Dodaj do ulubionych

kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidziec..

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 22:17
ktos ty???i dlaczego??
Obserwuj wątek
    • peteen erich von stroheim... 21.07.04, 08:47
      za całokształt...
      • Gość: erich Baza D Re: erich von stroheim... IP: *.gdynia.mm.pl 21.07.04, 08:59
        ..ooo, yes ! peteen, best regards
        www.geocities.com/bercovy/contents.html
        • peteen Re: erich von stroheim... 21.07.04, 09:01
          senkju ci, początek twojego postu zabrzmiał jak orgazm (choćby inteletualny)...
          ;c)
          • Gość: erich Baza D Re: erich von stroheim... IP: *.gdynia.mm.pl 21.07.04, 09:29
            .. spojrz, te wszystkie diably i rogale z twojego garnizonu dogorywaja na
            pryczch , a my na porannym patrolu...
            dziwny ten swiat, tralalalalala, u nas ciemno i mzy...chyba flash'a otworze..
            • peteen Re: erich von stroheim... 21.07.04, 10:31
              ja jestem na placówce wysuniętej, w strefie buforowej, jako krakowski desant...
              działam z doskoku, zaraz znowu trza iść...

ps. a u nas w pracy picie zabronione, dziwne...
      • Gość: ze.. Re: erich von stroheim... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 13:14
        teraz wszystko sie rozjasnilo-dziekuje panu-paniom..
        • peteen Re: erich von stroheim... 21.07.04, 13:15
          nie za ma co...
          • Gość: ze.. Re: erich von stroheim... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 13:19
            za jest co..
      • Gość: leas Re: erich von stroheim... IP: *.ists.pl / *.ists.pl 21.07.04, 16:04
        A Towarzysza broni masz?
        • Gość: ze.. Re: erich von stroheim... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 16:11
          A do kogo twoje slowa plyna???, jezeli do mnie-ze..- to no coz..
          • peteen Re: erich von stroheim... 21.07.04, 16:14
            a ja w wojsku nie byłem, nie mam zatem towarzyszy broni...

ps. bronia też mi swoich towarzyszy nie przedstawiała
            • Gość: leas Re: erich von stroheim... IP: *.ists.pl / *.ists.pl 21.07.04, 16:17
              A jednak przeceniłam Cię. Skoro szafujesz nazwiskiem von Stroheim sądziłam, iż
              znasz jego dorobek aktorsko-reżyserski. Chciałam sprawdzić. Nie chwyciłeś
              aluzji kolego. Rozczarowałam się.
              • peteen Re: erich von stroheim... 21.07.04, 16:33
                kiepszczak z ciebie, skoro nie złapałaś mojego wyrafinowanego poczucia humoru...

ps. jeszcze bym cię, dziecino, poduczył solidnie historii filmu, ale po co ?
                • Gość: ze.. Re: erich von stroheim... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 16:37
                  i po co te nieprzyjemnosci..?
                  do zobaczenia, do jutra..
                  ide na spacerek w samotnosci..
                  ..
                  • peteen Re: erich von stroheim... 21.07.04, 16:38
                    pa ci...
                    jak zwykle nie ja zacząłem...
                    ;c)
                    • Gość: ze.. Re: erich von stroheim... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 16:50
                      ja nie mowie ze ty..
                      pa tobie..
                      ..
                      • peteen Re: erich von stroheim... 21.07.04, 16:52
                        a erich i tak był (jest?) zebeściak (debeściak ?)...
                • Gość: leas Re: erich von stroheim... IP: *.ists.pl / *.ists.pl 22.07.04, 14:45
                  To nie było wyrachowane poczucie humoru, choć marzy Ci się ono. To była
                  niewiedza.
                  Co do historii, nie tylko filmu - wyczuwam w Tobie belfra, może nawet historii,
                  ale nic ponad to. Nauczyciele też są omylni, a niektórzy mają nawet o sobie
                  dobre zdanie. Wypisz, wymaluj, człowiek, któremu wydaje się, iż inni kochają Go
                  nienawidzić.
                  • peteen Re: erich von stroheim... 22.07.04, 15:07
                    filmoznawstwo, jeszcze w latach 80, znaczy na polonistyce...
                    i nie ośmieszaj się więcej...
                    eot
                    • Gość: ze.. Re: erich von stroheim... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 15:16
                      kolory..kieslowski
                      ..niebieski..
                      • peteen Re: erich von stroheim... 22.07.04, 15:43
                        ???
                        nie przypominam ani kieślowskiego, ani nie jestem niebieski, ani nie mam urody
                        francuskiej aktorki...
                        • Gość: ze.. Re: erich von stroheim... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 15:55
                          no coz.. ja tez nie mam,ale kolory i tak lubie;)..
                    • Gość: leas Re: erich von stroheim... IP: *.ists.pl / *.ists.pl 22.07.04, 18:39
                      Paskudny charakter. Arogant, egocentryk, w dodatku śmieszniutki. Tylko
                      obojętność.
      • Gość: ze.. Re: erich von stroheim... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 10:44
        ..czas pokochac czlowieka ktorego nienawidzimy..co?
    • klymenystra Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz 21.07.04, 10:36
      nienawidzic moj drogi.
      peteen to osoba mila.
      • peteen Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz 21.07.04, 10:42
        ???
        a skąd wiesz, skoro tendencyjnie unikasz spotkań piwnych twa ?
        ;c)
        • klymenystra Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz 21.07.04, 12:08
          kobieca intuicja moj drogi ;) niczego nie unikam, ostatnio w gorach
          siedzialam :PPPP zreszta- ja sie takich spotkan boje :> wszycy ze 20 lat
          starsi :]
          • peteen Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz 21.07.04, 12:24
            no, ja to pewnie ze 40 lat starszy...
            ale są i młodzianki urody wszetecznej obojga płci, zaręczam !
            :c)
            • Gość: 7 Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 21.07.04, 12:32
              tak naprawde to same dziadki siedza na forum, ale niech to pozostanie tajemnica..:P
              • stary71 Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz 21.07.04, 12:56
                Khe, khe, blbrblbrblbr, tfu!.... kto mi zmieni pampersa?!

"Długie jest tylko życie. Sztuka jest krótka.
                Jeśli jej tchnienie ma nas zbliżyć do bogów,
                to jest ono łaską chwili..."
                (Beethoven)
                • peteen Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz 21.07.04, 12:58
                  zgłoś się, młody, do forumowych dziadków...
                  ;c)
                  • stary71 Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz 21.07.04, 13:04
                    Po takiej wymianie uwag Klymenystra będzie nas omijała szerokim łukiem (na
                    rowerku). No i nie przekona się naocznie o tym, co - słusznie zresztą -
                    napisała ;-(
                    • peteen Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz 21.07.04, 13:07
                      miki ją namówi...
                      mówię ci !
                      • vizga Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz 21.07.04, 13:16
                        Nie jest najważniejsze ile kto ma lat...ważne na ile się czuje.A od forumowych
                        Panów, aż bije rozpasana i nieposkromiona młodzieńczość!
                        • peteen Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz 21.07.04, 13:19
                          a tak się "vizgamy" z imprezy na imprezę (a w sercu ciągle maj)...
                          ;c)
                          • vizga Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz 21.07.04, 13:22
                            No i tak trzymać!!! "vizganie" może być tylko pozytywne.
                        • sunny_day Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz 23.07.04, 13:40
                          Rozpasana i nieokiełznana..no...no...się porobiło :)))
                    • klymenystra Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz 21.07.04, 13:35
                      przekonam, przekonam :))) tylko nastepnym razem mowcie wyraznie co i jak :))))
                      pampersow zmieniac nie bede ale moge ewentualnie pomagac schodzic po schodach i
                      mowic glosno, coby byc slyszana ;))
    • Gość: ze.. Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 13:22
      za duzo jest starszych, lecz sa tez jednostki mlodych,ukrywajacych sie w
      czelusciach..
      • peteen Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz 21.07.04, 13:23
        plwajmy na tę skorupę i zstąpmy do głębi...
        • Gość: ze.. Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 14:00
          ...dalej mlodzi przyjaciele..nie ukrywajmy sie, nie bojmy pokazywac wpierw
          trzeba wstapic do glebi, by moc sie z niej wynurzyc i byc jak nowo narodzeni
          uhh..
      • Gość: 7 Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 21.07.04, 13:32
        noo, tak jak mowilem, dziadkow po dwudziestce to juz cale tlumy,hahaha
        • klymenystra Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz 21.07.04, 13:36
          po 20 ? toc to przeciez matuzalemowy wiek...och ach :>
          • Gość: 7 Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 21.07.04, 13:39
            no wlasnie, dlatego ostrzegam
            • stary71 Przyznaję się! Jestem po dwudziestce! 21.07.04, 16:16
              2,5 x....
              • Gość: ze.. Re: Przyznaję się! Jestem po dwudziestce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 16:17
                bron... po...
                • klymenystra Re: Przyznaję się! Jestem po dwudziestce! 21.07.04, 16:37
                  O.o
                  • peteen Re: Przyznaję się! Jestem po dwudziestce! 21.07.04, 16:39
                    no, teraz to juz na zicher nie przyjdziesz, co ?
                    ;c)
                    • klymenystra Re: Przyznaję się! Jestem po dwudziestce! 21.07.04, 17:45
                      ja tam lubie takich starszych panow :> i oni mnie tez :PPPPPPPPPPPPPP
                      • peteen Re: Przyznaję się! Jestem po dwudziestce! 21.07.04, 17:47
                        wszystkich ? to może też się załapię...
                        • klymenystra Re: Przyznaję się! Jestem po dwudziestce! 21.07.04, 18:06
                          probowac zawsze mozna :]
                  • Gość: ze.. Re: Przyznaję się! Jestem po dwudziestce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 16:53
                    jest..
    • skks zbitka słowna "kochać-nienawidziec 21.07.04, 18:21

• skks Re: zbitka słowna "kochać-nienawidziec" 21.07.04, 18:24
        Tylko wyjatkowo zadufany w sobie "element" mógł tak nasmarować:))))
        P.Peteeenie ale mam przyjemność z przesłuchiwanie co ładniejszych płyt:) i tak
        sobie myślę, że Ci je ukradnę - no może postawię jakieś "malutki" piwo - bo
        płytki warte:)
        ale....
        Jutro bedzie leppiej:)
        Alem sie sprytnie nawalił:)
      • Gość: ze.. Re: zbitka słowna "kochać-nienawidziec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 18:37
        kochamy i nienawidzimy...
        • skks Re: zbitka słowna "kochać-nienawidziec 21.07.04, 18:39
          sprzeczność:)
          jako "bezpartyjny fachowiec" są rzeczy możliwe ale i są nie możliwe:)
          • Gość: ze.. Re: zbitka słowna "kochać-nienawidziec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 15:05
            mozna kochac i mozna nienawidziec..
    • Gość: ze.. Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 17:14
      gdzie jest, gdzie...?
    • facio_macio Jest szarym człowiekiem i to wszystko... 23.07.04, 11:10
      Może bardziej pasowałoby nie "kim jest...", ale "kim chciałby być, a nigdy nie
      będzie..."
      Gratuluję kompleksu wyższości. Nienawidzić? - a po co...?
      • peteen szarym??? 23.07.04, 12:12
        czyżbyś mnie znał ?
        ;c)
        szare to mam portki, co najwyżej...
        • Gość: ze.. Re: szarym??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 12:17
          jakie szczegoly..
          • peteen Re: szarym??? 23.07.04, 12:18
            ze.. szczególnym uwzględnieniem szczegółów...
            • Gość: ze.. Re: szarym??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 12:27
              Tak jest Panie Kapitanie!!...
    • Gość: greta Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 12:50
      chlip..chlip..wszyscy sobie poczli..chlip..
      • Gość: ze.. Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 13:12
        jednak jestes...greta..ktos jeszcze.. nie,nikt..to tylko echo..
        • Gość: kasja Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 18:49
          cisza.. jest moze kiedys ktos wroci a dobrze by bylo ,bo milo sie czytalo wasze
          klotne ,rozmowy, ale teraz jest cisza- czyzby to byl czyzyk?- nie kazdy poszedl
          w swoja strone!- wroccie jednak i tworzcie ten watek razem..tak, tak ladnie..
    • Gość: greta Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 20:49
      do widzenia do jutra..
    • Gość: kuriozum.. Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 12:55
      hop,hop..ktos tu jest chcem porozmawiac.. hoop,hoop,jest tu ktos?
      ignoranci..
      a fe..
      • facio_macio Re: kimze jest czlowiek,ktorego nie kochamy nawidz 24.07.04, 15:54
        Wielu tu jest takich co wydaję im się, że są - a ich dawno już nie ma... ;-o
        • Gość: Julita Re: kimze jest czlowiek,ktorego nie kochamy nawid IP: *.czchow.sdi.tpnet.pl 24.07.04, 16:34
          wiecie co? rozpierdalacie mnie na łopatki waszymi tekstami. Poprostu gratuluje
          pomysłowości w wyrazaniu swojego zdania.A myślałam że tylko ja jestem
          zakręcona ...a tu taka miła niespodzianka.Hej a może założymy sekte
          świrów?......???Pozdrowienia. Tak trzymać ;)
    • Gość: gargamel Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 13:51
      kimze jest czlowiek ktorego kochamy..hmmm no nie wiem moze jakas mila pani mi
      powie-a moze to chodzi o mnie?
      • Gość: smurf Re: kimze jest czlowiek,ktorego kochamy nienawidz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 15:12
        tak, tak, kochamy cię, gargamelu !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka