Dodaj do ulubionych

BILET do Londynu

IP: *.milc.com.pl / *.milc.com.pl 02.08.04, 16:53
pomóżcie mi bo sie nie znam zbytnio-gdzie kupić bilet do Londynu
(autokarowy)nie znam biur podróży i nie wiem które ma dobrą i przystępna
ofertę!!a tak btw ile się jedzie autokarem?czy czas zalezy od tego czy jedzie
sie promem a tunelem????liczę na was!!!
Obserwuj wątek
    • ourson Nie jedz, lec 02.08.04, 17:47
      Autokarem długo i męcząco i wcale nie taniej. Jak chcesz to na Pl. Matejki
      biuro Bermuda.
      Lepiej leć np. liniami Wizzair Katowice (Pyrzowice) - Luton
      a bilet kup przez net
      ourson
    • to.ya Re: BILET do Londynu 02.08.04, 18:29
      Gdybyś jechał(a) we wrześniu to bilet do Londynu w jedną stronę kosztuje 19
      złotych :D
      I to nie tylko do Londynu taka promocja.
      Ale tylko w jedną. Gdybyś wracał(a) do pół roku, to z Londynu około 65 funtów.

Zajrzyj np. do Orbisu
      • Gość: zre Re: BILET do Londynu IP: *.milc.com.pl / *.milc.com.pl 03.08.04, 17:34
        jak to 19 zeta????co to za żarty??dziś sie pytałam i w sumie to różnica jest
        cenowo:za bilet w 2 str.do Londynu zapłacę najmniej 395 zł natomiast za bilet w
        1 str.np.powrotną Wizzairem zapłacę ponad 400 zł czyli w 2 str. to ponad 700
        zeta no i trzeba poloczyc jeszcze ze do Pyrzowic też muszę czymś dojechac albo
        z, więc to ok.40 zł i jeszcze w Londynie żeby ię dostać do centrum to puwnie z
        10 funtów jak nie wiecej no więc nie wiem czy ceny tak zbliżone...oczywiście
        najgorzej to te 25 godz.w autobusie wytrzymać heh nie wiem:/
        • to.ya Re: BILET do Londynu 03.08.04, 17:38
          19 złotych, to nie jest żart. Mówię poważnie.
          Co do "low-cost" airlines, to tak "dla ułatwienia" podpowiem, że bilet na
          kolejkę z lotniska Gatwick albo Stansted w jedną stronę do centrum kosztuje tak
          ca 16 funtów, a metro z Heathrow do centrum ca 3 funty...- skalkuluj sobie.

Kiedy chcesz się wybrać? na jak długo? Podaj na privie, to może coś Ci
          podpowiem :)
          • zielonki Re: BILET do Londynu 03.08.04, 21:07
            - Jedziecie do stolicy kraju kapitalistycznego. Który to kraj ma być może nawet
            tam i swoje ... plusy. Rozchodzi się jednak o to, żeby te plusy nie przesłoniły
            wam minusów !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka