Gość: marek IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 12:14 Gdzie można za darmo zaparkować, aby było jak najbliżej Grodzkiej ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joseph Re: miejsce do parkowania - centrum IP: *.interkom.pl 21.03.02, 13:55 Na Placu Wszystkich Świętych, ale najpierw trzeba wygrać wybory samorządowe. Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: miejsce do parkowania - centrum 21.03.02, 13:59 W okolicach Dietla/Stradom. Między tymi ulicami jeast mnóstwo mniejszych i tam można parkować. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: miejsce do parkowania - centrum 21.03.02, 14:00 Na Bernardyńskiej z kartą postojową za 3zł (pierwsza godzina), na parkingu przy Straszewskiego (obok BIG Banku - 3,50 zł za pierwszą godzinę), lub na Poselskiej (przecznica z Grodzkiej - info, bo pyta chyba bielszczanin) z blokadą na kole , za 250 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: miejsce do parkowania - centrum 21.03.02, 14:02 krzychut napisał(a): lub na > Poselskiej (przecznica z Grodzkiej - info, bo pyta chyba bielszczanin) z > blokadą na kole , za 250 zł. Chyba, że ktoś przywiezie blokadę w bagażniku i sam ją sobie założy, by zmylić Straż Miejską. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: miejsce do parkowania - centrum 21.03.02, 14:03 Pardon, nie zauważyłem, że chcesz za darmo - bezpłatnie dopiero na Kazimierzu , czyli od ul. Dietla w kierunku Podgórza . Małopolanin, też chyba się pomylił, między Dietla a Stradom obowiązuje strefa "C" i karty postojowe. Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: miejsce do parkowania - centrum 21.03.02, 14:09 A bezpłatnie - to faktycznie się pomyliłem:( W miejscach, o których napisałem, jak słusznie mówisz, jest strefa C. Ale w tamtych rejonach prawie zawsze można znaleźć wolne , płatne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: miejsce do parkowania - centrum 21.03.02, 20:53 malopolanin napisał(a): > A bezpłatnie - to faktycznie się pomyliłem:( > W miejscach, o których napisałem, jak słusznie mówisz, jest strefa C. > Ale w tamtych rejonach prawie zawsze można znaleźć wolne , płatne miejsce. platne miejsce znajdziesz nawet na studenkiej, a to jest prawie rynek... Odpowiedz Link Zgłoś