garg_ul 16.07.04, 16:36 długość sygnaturki do 4 linijek, draby jedne. I jeszcze maas twierdzi, że to jest standard internetowy ;o To może by tak poszerzyć pole na podpis, to się więcej zmieści... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to.ya Ty spac miałeś. a nie marudzić!!!! ;))) 16.07.04, 16:39 A mnie nie wyszło zrobienie linka, buuuuuuuuu :'((( Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Jakiego linka? 16.07.04, 16:43 A spać chyba w końcu nie pójdę, na to wychodzi. Swoje leżenie odbębnię może w wannie :]] A jeśli chodzi o marudzenie, to jest to to, co wychodzi mi najlepiej ;o Więc proszę mi nie bronić moich małych przyjemności :))) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Marudo, Tyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!;))) 16.07.04, 16:46 Link mi już wyszedł: zobacz jak ślicznie:) Pięęęęęęęęęęęęęęknie marudzisz :)))) Czy ja zabraniam? Ależ skądże znowu!!! Tylko tak, dla "podgoworienija razgawora" ... BTW: jesteś na GG? Bo nas za chwilkę zabanują za pogaduchy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Bardzo, ale to bardzo 16.07.04, 16:50 apetycznie wygląda ten piesek :))) Nie zbanują. D_b pojechał na urlop chyba. A nikogo innego to nie obchodzi, co się dzieje, jeśli tylko jest politycznie poprawne ;PP Idę chyba jeść, tak mię ten piesek wzruszył był ;o Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Bardzo, ale to bardzo 16.07.04, 16:58 Ale nie będziesz jadł pieska??????!!!!! Politycznie poprawnie jesteśmy? Hę ... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Ha, skrócili 16.07.04, 17:41 Jesteś w kolanku w poniedziałek wieczorem????? Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul A co jest w poniedziałek wieczorem? 16.07.04, 18:16 W gruncie rzeczy mogę być tym razem :) Pod warunkiem, że ktoś mi mleko postawi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: A co jest w poniedziałek wieczorem? 16.07.04, 20:31 Lany poniedziałek!! ;o{))). Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Mleko :)))) 17.07.04, 16:53 garg_ul napisał: > Pod warunkiem, że ktoś mi mleko postawi ;))) Słodkie? Ilu procentowe? Kwaśne? Ze śmietanką czy wstrząśnięte lecz nie zmieszane? Kwaśne jako okład na "opaleniznę" też życzysz? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś