Dodaj do ulubionych

SM "Dom dla młodych"-ul. Szwai-umowa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 12:01
Prosze pilnie o kontakt e-mailowy: ewa7232@wp.pl osoby będące na etapie
podpisywania umowy dot. zakupu mieszkań przy ul. Szwai.
Pozdrawiam

ewa
Obserwuj wątek
    • Gość: malunia Re: SM "Dom dla młodych"-ul. Szwai-umowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 19:06
      Wysłałam wiadomosc na Pani adres.
    • Gość: tom Re: SM "Dom dla młodych"-ul. Szwai-umowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 22:29
      wiadomość wysłana
      • Gość: agagacek Re: SM "Dom dla młodych"-ul. Szwai-umowa IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 21.07.04, 22:47
        Tez wysłałam...
        • Gość: gość Re: SM "Dom dla młodych"-ul. Szwai-umowa IP: *.autocom.pl 21.07.04, 23:03
          Mam nadzieje ze doszły do was (Agnieszka,Alicja, Tomek) moje e-maile.
          pozdrawiam
          • Gość: sdf moze podziel sie na forum.. IP: 195.116.22.* 22.07.04, 09:30
    • Gość: Luka Re: SM "Dom dla młodych"-ul. Szwai-umowa IP: 195.245.222.* 28.07.04, 12:03
      Czy w tresci umowy jest wzmianka ,ze ustanawiajac prawo odrebnej wlasnosci dla
      lokalu stajemy sie tez wlascicielem czesci gruntu ? Mysle ze to wazna sprawa.
      Moze ktos kto juz podpisywal umowe wie cos na ten temat ?
      Pozdrawiam
      Lukasz
    • Gość: mariusz Re: SM "Dom dla młodych"-ul. Szwai-umowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 12:15
      mam małe wątpliwości co do § 3. Zwłaszcza co do uczestnictwa w INNYCH
      zobowiązaniach Spółdzielni zwiazanych z budową.
      Proszę o opinie...
      • Gość: karina Re: SM "Dom dla młodych"-ul. Szwai-umowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 15:02
        tyle co moge napsiac to to ze moj prawnik byl ze mna przy podpiywaniu umowy i
        stwierdzil ze jest z nia wszystko ok.troche lipa jest tam apropo dotrzymania
        terminu oraz z tym ze cena niejest ustalona tylko powinna byc niezmienna.ale
        wedlug prawnika niema tam zadnych kruczkow itp.
        • Gość: danka Re: SM "Dom dla młodych"-ul. Szwai-umowa IP: *.psych.lsu / *.psych.cm-uj.krakow.pl 11.08.04, 19:02
          czy podpisywaliście umowę w formie aktu notarialnego - jakie są z tego
          korzyści, ile to kosztuje i czy mają swojego notariusza? Bardzo proszę o opinie
        • Gość: mariusz Re: SM "Dom dla młodych"-ul. Szwai-umowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 12:26
          co do ceny to jestem przekonany że się zmieni... Pytałem o taką sytuacje bank,
          zazwyczaj jezeli kwota koncowa znacznie sie rózni to zostaje przyznawany
          dodatkowy kredyt. Ryzyko jest ale wizja swojego M też mocna jest...
    • Gość: max Re: SM "Dom dla młodych"-ul. Szwai-umowa IP: *.autocom.pl 11.08.04, 21:48
      byłem dzisiaj na budowie i cos mi sie wydaje, ze deklarowana 20 metrowa
      odleglosc miedzy poszegolnymi budynkami byla o wiele zawyzona...Czuje ze bedzie
      tam totalna ciasnota...
      • axina Re: SM "Dom dla młodych"-ul. Szwai-umowa 12.08.04, 16:30
        Obejrzyj pozostałe osiedla wybudowane przez SM dmd i juz będziesz wiedział co
        dzieje się po zakończeniu inwestycji z deklarowanymi "przestrzeniami
        ogoromnymi " pomiedzy budynkami.
        • Gość: karina Re: SM "Dom dla młodych"-ul. Szwai-umowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 20:43
          ja niewidzialam innych ich osiedli,ale wydaje mi sie ze to nie ich dobra wola
          ze bedzie 20metrow pomiedzy budynkami tylko to jest prawne minimum.ale
          faktycznie niewyglada narazie na taka odleglosc jednak nieda sie tego
          przewidziec zwlaszcza ze sa te podziemne garaze a one moga pod ziemia wystawac
          ponad bryle budynku.ja tam jestem dobrej mysli i wole sie niemartwic na
          zapas.jest tam zajebiscie ladnie i jesli tylko niespieprza czegos bardzo to
          bede zadowolona.a co do ceny to slyszalam ze na innych osiedlach;sw.jacka i
          obozowa cena sie niezmienila.rozumie ze wszyscy na forum to przyszli zasielency
          szwai???:))
          • axina Re: SM "Dom dla młodych"-ul. Szwai-umowa 13.08.04, 08:50
            cena za metr nie uległa zmianie, okazało sie tylko że wszystkim mieszkania na
            papierze głównie - urosły....
            • Gość: Lucas Re: SM "Dom dla młodych"-ul. Szwai-umowa IP: 195.245.222.* 13.08.04, 14:33
              A czy przy odbiorze mieszkania nie byl robiony pomiar powierzchni mieszkania ?
              Pozdrawiam
              Łukasz
              • axina Re: SM "Dom dla młodych"-ul. Szwai-umowa 13.08.04, 14:47
                nie
    • Gość: monique Re: SM "Dom dla młodych"-ul. Szwai-umowa IP: 217.153.132.* 30.08.04, 12:22
      Wyslalam wiadomosc. Prosze o informacje
      • Gość: kasia Re: SM "Dom dla młodych"-ul. Szwai-umowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 18:01
        czy ktos ma kupione mieszkanie na szwai na parterze??przeraza mnie to ze
        obiecywali ogrodki do ktorych mialo sie wychodzic prosto z mieszkania,a tu
        dzisiaj na budowie widze na parterze balkony i dosc wysoko nad ziemia.czy ktos
        cos wie???
    • Gość: Ogłoszenie Forum SM DdM IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.02.05, 22:54
      Nowe forum dla obecnych i przyszłych mieszkańców SM Dom Dla Młodych:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25682

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka