Dodaj do ulubionych

pilkarzyki

IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.07.04, 16:59
zastanawiam sie czy ktos na krakforum w to gra??:)) ja sie w koncu do tego przekonalem, a
moze po prostu chcialo mi sie spedzic pare godzin na przegladaniu list pilkarzy i czesci
wynikow z zeszlego sezonu i mam mniej-wiecej wyklarowane dwie druzyny. tylko ciagle nie
moge sie zdecydowac na pomocnikow, tzn zostalo mi tyle kasy, ze spokojnie zmieszcze
dwoch z wisly. pytanie kto bedzie punktowac, zienczuk, szymkowiak a moze gorawski albo
uche?? w jednej druzynie juz postawilem na zienczuka, bo wydaje mi sie pewniakiem do gry
we wszystkich meczach. no i mam sporo pilkarzy cracovii, byli wyjatkowo tani, mam nadzieje,
ze nastrzelaja troche przeciwnikom:))
Obserwuj wątek
    • peteen Re: pilkarzyki 25.07.04, 18:46
      grałem w to w 2001 roku i zająłem miejsce w granicach 40 tysięcznego, czy jakos
      tak...
      ;c)
      ale będę trzymał za ciebie kciuki, choć na piłce niekoniecznie sie znasz
      (flaszka za craxe juz postawiona ?)
      ;c)
      • Gość: greta Re: pilkarzyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 19:44
        ja tez zalozulam swoja druzyne ale nie bardzo wiem jak zaczac grac-chodzi mi o
        te mecze-juz mam druzyne-i pidze zem gotowa do gry-wiec co zrobic zeby byly te
        wiltrualne mecze -ja sie pilka nie interesuje..;)
      • Gość: 7 Re: pilkarzyki IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.07.04, 20:22
        tez mialem juz ze 2 podejscia do tej gry w ostatnich latach, raczej bezowocne:))
        troche zaluje ze sie nie znam na tych roznych wsiowych klubach, w stylu odry, plocka itd, maja
        tanich graczy i pewnie jakis by dobrze punktowal ;P a tak zostaje mi postawic zurawskiego i
        kuzbe i liczyc, ze znowu strzela razem 40 goli. a taki plan ma chyba wiecej osob ;D
        zobaczymy, ja nie wierze, ze cos wygram, ale byloby fajnie sobie pojezdzic skuterem

co do flaszky to jedna juz postawiona i obalona w nocy na walach pare tygodni temu... zostalo
        nas wtedy zdaje mi sie juz tylko 4 do jej wypicia, wszyscy sie zmyli wczesniej ;)
        a pozostale stawiam jak tomek wroci! za jakis miesiac najwczesniej
        • peteen Re: pilkarzyki 25.07.04, 20:24
          ja nie wiem, czy jestem godzien...
          • Gość: 7 Re: pilkarzyki IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.07.04, 20:35
            eee taam, kazdy jest godzien. no chyba, ze sie wlasciciel flaszky wypnie i powie, ze bedzie sam
            pil ;D ale watpie!! tylko trzeba bedzie jakies lepsze miejsce znalezc, bo litra na walach nie
            zrobimy;) moze kuriozum byloby juz wtedy gotowe, wiec moze tam.. zobaczymy za
            miesiac-poltora
            • peteen Re: pilkarzyki 25.07.04, 20:38
              do lokalu po kuriozum, alias vęsąlatrompette przymierza sie mój znajomy i chce
              z niego zrobic cichy, spokojny lokal...
              jak będę w Krakowie, z chęcią odwiedzę z wami wały w celach konsumpcyjnych...
              • Gość: 7 Re: pilkarzyki IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.07.04, 20:47
                nie bede sie klocil, moze nie jestem zbyt na biezaco, jakis tydzien temu slyszalem jednak cos
                innego
                a co do walow to zdecydowanie na picie wodki wole jakies bardziej cywilizowane miejsca ;D
                • peteen Re: pilkarzyki 25.07.04, 21:23
                  w piątek były rozmowy, więc lepiej sie nie kłóć (zwłaszcza, ze jesteś dobrze
                  wychowany i wiesz, że ze starymi nie wolno sie sprzeczać)...
                  ;c)
                  • Gość: 7 Re: pilkarzyki IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.07.04, 01:05
                    aaaha, dobrze wiedziec, chociaz jest to mnie i krissowi wybitnie nie na reke :P
              • luckystrike Re: pilkarzyki 26.07.04, 12:25
                peteen napisał:

> do lokalu po kuriozum, alias vęsąlatrompette przymierza sie mój znajomy i chce
                > z niego zrobic cichy, spokojny lokal...
                > jak będę w Krakowie, z chęcią odwiedzę z wami wały w celach konsumpcyjnych...

blablablabla....
                chciałbym koledze przypomnieć ( bo chyba już jakiś niemiec w umyśle buszuje), że
                rzeczoną flaszkę pił, ale się szybko zmył ( tradycyjnie zresztą :-p )
                • peteen Re: pilkarzyki 26.07.04, 12:46
                  szanowny pan "nie w kursie dzieła"...
                  chodzi o grad flaszek przegrany przez mikiego z powodu jego niewiary w sukces
                  pasów, a nie o flaszkę jako taką...
                  • Gość: 7 Re: pilkarzyki IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.07.04, 12:49
                    przegralem 3! jedna juz poszla, zdaje sie wlasnie po tym jak byles sie juz zmyles , ale juz sam
                    nie jestem pewien, a dwie beda w blizej nieokreslonej przyszlosci
                    • luckystrike zgadza sie 26.07.04, 13:22
                      rzeczony obiekt peteen w mej obecności opróżnił:) a jak doszło do "brzozowej" to
                      się zmył. A co do nastepnych to i ja się cicho na listę wpisuje. najchętniej we
                      wspomnianych wcześniej piwnicach :)))
                      • peteen zmył sie... 26.07.04, 13:59
                        jak nas złapali na piciu spod stołu...
                        ;c)
                        a brzozówka była całkiem, całkiem...
                        • luckystrike Re: zmył sie... 26.07.04, 14:03
                          peteen napisał:

> jak nas złapali na piciu spod stołu...
                          > ;c)
                          > a brzozówka była całkiem, całkiem...

no przeciez pochodziła z kraju z tradycjami :)
    • Gość: Ona18 Re: pilkarzyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 20:26
      Ja lubialam grac 2,3 lata temu teraz mi sie to po prostu znudzilo.Praktycznie
      nic tam nie dodano,zmieniono....ilez mozna...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka