Gość: gosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 12:01 Prosze pilnie o kontakt e-mailowy: ewa7232@wp.pl osoby będące na etapie podpisywania umowy dot. zakupu mieszkań przy ul. Szwai. Pozdrawiam ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malunia Re: SM "Dom dla młodych"-ul. Szwai-umowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 19:06 Wysłałam wiadomosc na Pani adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: SM "Dom dla młodych"-ul. Szwai-umowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 22:29 wiadomość wysłana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agagacek Re: SM "Dom dla młodych"-ul. Szwai-umowa IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 21.07.04, 22:47 Tez wysłałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: SM "Dom dla młodych"-ul. Szwai-umowa IP: *.autocom.pl 21.07.04, 23:03 Mam nadzieje ze doszły do was (Agnieszka,Alicja, Tomek) moje e-maile. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luka Re: SM "Dom dla młodych"-ul. Szwai-umowa IP: 195.245.222.* 28.07.04, 12:03 Czy w tresci umowy jest wzmianka ,ze ustanawiajac prawo odrebnej wlasnosci dla lokalu stajemy sie tez wlascicielem czesci gruntu ? Mysle ze to wazna sprawa. Moze ktos kto juz podpisywal umowe wie cos na ten temat ? Pozdrawiam Lukasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: SM "Dom dla młodych"-ul. Szwai-umowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 12:15 mam małe wątpliwości co do § 3. Zwłaszcza co do uczestnictwa w INNYCH zobowiązaniach Spółdzielni zwiazanych z budową. Proszę o opinie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: SM "Dom dla młodych"-ul. Szwai-umowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 15:02 tyle co moge napsiac to to ze moj prawnik byl ze mna przy podpiywaniu umowy i stwierdzil ze jest z nia wszystko ok.troche lipa jest tam apropo dotrzymania terminu oraz z tym ze cena niejest ustalona tylko powinna byc niezmienna.ale wedlug prawnika niema tam zadnych kruczkow itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danka Re: SM "Dom dla młodych"-ul. Szwai-umowa IP: *.psych.lsu / *.psych.cm-uj.krakow.pl 11.08.04, 19:02 czy podpisywaliście umowę w formie aktu notarialnego - jakie są z tego korzyści, ile to kosztuje i czy mają swojego notariusza? Bardzo proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: SM "Dom dla młodych"-ul. Szwai-umowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 12:26 co do ceny to jestem przekonany że się zmieni... Pytałem o taką sytuacje bank, zazwyczaj jezeli kwota koncowa znacznie sie rózni to zostaje przyznawany dodatkowy kredyt. Ryzyko jest ale wizja swojego M też mocna jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: SM "Dom dla młodych"-ul. Szwai-umowa IP: *.autocom.pl 11.08.04, 21:48 byłem dzisiaj na budowie i cos mi sie wydaje, ze deklarowana 20 metrowa odleglosc miedzy poszegolnymi budynkami byla o wiele zawyzona...Czuje ze bedzie tam totalna ciasnota... Odpowiedz Link Zgłoś
axina Re: SM "Dom dla młodych"-ul. Szwai-umowa 12.08.04, 16:30 Obejrzyj pozostałe osiedla wybudowane przez SM dmd i juz będziesz wiedział co dzieje się po zakończeniu inwestycji z deklarowanymi "przestrzeniami ogoromnymi " pomiedzy budynkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: SM "Dom dla młodych"-ul. Szwai-umowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 20:43 ja niewidzialam innych ich osiedli,ale wydaje mi sie ze to nie ich dobra wola ze bedzie 20metrow pomiedzy budynkami tylko to jest prawne minimum.ale faktycznie niewyglada narazie na taka odleglosc jednak nieda sie tego przewidziec zwlaszcza ze sa te podziemne garaze a one moga pod ziemia wystawac ponad bryle budynku.ja tam jestem dobrej mysli i wole sie niemartwic na zapas.jest tam zajebiscie ladnie i jesli tylko niespieprza czegos bardzo to bede zadowolona.a co do ceny to slyszalam ze na innych osiedlach;sw.jacka i obozowa cena sie niezmienila.rozumie ze wszyscy na forum to przyszli zasielency szwai???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
axina Re: SM "Dom dla młodych"-ul. Szwai-umowa 13.08.04, 08:50 cena za metr nie uległa zmianie, okazało sie tylko że wszystkim mieszkania na papierze głównie - urosły.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucas Re: SM "Dom dla młodych"-ul. Szwai-umowa IP: 195.245.222.* 13.08.04, 14:33 A czy przy odbiorze mieszkania nie byl robiony pomiar powierzchni mieszkania ? Pozdrawiam Łukasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monique Re: SM "Dom dla młodych"-ul. Szwai-umowa IP: 217.153.132.* 30.08.04, 12:22 Wyslalam wiadomosc. Prosze o informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: SM "Dom dla młodych"-ul. Szwai-umowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 18:01 czy ktos ma kupione mieszkanie na szwai na parterze??przeraza mnie to ze obiecywali ogrodki do ktorych mialo sie wychodzic prosto z mieszkania,a tu dzisiaj na budowie widze na parterze balkony i dosc wysoko nad ziemia.czy ktos cos wie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogłoszenie Forum SM DdM IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.02.05, 22:54 Nowe forum dla obecnych i przyszłych mieszkańców SM Dom Dla Młodych: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25682 Odpowiedz Link Zgłoś