columbia 15.07.04, 16:57 Czy kierownictwo Empiku nie denerwuje, ze nikt nie kupuje, a wszyscy czytają? Czy Empik notuje duże straty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mtq Re: Empik.. 15.07.04, 19:15 Ich może i nie, ale mnie BARDZO :-) Zwłaszcza, jak potrzebuję się dostać do jakiegoś regału (zdarza się :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirandella Re: Empik.. IP: 212.180.161.* 15.07.04, 19:38 mam prosbe, to idz do empiku krzyknij, ze jest bomba podlozona, wtedy wszyscy wyjda! skutkuje, A ty bendziesz mogl se kupic czy tam poczytac wszystko bez tloku. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Empik.. 15.07.04, 21:39 Żeby się na odwrót nie skończyło, że mnie zabiorą a reszta zostanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirandella Re: Empik.. IP: 212.180.161.* 16.07.04, 20:23 Jest jeszcze jeden sposob. Najpierw sie musisz najesc jakis niewiadomo jakich flakow, grochu i dzemu zjelczalego. Potem idziesz do empiku i to tu to tam puszczasz gazy. Takie smierdzace pozadnie. W koncu ludzie wychodza a ty mozesz sobie poczytac spokojnie gazety. Nie polecam robienia kupy, tylko puszczanie gazow. Bo zrobic kupe w empiku to juz sztuka! Odpowiedz Link Zgłoś