czytanie waszych postow, wiec na pewno nie bede
                        obstawial, bo znajac mnie przesadze :)
                        • Gość: bonzaj Re: Bukmacherzy IP: *.krakow.pl 20.04.02, 21:41
                          nie to jeszcze nie nałóg :) Ale może do tego dojść.Dla mnie to świetna zabawa
                          umilająca mi oglądanie i emocjonowaniem się sportem.Zresztą te pieniądze które
                          na to wydaje wydałbym pewnie w głupszy sposób a tak to mam szanse pomnożyć
                          kapitał :)
                          • Gość: J_G_N_H Re: Bukmacherzy IP: 80.48.253.* 21.04.02, 10:17
                            Obstawiasz tez nizsze ligi?Np w tamtym tygodniu byl pewniak z II ligi Lech
                            Pozań - Orlen. Możemy sobie nawzajem kogoś żucać np teraz Cracovia gra z
                            Pogonia Staszów tu bym nie stawiał bo nie jestem pewny wygranej raczej remis
                            ale w przyszlym tygodniu 27.04 graja z Polonią Przemyśl tam bedzie wygrana dla
                            Pasów.Lech jest ostanio pewniakiem wiec ja bym sprawdził i postawił jeszcze
                            sie na nim nie przejechałem. Na Wisłe nie stawiam bo sprzedaja mecze nie
                            wiadomo jaki wynik bedzie to zalerzy ile telefonika ma kasy w danym tygodniu:)
                            Pozdrawiam całe Pasy.
                            • Gość: bonzaj Re: Bukmacherzy IP: *.krakow.pl 21.04.02, 13:25
                              Polskiej III ligi nie ma u bukmacherów ...To czy Wisła sprzedaje mecze czy nie
                              to śmieszne ale mniejsza z tym...
                              Lech był pewniakiem ,bo już ma awans w kieszeni i teraz mogą sobie wszystko do
                              końca odpuścić...
    • Gość: bonzaj Re: Bukmacherzy IP: *.krakow.pl 21.04.02, 13:30
      A ja włąśnie wróciłem od bukmachera :)
      FC Brugge -Molenbeek 1 1.15
      Celtic - Rangers 1X 1.17
      Galatasaray -Ankaragucu 1 1.30
      LA Lakers -Portland 1 1.25
      Rossi - pozostali 1 1.60 (motocykle)
      Ajax-Ultrecht 1 1.25
      Sporting - Benfica 1X 1.15
      New Jersey - Carolina 1X 1.28
      Schnayder - Mayoli 1 1.65

Za 3 zety do wygrania 28.70 zł.. :)
      • Gość: Kac Re: Bukmacherzy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 13:57
        No coz!!! Moje kupony tez do wyrzucenia! Ale tak to jest, raz do przodu raz do
        tylu.... Czesciej do tylu...
        Co do nizszych lig, to czasem obstawiam 2 polska i angielska. Ale tu trudno o
        jakies pewniaki.Moje obstawki wiaza sie raczej z sympatia badz jej brakiem do
        jakiejs druzyny.
        Wydaje mi sie,ze nastepny weekend bedzie ciekawy.Postawie na Wisle, bo jest na
        fali i pieknie opykala Polonie. Przy wlasnej publice nie bedzie zadnej taryfy
        ulgowej. No i chyba na Polonie(u siebie z pogonia).grupa spadkowa to temat do
        przemyslenia.Jak cos wymysle to sie odezwe.A moze jakies male rady?!
      • Gość: bonzaj Re: Bukmacherzy IP: *.krakow.pl 21.04.02, 14:48
        Szlag by trefił to cholerne obstawianie...Rassi właśnie popełnił błąd na
        ostatnim okrążęniu i zajął 2 miejsce a co za tym idzie mój kupon poszedł się
        j****!!!!
        Gówniani bukmacherzy i zasrany Rossi po co sie bawił z tym Ukawom...
        • Gość: J_G_N_H Re: Bukmacherzy IP: 80.48.253.* 21.04.02, 18:37
          III liga jest do obstawienia na Placu Szczepańskim sam zobacz tak jak mówiłem
          Cracovia wygrała 2-1. Następny mecz też pewniak. A co do wisły to zapytaj tych
          co mają cos do powiedzenia w klubie. A Lech nie odpuści sobie triumfu w II
          lidze nie przy takiej widowni! Zresztą jak tam sobie uwarzasz.
          • Gość: bonzaj Re: Bukmacherzy IP: *.krakow.pl 21.04.02, 20:45
            A na Pl.Szcepańskim jaka jest firma??
            Chyba chodzi ci o STS który jest na tej uliczce z rynku na plac szczepański...
            O polskiej III lidze pierwsze słysze do obstawiania no ale zobacze.
            Lech już odpuścił a grać dla widowni to u nas jeszcze długo nie będą.Co do
            Wisły to zauważyłem że jesteś kibicem Cracovi i chyba stąd wynikają twoje
            spostrzeżenia ,bo raczej nie z rzeczywistych wydarzeń.No ale ja nie mam dojść
            do władz Wisły więc może się myle ...
            :)
    • Gość: Lisek Re: Bukmacherzy IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 21.04.02, 21:23
      Czesc!
      Z zainteresowaniem przeczytalem wasze posty i postanowilem napisac rowniez.
      Ja jestem z Łodzi, kibicuje ŁKS-owi a zakłady obstawiam w STS (bo mam pod samym
      domem).
      Od połowy zeszłego roku prowadze dokladna statystyke obstawek, ile kasy
      zainwestowalem, ile wygralem. W tej chwili, od lipca zeszlego roku jestem do
      przodu ok 1000 złotych.
      Moj system obstawiania wyglada nastepujaco:
      gram wlasciwie tylko na 1 i 2 lige polska, zawsze obstawiam 5 kuponow po 3
      (jesli poprzednio nic nie trafilem)lub 5 zlotych (jeśli poprzednio wygralem).
      Stawiam na czterech kuponach po 3 mecze z pierwszej ligi zawsze dajac remisy
      lub zwyciestwa gości i przy stawce 3 zlote daje to ok 90-100 zl wygranej, na
      piatym kuponie wybieram 4 mecze z 2 ligi i juz. Kiedys na kuponie 2 ligowym nie
      wszedl mi tylko jeden wynik do wygrania 3000 :(
      Najwieksza wygrana mialem ok 400 zl, kiedy w zeszlym sezonie wisla przegrala u
      siebie z Orlenem, a kurs byl wtedy chyba 11.0 na zwyciestwo gosci.
      Od czasu do czasu doloze do tych kuponow jakis mecz Bayernu, Manchesteru U lub
      Celtiku.
      Pozdrawiam grajacych oraz kibicujacych.
      PS
      Czy może ktos z was nie zna niejakiego "Dyla", kibica Cracovii?
      • Gość: Lisek Re: Bukmacherzy IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 21.04.02, 21:45
        takie kupony wysle w srode :

stomil - radomsko x
        groclin - KSZO x
        widzew - gornik x

zaglebie - slask 2
        stomil - radomsko 2
        wisla - legia x

zaglebie - slask x
        widzew - gornik x
        stomil - radomsko x

wisla - legia 2
        groclin - KSZO x
        odra w - GKS x lub ruch - amica x albo 2

z 2 ligi :

ruch r. - ŁKS x
        ceramika - wlokniarz x
        odra - szczakowianka x
        arka - GKS B. x

moj adres LisekLisek@interia.pl jeśli chcecie to napiszcie

• Gość: Kac Re: Bukmacherzy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 18:37
          Ja postawie w srode:
          Wisla-Legia 1
          Polonia-Pogon 1
          Widzew gornik 1
          Zaglebie-Slask X2
          Odra-GKS 1 albo 1X

Ja obstawiam wlasnie w tym STS-ie na Szczepanskiej. Nie wiecie gdzie jest co s
          blizej Pradnickiej???A co do trzeciej ligii to musze przyznac ze nie zwrocilem
          uwagi.Bede, sprawdze , poinformuje.....:)
          • Gość: bonzaj Re: Bukmacherzy IP: *.krakow.pl 22.04.02, 20:55
            Gość portalu: Kac napisał(a):

> Ja postawie w srode:
            > Wisla-Legia 1

To jest pewniak i kurs raczej nie bedzie wysoki...

>Polonia-Pogon 1

Tu raczej też nie powinno być niespodzianki

> Widzew gornik 1

Może być remis ja bym sobie darował ten mecz bo możliwy jest każdy wynik...

> Zaglebie-Slask X2

Tutaj grał bym 1X alebo wogóle...

> Ja obstawiam wlasnie w tym STS-ie na Szczepanskiej. Nie wiecie gdzie jest co s
            > blizej Pradnickiej???A co do trzeciej ligii to musze przyznac ze nie zwrocilem
            > uwagi.Bede, sprawdze , poinformuje.....:)

III ligi na 98% nie ma tzn.polskiej...a jeśli jest to zwracam honor zresztą łatwo
            to sprawdzić na www.sts.pl
            Ja obstawiam w Centrum i na szczepańskiej...
    • Gość: bonzaj Re: Bukmacherzy IP: *.krakow.pl 22.04.02, 21:29
      Jutro ide obstawić na szczepańską,jeszcze nie wiem dokładnie co ale zaraz sobie
      przeglądne oferte...
      Zresztą jutro kupie w stsie ...
    • Gość: bonzaj Re: Bukmacherzy IP: *.krakow.pl 22.04.02, 21:31
      Acha ,przeczytałem że ktośtu robił sobie zestawienie strat i zysków...
      W sumie bardzo dobry pomysł.Szkoda że nie robiłem sobie czegoś takiego od
      początku,mógłbym przynajmniej kontrolowąć
      • Gość: Kac Re: Bukmacherzy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 19:04
        No i poszly dwa kupony! Zobaczymy co z tego wyjdzie.
        Dzisiaj dla odmiany puscilem w Profesionalu:
        1:

Wisla-Legia (stawka 2.15) 1
        Odra-GKS (1.9) 1
        Polonia-Pogon (1.65) 1
        Widzew-Gornik (2.1) 1
        Kurs ogolny 14.17

2:

ManUntd-Leverkusen (2.15) X2
        Bacelona-Real(2.9) X
        Wisla-Legia 1
        Groclin-KSZO(4.1!!!) 2
        kurs:55.02

Ciekawy jestem szczegolnie tej Ligii Mistrzow. Barsa jest oslabiona kontuzja
        Rivaldo ale u siebie nie pozwoli sobie nawrzucac.
        W ManU. nie gra D.Beckham (chyba tak sie pisze?) i jeszcze ktos z podstawy
        obrony, a Niemcy (choc ich nie lubie) sa w doskonalej formie.
        • Gość: bonzaj Re: Bukmacherzy IP: *.krakow.pl 23.04.02, 20:27
          Stary MU u siebie nie przegrywa...Ten kupon już możesz wyżucić ...Ja grałbym na
          100% na MU albo 1 albo 1X niemcy przecierz zremisowali albo nawet przegrali w
          lidze...
    • Gość: bonzaj Re: Bukmacherzy IP: *.krakow.pl 23.04.02, 22:11
      A jak tam mecz barca real... czy dużo osób postawiło na barce.Zapewne...Ja
      jestem za realem wiec ogladajac mecz ciesze sie że real prowadzi na camp nou
      0:1...
    • Gość: bonzaj Dobra to jest 200 post IP: *.krakow.pl 23.04.02, 22:13
      Ciesze sie bo jak zaczynałem tu pisac to było 48 wpisów i nie widać było aby
      szło na lepsze...
      Ale widze że pisze tu coraz więcej osób więc jest dobrze ...
      Pozdrawiam wszystkich kibiców
      • mikolaj7 Re: Dobra to jest 200 post 24.04.02, 13:08
        gratuluje 100 i 200 postu :)
      • Gość: Kac kupony do wyrzucenia IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 18:36
        Kurcze, nic nie weszlo!!!!!! Juz nawet nie musze czekac na wyniki MU-Bayer i
        Wisla-Legia, bo i tak wiadomo.... Wczoraj Barsa przegrala niezasluzenie!!!!!
        Powinien byc ten remis! Dzisiaj juz wiem ze nie siadlo mi Odra- GKS , bo byl
        remis a ja obstawilem wygrana Odry.
        No coz, jak i tak sie nie oducze!!! Czekam na wasze typy i podpowiedzi na
        weekend.
        • Gość: bonzaj Re: kupony do wyrzucenia IP: *.krakow.pl 24.04.02, 19:17
          Tak to już bywa w tym sporcie raz na wozie raz pod wozem :)
          • mikolaj7 Re: kupony do wyrzucenia 24.04.02, 20:00
            heh. ja w sport4.pl obstawialem na calego 8 albo 9pkt na
            jakis wynik i juz widze, ze kilka jest chybionych...
            beznadzieja.
            • Gość: bonzaj Re: kupony do wyrzucenia IP: *.krakow.pl 24.04.02, 20:08
              OO aż za 8-9 pkt...No faktycznie zaszalałeś :)
              Ja jak mecz jest pewny to gram za 10...Ja mniej to daje systemem 8-2-0 albo 5-5-
              0 i już mi weszło kilka meczy ale wtopiła Amica i odra ...No cóż może innym
              razem.Na sport4 można bedzie obstawiać mecze MŚ !!
              • mikolaj7 Re: kupony do wyrzucenia 24.04.02, 20:12
                Gość portalu: bonzaj napisał(a):

> OO aż za 8-9 pkt...No faktycznie zaszalałeś :)
                > Ja jak mecz jest pewny to gram za 10...Ja mniej to daje systemem 8-2-0 albo 5-5
                > -
                > 0 i już mi weszło kilka meczy ale wtopiła Amica i odra ...No cóż może innym
                > razem.

no wlasnie - doszedlem do wniosku, ze takie 'bezpieczne'
                granie jest bez sensu, wiec szlo 9-1-0 i 8-1-1 :)))

a wlasnie - nie widzialem Cie w wynikach ostatniej kolejki,
                nie grales?

Na sport4 można bedzie obstawiać mecze MŚ !!

gdzie?! nie widzialem... to lece tam :)

• Gość: bonzaj Re: kupony do wyrzucenia IP: *.krakow.pl 24.04.02, 20:22
                  Grałem tylko mi nie poszło i wylądowałem gdziesz na 40 czy nawet dalszym
                  miejscu ...

Mecze MŚ będą do obstawiania w maju jak skończy się liga a zaczną MŚ :)
                  • Gość: Kac Re: kupony do wyrzucenia IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 22:01
                    Co to jest to sport4??? Tam tez sie kase wygrywa???
                    Widzieliscie moze "unibet"? To jedyna bukmacherka przez internet jaka znam.
                    Tylko ze zasady maja troche chore i predkosc beznadziejna na laczu modemowym!

Ps. Kupony na ten weeken juz nie weszly.
                    • mikolaj7 Re: kupony do wyrzucenia 27.04.02, 22:45
                      Gość portalu: Kac napisał(a):

> Co to jest to sport4???

www.sport4.pl

proste w obsludze, ale diablenie cizko wymyslic jakichs
                      system. grac 9-1-0 jest ryzykownie, grac nizej
                      nieoplacalnie... jak zobaczysz zasady to zrozumiesz o czym
                      mowie :)))

Tam tez sie kase wygrywa???

ponoc cos sie wygrywa. ale ja nie przeczytalem co. jak dla
                      mnie to taka zabawa. nawet dobry pomysl, ale moznaby
                      wiecej meczy dodac, a nie tylko lige polske i czasem cos
                      jeszcze.

> Widzieliscie moze "unibet"? To jedyna bukmacherka przez internet jaka znam.
                      > Tylko ze zasady maja troche chore i predkosc beznadziejna na laczu modemowym!

a tego nie znam. jaki adres?

>
                      > Ps. Kupony na ten weeken juz nie weszly.

shit happens. moje kondolencje...
                      • Gość: Mikołaj Re: kupony do wyrzucenia IP: *.acn.waw.pl 28.04.02, 08:57

>
                        > a tego nie znam. jaki adres?
                        > www.onet.pl/sport
                        tam jest po lewej stronie rubryka gdzie na małym kawałku pisze Unibet płacisz 20$
                        dajemy ci 40$:)
                        >
                        > >

• Gość: bonzaj Re: kupony do wyrzucenia IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.02, 17:04
                          Unibet to firma bukmacherska taka profesjonalna tyle że stawiasz kase przez
                          neta.Ja znam jeszcze expekt,wiliam hill i wiele wiele innych ...Więcej
                          inforamacji na stronie www.mecz.pl Ale aby bawić sie obstawianiem oprzez
                          neta trzebz spełnić pare warunków...
                          18 lat
                          mieć konto w banku
                          i dostęp do nata i jak największych pieniędzy :)

Te podane wyżej firmy są zagraniczntmi tylko mają odziały w polskim neccie że
                          tak powiem.

Ja zakładam właśnie konto w mbanku żeby móc si erozkopszoweać hazardem na
                          światowym pozomie
    • Gość: bonzaj Re: Bukmacherzy IP: *.krakow.pl 15.05.02, 20:23
      Dawno nie obstawiałem bo nie miałem czasu..
      To mój dzisiejszy kupon..:
      Real-Bayer 1 1.75
      New-yersey-Charlotte 1 1.50
      Henin-Schiavone 1 1.15
      Ricardson-Nichols 1 1.40
      Radomsko-Legia X2 1.17
      Testud-Vakulenko 1 1.15
      Hass -Schalken 1 1.20
      NY Yankees -Tampa Bay 1 1.35
      Za 5 zeta do wygrania 41.50 ....
      • mikolaj7 Re: Bukmacherzy 15.05.02, 20:44
        hmm... raczej nie ryzykowales za bardzo :)

to raczej typowe pewniaki, mysle, ze 30 powinno byc bez
        niczego, co najwyzej na koszykowce i hokeju mozesz sie
        przejechac. i ew. tych slabszych tenisistach.
        • Gość: bonzaj Re: Bukmacherzy IP: *.krakow.pl 16.05.02, 21:56
          :(((Wtopa...kupon poszedł się ...
          No cóż nie wszedł mi mecz którego byłem prawie pewny a mianowicie Yankesi...
          No ale jutro ide znów się odkuć :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka