Gość: ze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 22:17 ktos ty???i dlaczego?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: erich Baza D Re: erich von stroheim... IP: *.gdynia.mm.pl 21.07.04, 08:59 ..ooo, yes ! peteen, best regards www.geocities.com/bercovy/contents.html Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: erich von stroheim... 21.07.04, 09:01 senkju ci, początek twojego postu zabrzmiał jak orgazm (choćby inteletualny)... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erich Baza D Re: erich von stroheim... IP: *.gdynia.mm.pl 21.07.04, 09:29 .. spojrz, te wszystkie diably i rogale z twojego garnizonu dogorywaja na pryczch , a my na porannym patrolu... dziwny ten swiat, tralalalalala, u nas ciemno i mzy...chyba flash'a otworze.. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: erich von stroheim... 21.07.04, 10:31 ja jestem na placówce wysuniętej, w strefie buforowej, jako krakowski desant... działam z doskoku, zaraz znowu trza iść... ps. a u nas w pracy picie zabronione, dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze.. Re: erich von stroheim... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 13:14 teraz wszystko sie rozjasnilo-dziekuje panu-paniom.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze.. Re: erich von stroheim... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 13:19 za jest co.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leas Re: erich von stroheim... IP: *.ists.pl / *.ists.pl 21.07.04, 16:04 A Towarzysza broni masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze.. Re: erich von stroheim... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 16:11 A do kogo twoje slowa plyna???, jezeli do mnie-ze..- to no coz.. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: erich von stroheim... 21.07.04, 16:14 a ja w wojsku nie byłem, nie mam zatem towarzyszy broni... ps. bronia też mi swoich towarzyszy nie przedstawiała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leas Re: erich von stroheim... IP: *.ists.pl / *.ists.pl 21.07.04, 16:17 A jednak przeceniłam Cię. Skoro szafujesz nazwiskiem von Stroheim sądziłam, iż znasz jego dorobek aktorsko-reżyserski. Chciałam sprawdzić. Nie chwyciłeś aluzji kolego. Rozczarowałam się. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: erich von stroheim... 21.07.04, 16:33 kiepszczak z ciebie, skoro nie złapałaś mojego wyrafinowanego poczucia humoru... ps. jeszcze bym cię, dziecino, poduczył solidnie historii filmu, ale po co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze.. Re: erich von stroheim... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 16:37 i po co te nieprzyjemnosci..? do zobaczenia, do jutra.. ide na spacerek w samotnosci.. .. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: erich von stroheim... 21.07.04, 16:38 pa ci... jak zwykle nie ja zacząłem... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze.. Re: erich von stroheim... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 16:50 ja nie mowie ze ty.. pa tobie.. .. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: erich von stroheim... 21.07.04, 16:52 a erich i tak był (jest?) zebeściak (debeściak ?)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leas Re: erich von stroheim... IP: *.ists.pl / *.ists.pl 22.07.04, 14:45 To nie było wyrachowane poczucie humoru, choć marzy Ci się ono. To była niewiedza. Co do historii, nie tylko filmu - wyczuwam w Tobie belfra, może nawet historii, ale nic ponad to. Nauczyciele też są omylni, a niektórzy mają nawet o sobie dobre zdanie. Wypisz, wymaluj, człowiek, któremu wydaje się, iż inni kochają Go nienawidzić. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: erich von stroheim... 22.07.04, 15:07 filmoznawstwo, jeszcze w latach 80, znaczy na polonistyce... i nie ośmieszaj się więcej... eot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze.. Re: erich von stroheim... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 15:16 kolory..kieslowski ..niebieski.. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: erich von stroheim... 22.07.04, 15:43 ??? nie przypominam ani kieślowskiego, ani nie jestem niebieski, ani nie mam urody francuskiej aktorki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze.. Re: erich von stroheim... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 15:55 no coz.. ja tez nie mam,ale kolory i tak lubie;).. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leas Re: erich von stroheim... IP: *.ists.pl / *.ists.pl 22.07.04, 18:39 Paskudny charakter. Arogant, egocentryk, w dodatku śmieszniutki. Tylko obojętność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze.. Re: erich von stroheim... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 10:44 ..czas pokochac czlowieka ktorego nienawidzimy..co? Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz 21.07.04, 10:36 nienawidzic moj drogi. peteen to osoba mila. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz 21.07.04, 10:42 ??? a skąd wiesz, skoro tendencyjnie unikasz spotkań piwnych twa ? ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz 21.07.04, 12:08 kobieca intuicja moj drogi ;) niczego nie unikam, ostatnio w gorach siedzialam :PPPP zreszta- ja sie takich spotkan boje :> wszycy ze 20 lat starsi :] Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz 21.07.04, 12:24 no, ja to pewnie ze 40 lat starszy... ale są i młodzianki urody wszetecznej obojga płci, zaręczam ! :c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 21.07.04, 12:32 tak naprawde to same dziadki siedza na forum, ale niech to pozostanie tajemnica..:P Odpowiedz Link Zgłoś
stary71 Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz 21.07.04, 12:56 Khe, khe, blbrblbrblbr, tfu!.... kto mi zmieni pampersa?! "Długie jest tylko życie. Sztuka jest krótka. Jeśli jej tchnienie ma nas zbliżyć do bogów, to jest ono łaską chwili..." (Beethoven) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz 21.07.04, 12:58 zgłoś się, młody, do forumowych dziadków... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
stary71 Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz 21.07.04, 13:04 Po takiej wymianie uwag Klymenystra będzie nas omijała szerokim łukiem (na rowerku). No i nie przekona się naocznie o tym, co - słusznie zresztą - napisała ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz 21.07.04, 13:07 miki ją namówi... mówię ci ! :c) Odpowiedz Link Zgłoś
vizga Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz 21.07.04, 13:16 Nie jest najważniejsze ile kto ma lat...ważne na ile się czuje.A od forumowych Panów, aż bije rozpasana i nieposkromiona młodzieńczość! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz 21.07.04, 13:19 a tak się "vizgamy" z imprezy na imprezę (a w sercu ciągle maj)... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
vizga Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz 21.07.04, 13:22 No i tak trzymać!!! "vizganie" może być tylko pozytywne. Odpowiedz Link Zgłoś
sunny_day Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz 23.07.04, 13:40 Rozpasana i nieokiełznana..no...no...się porobiło :))) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz 21.07.04, 13:35 przekonam, przekonam :))) tylko nastepnym razem mowcie wyraznie co i jak :)))) pampersow zmieniac nie bede ale moge ewentualnie pomagac schodzic po schodach i mowic glosno, coby byc slyszana ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze.. Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 13:22 za duzo jest starszych, lecz sa tez jednostki mlodych,ukrywajacych sie w czelusciach.. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz 21.07.04, 13:23 plwajmy na tę skorupę i zstąpmy do głębi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze.. Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 14:00 ...dalej mlodzi przyjaciele..nie ukrywajmy sie, nie bojmy pokazywac wpierw trzeba wstapic do glebi, by moc sie z niej wynurzyc i byc jak nowo narodzeni uhh.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 21.07.04, 13:32 noo, tak jak mowilem, dziadkow po dwudziestce to juz cale tlumy,hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz 21.07.04, 13:36 po 20 ? toc to przeciez matuzalemowy wiek...och ach :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 21.07.04, 13:39 no wlasnie, dlatego ostrzegam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze.. Re: Przyznaję się! Jestem po dwudziestce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 16:17 bron... po... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Przyznaję się! Jestem po dwudziestce! 21.07.04, 16:39 no, teraz to juz na zicher nie przyjdziesz, co ? ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Przyznaję się! Jestem po dwudziestce! 21.07.04, 17:45 ja tam lubie takich starszych panow :> i oni mnie tez :PPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Przyznaję się! Jestem po dwudziestce! 21.07.04, 17:47 wszystkich ? to może też się załapię... Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Przyznaję się! Jestem po dwudziestce! 21.07.04, 18:06 probowac zawsze mozna :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze.. Re: Przyznaję się! Jestem po dwudziestce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 16:53 jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: zbitka słowna "kochać-nienawidziec" 21.07.04, 18:24 Tylko wyjatkowo zadufany w sobie "element" mógł tak nasmarować:)))) P.Peteeenie ale mam przyjemność z przesłuchiwanie co ładniejszych płyt:) i tak sobie myślę, że Ci je ukradnę - no może postawię jakieś "malutki" piwo - bo płytki warte:) ale.... Jutro bedzie leppiej:) Alem sie sprytnie nawalił:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze.. Re: zbitka słowna "kochać-nienawidziec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 18:37 kochamy i nienawidzimy... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: zbitka słowna "kochać-nienawidziec 21.07.04, 18:39 sprzeczność:) jako "bezpartyjny fachowiec" są rzeczy możliwe ale i są nie możliwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze.. Re: zbitka słowna "kochać-nienawidziec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 15:05 mozna kochac i mozna nienawidziec.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze.. Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 17:14 gdzie jest, gdzie...? Odpowiedz Link Zgłoś
facio_macio Jest szarym człowiekiem i to wszystko... 23.07.04, 11:10 Może bardziej pasowałoby nie "kim jest...", ale "kim chciałby być, a nigdy nie będzie..." Gratuluję kompleksu wyższości. Nienawidzić? - a po co...? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen szarym??? 23.07.04, 12:12 czyżbyś mnie znał ? ;c) szare to mam portki, co najwyżej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze.. Re: szarym??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 12:17 jakie szczegoly.. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: szarym??? 23.07.04, 12:18 ze.. szczególnym uwzględnieniem szczegółów... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze.. Re: szarym??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 12:27 Tak jest Panie Kapitanie!!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 12:50 chlip..chlip..wszyscy sobie poczli..chlip.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze.. Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 13:12 jednak jestes...greta..ktos jeszcze.. nie,nikt..to tylko echo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasja Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 18:49 cisza.. jest moze kiedys ktos wroci a dobrze by bylo ,bo milo sie czytalo wasze klotne ,rozmowy, ale teraz jest cisza- czyzby to byl czyzyk?- nie kazdy poszedl w swoja strone!- wroccie jednak i tworzcie ten watek razem..tak, tak ladnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 20:49 do widzenia do jutra.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuriozum.. Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 12:55 hop,hop..ktos tu jest chcem porozmawiac.. hoop,hoop,jest tu ktos? ignoranci.. a fe.. Odpowiedz Link Zgłoś
facio_macio Re: kimze jest czlowiek,ktorego nie kochamy nawidz 24.07.04, 15:54 Wielu tu jest takich co wydaję im się, że są - a ich dawno już nie ma... ;-o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julita Re: kimze jest czlowiek,ktorego nie kochamy nawid IP: *.czchow.sdi.tpnet.pl 24.07.04, 16:34 wiecie co? rozpierdalacie mnie na łopatki waszymi tekstami. Poprostu gratuluje pomysłowości w wyrazaniu swojego zdania.A myślałam że tylko ja jestem zakręcona ...a tu taka miła niespodzianka.Hej a może założymy sekte świrów?......???Pozdrowienia. Tak trzymać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gargamel Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 13:51 kimze jest czlowiek ktorego kochamy..hmmm no nie wiem moze jakas mila pani mi powie-a moze to chodzi o mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurf Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 15:12 tak, tak, kochamy cię, gargamelu ! Odpowiedz Link Zgłoś