haen2010 29.11.19, 13:09 Taką czwórkę obstawiam na pół roku przed wyborami. Duduś max 40%. W drugiej turze wygra Małgosia. Można to obstawiać u bukmacherów, kasa się zwróci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniechto.only Re: Duduś, Małgosia, Adrian i Szymon. 29.11.19, 13:41 Ciekawe, kto zagłosuje na Hołownię. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Duduś, Małgosia, Adrian i Szymon. 29.11.19, 14:48 Marcin Prokop i jurorzy Mam Talent? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Re: Duduś, Małgosia, Adrian i Szymon. 29.11.19, 15:11 Znam takich. To tygodnikopowszechniowcy. Zresztą sam Hołownia sympatyczny i niegłupi, ale znam kilkudziesięciu ludzi bardziej sympatycznych i jeszcze mądrzejszych niż on. A jakoś na prezydenta się nie wybierają. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Duduś, Małgosia, Adrian i Szymon. 29.11.19, 22:58 aniechto.only napisała: > Ciekawe, kto zagłosuje na Hołownię. Na moje oko, parę procent jako katolik - celebryta skasuje, głównie kościelnych kosztem Dudusia. Kampania dopiero w blokach startowych. On chyba zafascynował się Ukrainą. Jest różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Duduś, Małgosia, Adrian i Szymon. 30.11.19, 07:08 Można się było spodziewać, że tchnięty przykładem Zelenskiego, u nas też może się zgłosić jakiś popularny telewizyjny celebryta. Oczywiście, zakładając że stoją za nim jakieś duże pieniądze. Piotr Semka, z ssając brudnego palca (raczej nie u nogi, bo to dlań niewykonalne), spekulował niedawno o możliwych sponsorach Hołowni, wymieniając Dominikę Kulczyk, Hajdarowicza oraz Miszczaka (czyli TVN), ale jak piszę - były to niczym niepoparte spekulacje redaktora. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Duduś, Małgosia, Adrian i Szymon. 29.11.19, 14:37 jak Heniek (wróż Maciej) obstawia to "pozamiatane" Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Duduś, Małgosia, Adrian i Szymon. 29.11.19, 15:15 haen2010 napisał: > Taką czwórkę obstawiam na pół roku przed wyborami. Duduś max 40%. > > W drugiej turze wygra Małgosia. Można to obstawiać u bukmacherów, kasa się zwró > ci. Heniu. Prędzej pijana Malgosia przejedzie Biedronia w ciąży.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: Duduś, Małgosia, Adrian i Szymon. 29.11.19, 15:25 Heniu. Prędzej pijana Malgosia przejedzie Biedronia w ciąży.... Oglądałem niedawno " drugie śniadanie mistrzów" TVN-24 bis, -co mnie pozytywnie zaskoczyło, to opinie o MKB i platformie. Wypowiadali to ludzie, których trudno posądzić o sympatię do PiS i Dudy. MBK jest bez szans, większe szanse miałby Jaśkowiak z Dudą - na pewno nie MKB. Moim zdaniem, zaś sporo może namieszać Zandberg - o ile zostanie kandydatem. Ale ja, niczego nie jestem pewien w odróżnieniu od wróża macieja-haena. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Duduś, Małgosia, Adrian i Szymon. 29.11.19, 23:02 Z takim plakatem wyborczym Duda ma wygraną w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Duduś, Małgosia, Adrian i Szymon. 29.11.19, 23:41 Banaś to najmniejszy problem. Trzeba podsumować tę żałosną i nędzną kadencje która pełnił ten człowiek w sposób urągający urzędowi prezydenckiemu, narodowi i przyzwoitości ogólnoludzkiej. Miał gdzieś konstytucje której przysięgał strzec , płaszczył się przed głowa mocarstwa jak jakiś lokaj , płacąc za to w dodatku przepłaconymi zabawkami wojskowymi. Brał udział w podporządkowaniu władzy sądowniczej władzy wykonawczej , tym samym naruszając fundamenty państwa prawa i wprowadzając standardy rosyjskie, białoruskie czy ukraińskie . O jego postawie w stosunki do rzymskiego kościoła nawet nie ma co wspominać, pełna spolegliwości i podporządkowanie watykańskiemu klerowi. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Duduś, Małgosia, Adrian i Szymon. 30.11.19, 06:39 rzewuski1 napisał: > Banaś to najmniejszy problem. > Trzeba podsumować tę żałosną i nędzną kadencje która pełnił ten człowiek w spo > sób urągający urzędowi prezydenckiemu, narodowi i przyzwoitości ogólnoludzki > ej. > Miał gdzieś konstytucje której przysięgał strzec , płaszczył się przed głowa mo > carstwa jak jakiś lokaj , płacąc za to w dodatku przepłaconymi zabawkami wojsko > wymi. Brał udział w podporządkowaniu władzy sądowniczej władzy wykonawczej , ty > m samym naruszając fundamenty państwa prawa i wprowadzając standardy rosyjskie > , białoruskie czy ukraińskie . O jego postawie w stosunki do rzymskiego kościo > ła nawet nie ma co wspominać, pełna spolegliwości i podporządkowanie watykański > emu klerowi. > > Gdyby tak zgłosić ten post odpowiednim organom ścigania .To co by wyszło? Najwięcej cię boli kościół rzymsko-katolicki. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Duduś, Małgosia, Adrian i Szymon. 30.11.19, 07:01 Uważam, że niedorozwój koniecznie powinien zgłosić, tyle że z powodu swojej ułomności jest zapewne ubezwłasnowolniony. Odpowiedz Link Zgłoś