Dodaj do ulubionych

Ginekolog w krk :)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 23:08
Dziewczyny polećcie jakiegoś dobrego :)
Obserwuj wątek
    • Gość: kaka8 Re: Ginekolog w krk :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 14:56
      bardzo dobry na Sienkiewicza.Nazywa sie Chałpczak Piotr.
      • martek40 Re: Ginekolog w krk :) 04.08.04, 23:55
        Dr Chałupczak w rzeczy samej niezły,tak jak i Rytlewski-obaj z Kopernika.Jeśli
        jednak jesteś "budżetowa",bez lewych dochodów,to nawet nie zawracaj sobie
        głowy.Chyba,że chodzi o rzecz tak prozaiczną,jak antykoncepcję.Do tego
        wystarczy przychodnia rejonowa.Pozdrowionka.
        PS.Ja sparzyłam się bardzo dotkliwie na Januszu Hejnarze-"Bocianówka"...
      • Gość: olka Re: Ginekolog w krk :) IP: *.ghnet.pl / *.crowley.pl 06.08.04, 17:51
        Chalupczaka nie polecam,mimo obiecanek i pobrania kasy nie przyjezdza na porod.
    • bigadam ja Cię zbadam :) 03.08.04, 16:19
      wpadnij do mnie, ja Cię zbadam ;) tylko jeden warunek: mniej niż 40 lat, więcej niż 17 :))))
      • Gość: dalila Re: ginekolog IP: *.milc.com.pl / *.milc.com.pl 03.08.04, 17:15
        zajrzyj na forum zdrowie kobiety tam były watki o ginekologach...ja chodze do
        przychodnii Pro humana vita..bardzo mili lekarze,ale musisz wiedziec że to
        poradnia katolicka,więc wątpię czy przepiszą ci środki antykoncepcyjne..
    • Gość: wigo Takze polecam Pro Humna Vita !!!! IP: 82.112.135.* 03.08.04, 18:42
      zaciagnalem tam moja bebeczke, bo nie miala swojego ginekologa, a dziewczyna
      kolegi tam chodzila. i okazalo sie ze lekarka bardzo mila i delikatna, takze
      teraz sobie moja polowica tam chodzi.przychodnia katolicka, ale medycyna jest
      podbno uniwersalna :)
      • Gość: nancy Re: Takze polecam Pro Humna Vita !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 15:17
        Znajdziesz na ten temat naprawdę dużo we wcześniejszych "tematach". wpisz w wyszukiwarce "dobry ginekolog w Krakowie" i zobaczysz. Wiem bo sama kiedys poruszałam ten temat i dostałam naprawde duzo informacji od życzliwych kobiet.
        Pozdrawiam
        • gomus85 Re: Takze polecam Pro Humna Vita !!!! 05.08.04, 21:26
          Ja polecam p.Dr.Huberta Hurasa.Przyjmuje w Scan Medzie na ul.Wrocławskiej i
          pracuje jeszcze w Szpitalu Uniwersyteckim w Krakowie-Oddział Kliniczny
          Ginekologii i Położnictwa ul.Kopernika 23.
    • Gość: andrzej Re: Ginekolog w krk :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 12:36
      Napewno nie polecam Dr. Balasza z Dzietla. Przepisuje niewlasciwe leki. Wypisal
      mojej zonie ( zona byla w 3 miesiacu ciazy) taki antybiotyk ktory jes zakazany
      kobietom w pierwszym trzymiestrze ciazy. Polecam dr. Czekajskiego z
      Zeromskiego, ma gabinety na Ruczaju i Hucie ( w okolice Geanta). Nie jest
      najtanszy, wyzyta okolo 80 zl.
      • Gość: KASKA4 Re: Ginekolog w krk :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 18:00
        JA POLECAM DR N. MED. MONIKE BOBRZYŃSKA JEJ TELEFON TO 6344032:)
      • martek40 Re: Ginekolog w krk :) 07.08.04, 01:06
        Ja też mogę polecić go z czystym sumieniem .Prowadził 3 moje ciąże.Przestrzegam
        tylko przed jego osobliwym humorem.Kiedyś opowiedział mi o pewnej kobitce,która
        zgłosiła się do niego zdziwiona bardzo swoim odmiennym stanem,bo przecież
        używali z mężem Patentex-oval.Wiecie,jak to skomentował?"No,jak się globulki
        stosuje doustnie,to takie są efekty".Jedno jednak jest pewne-to facet solidny i
        nie gołosłowny.Nie dotarł tylko na jeden z moich porodów-zima stulecia,rok
        1987,zamarzające silniki w samochodach-po prostu nie zdążył.Ale gratyfikacja i
        tak post factum.Uczciwe,prawda?Pozdrowionka.
      • Gość: FCV Re: Ginekolog w krk :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 10:26
        A ja bardzo polecam, uratował mi dziecko i chyba nie muszę mówić nic więcej...
    • Gość: miśka Pro Humana Vita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 09:20
      Sluchajcie, a do jakiego lekarza isc w tej przychodni? Kogo mi polecacie??

Dodam, ze nic chodzi o tabl.anty, ale o ciaze :))
      • swing Re: Pro Humana Vita 06.08.04, 10:31
        polecam dr Marię Szczawińską
        w PHV przyjmuje we wtorki, w środy - prywatnie
        pracuje w szpitalu Narutowicza przy czym _nie należy_ do lekarzy, którzy za
        opłatą umawiają się na obecność przy porodzie
        jest bardzo życzliwa i uważna, a co ważne - doświadczona

jako mama 14 miesięcznej Gaby życzę Wam powodzenia!

www.republika.pl/jo_sz23/fundacja/
      • badajarka Re: Pro Humana Vita 06.08.04, 11:06
        Ja równiez jestem zainteresonawa lekarzami konkretnie z Pro Humama Vita. Prosze
        napiszcie kogo polecacie. I jakie ceny :)
        • dalila84 Re: Pro Humana Vita 06.08.04, 13:18
          więc tak ja jako studentka zapłaciłam za wizytę 30 zł.wiem że za USG płaci się
          więcej niż za zwykłą wizytę (zwłaszcza za ciążowe)dr.Szczawińska z tego co wiem
          nie przyjmuje już tam tylko na Łukasiewicza,bo jak się o nią pytałam to tak mi
          tam powiedzieli:)lekarzy mają przemiłych i delikatnych ,aż byłam zdziwiona że
          lekarz taki może być! moja pani dr.wy[pytała się dokładnie co i jak i odp na
          każde pytanie jakie mnie martwiło więc byłam na prawdę w dużym szoku.Z tego co
          pamiętam to lekarka się nazywała Misztal-Dwojak.
        • dalila84 Re: Pro Humana Vita 06.08.04, 13:22
          znalazłam ich link 9nie wiem na ile aktualny)
          www.republika.pl/jo_sz23/fundacja/lekarz.html#ginekolog przy wizycie
          jeszcze dr.zrobiła mi od razu badanie piersi-rutynowo.
      • Gość: Bańka Re: Pro Humana Vita - PIERWSZA WIZYTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 11:54
        Witam serdecznie. Mam pewniem problem. Okres mi sie spoznia juz kilkanascie
        dni, a nawet wiecej... ciaze wykluczam.. Stwierdzilam, ze najwyzsza pora wybrac
        sie do gina, bo to moze byc niebezpieczne (naczytalam sie tutaj o torbielach) :
        ((((( Jestem z Kraka i pisalyscie o Pro Humana Vita. Czy powinnam sie tam
        zarejestrowac? I dopiero mi powiedza kiedy przyjsc? Czy jak tam pojde to
        przyjma mnie z miejsca? Jak to jest :(( Aha.. i co powinnam przygotowac na taka
        pierwsza wizyte? Terminy miesiaczek? Dlugosc cyklow? Prosze o rade..
        Kinga.
    • sympatyczna7 dr Drzewicki - znacie? 23.08.04, 21:44
      Ktoś go poleca?? Oczywiscie jest podobno z Krakowa :))
      • indiaaa Re: dr Drzewicki - znacie? - znamy 26.08.04, 10:58
        sympatyczna7 napisała:

> Ktoś go poleca?? Oczywiscie jest podobno z Krakowa :))

tak jest z Krakowa i jestem jego pacjentką, polecam Ci doktora jest
        przesympatyczny i konkretny, prowadzi moją pierwszą ciążę:)
        >
    • Gość: A. Re: Ginekolog w krk :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 23:24
      Dr Ewa Górecka, przyjmuje na ul. Sebastiana chyba 3/5, tel 423-25-23.
      REWELACYJNA.
      • sympatyczna7 Re: Ginekolog w krk :) 26.08.04, 09:22
        a ile bierze za wizyte??
        • Gość: A. Re: Ginekolog w krk :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 10:59
          50 zł. Bardzo mądra kobieta i ze świetnym podejściem.
    • indiaaa Re: Ginekolog w krk :) 26.08.04, 11:01
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=11907544
      i wejdż na forum Zdrowie Kobiety tam też jest lista dobrych ginekologów w
      Krakowie naczytasz się że ho ho.
      • indiaaa Re: Ginekolog w krk :) 26.08.04, 11:03
        indiaaa napisała:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=11907544
        > i wejdż na forum Zdrowie Kobiety tam też jest lista dobrych ginekologów w
        > Krakowie naczytasz się że ho ho.

o tu masz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=9093739
    • Gość: Realista Ginekologia w Krakowie to tragedia IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 26.08.04, 16:50
      Ginekologia w Krakowie to tragedia, ale są pojedynczy dobrzy ginekolodzy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka