Dodaj do ulubionych

60ta rocznica Powstania.

01.08.04, 23:42
dziś wszyscy powinni czuć się warszawiakami.

Obserwuj wątek
    • Gość: karta zgrana Re: 60ta rocznica Powstania. IP: *.gdynia.mm.pl 01.08.04, 23:53
      ..nie wygłupiaj sie...nie gloryfikuj przegranych kart... decydenci powstania
      winni stanąc przed narodowym trybunałem..
      • zielonki Re: 60ta rocznica Powstania. 01.08.04, 23:56
        Już stali. Krótka twoja pamięć.
      • gph gdyby głupota miała skrzydła 02.08.04, 10:04
        zapewne fruwałbyś niczym gołębica.
        eot.
      • marceliszpak leszczu ... 02.08.04, 10:32
        latwo wyglaszac takie sady gdy sie siedzi w domowych pieleszach w wygodnym
        fotelu. troche pokory kmiocie bo nie wiesz o czym mowisz !!!!!!
    • Gość: kordon polityczny Re: 60ta rocznica Powstania. IP: *.gdynia.mm.pl 02.08.04, 10:40
      ..powstanie czyli samowola watazków i bezkarność samozwańczych przywódców...
      kazdy cywilizowany kraj by ich potępił...głupota nadwislanskich mutantów nie
      zna granic...nie zna granic ni kordonów ,ni kordonów hejjjjj tralala....
      • marceliszpak Re: 60ta rocznica Powstania. 02.08.04, 11:00
        taaa , jakby nie "samowola watazków" to ty bys teraz chodzil w czerwonej
        chuscie i spiewal miedzynarodowke - ale cos mi sie wydaje ze chyba i tak to
        robisz
        • Gość: dawid i goliat Re: 60ta rocznica Powstania. IP: *.gdynia.mm.pl 02.08.04, 11:14
          ...a ty gdybys byl harcerzykiem wtedy w 44 w brudnych lapach
          pesudowojsko/politykierow ,gooowno bys wiedzial o kompie...chlopaki poszli do
          piaskownicy z bezkarnego kaprysu domoroslych politykierow i wojskowych ktorzy
          nie odrozniali procy od pistoletu...
    • peteen Re: 60 ta rocznica Powstania. 02.08.04, 10:43
      największy podziw i szacunek dla wszystkich powstańców, ale i dla cywili,
      którzy ponieśli straszliwą ofiarę tego zrywu...
      myśle, że trzeba o nich pamietać nie tylko w okrągłe rocznice powstania...

ps. debilizmów gdynianina nie chce mi się nawet komentować
      • Gość: OgrodnikPolityczny [...] IP: *.gdynia.mm.pl 02.08.04, 11:05
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: H56 Peteenie czy Twoja rodzina pochodzi z Podgórza ? IP: *.comnet.krakow.pl 02.08.04, 11:11
          teraz klaszczesz powstańcom, a twoi dziadkowie uchodźców z powstania jak witali?
          • peteen nie, nie pochodzi z podgórza... 02.08.04, 11:18
            nie wiem, jak moi dziadkowi (i czy w ogóle) witali powstańców, zmarli przed
            moim urodzeniem
            poza wszystkim, co to ma do mojego "klaskania" (durne określenie) powstańcom ?

nie politykowali, nie rozważali co się bardziej opłaca i jakie będą ofiary -
            szli, często bez broni, żebyście dziś mogli swe sądy wypowiadać...
        • peteen Re: 60 ta rocznica Powstania. 02.08.04, 11:13
          dlaczego nam trujesz bakę, a nie sprzedajesz własnej głupoty na forum
          trójmiejskim ?
          powiedz warszawiakom, że są chwastami politycznymi - to jeszcze po mordzie
          nazbierasz...
          żegnam cię, nie będę się wdawał w polemiki z kanalią...
          • Gość: ele mele dudki Re: 60 ta rocznica Powstania. IP: *.gdynia.mm.pl 02.08.04, 11:19
            ..nie będziesz mi zyciorysu układał, intelektualna bakterio...zacznij od
            elementarza falskiego...uwazam ,ze ci lekko rozjasni pomroczność ciemną...
            • marceliszpak Re: 60 ta rocznica Powstania. 02.08.04, 11:21
              jestes zbyt wielkim kretynem zeby z toba dyskutowac , koncze niniejszym
              dyskusje z toba.
              • Gość: lizy-strata Re: 60 ta rocznica Powstania. IP: *.gdynia.mm.pl 02.08.04, 11:28
                ....szkoda, miales szanse podniesc troche poziom swojej jazni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka